Sport

Eugen Neagoe, mesaj pentru Dan Petrescu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Eu ar trebui să fiu și mai supărat pe arbitraj”

Eugen Neagoe a reușit să schimbe fața Universității Craiova în repriza a doua meciului cu CFR Cluj, iar oltenii ajută Farul și FCSB în lupta la titlu.
07.05.2023 | 23:26
Eugen Neagoe mesaj pentru Dan Petrescu dupa CFR Cluj  Universitatea Craiova 11 Eu ar trebui sa fiu si mai suparat pe arbitraj
Universitatea Craiova rămâne pe locul 4 în SuperLiga și speră la cupele europene. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Eugen Neague cu Universitatea Craiova a reușit un rezultat de egalitate împotriva campioanei României, după ce echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul în minutul 66.

Eugen Neagoe, nemulțumit total de rezultatul meciului cu CFR Cluj: „Am ratat 4 ocazii imense”

Eugen Neagoe consideră că Universitatea Craiova trebuia să fie mai sus în clasament și merita să câștige în Gruia: „Sunt dezamăgit de rezultat și cred că meritam victoria chiar dacă prima repriză a fost echilibrată. Să zic că poate au controlat ei puțin, dar repriza a doua a fost mult mai bună și ne-am creat patru ocazii mari.

ADVERTISEMENT

Am fost echipa mai bună. Din ultimele patru meciuri, cel mai bun jucător de pe teren a fost portarul echipei adverse. Ăsta e fotbalul și eu cred că noi jucăm. I-am dominat și cred că am avut posesie mai bună. Până la urmă contează rezultatul. Și cu FCSB a fost la fel, am dominat. Ei au câștigat cu un șut și noi am marcat două goluri.

Eugen Neagoe: „Din 9 puncte pe care le meritam, am acumulat doar 2”

Antrenorul Universității Craiova e exasperat de ratările elevilor săi și speră în continuare că „leii” se vor califica în cupele europene: „Nu e anul nostru. Cred că și partida din tur de la Craiova. Din nouă puncte pe care le meritam, am acumulat doar două. Noi fotbal am jucat, ne-am creat ocazii.

ADVERTISEMENT

Ne dorim să urcăm în clasament și mai sunt trei meciuri. Noi suntem de vină că nu am câștigat în această seară. Ocazii imense și am fructificat doar una. Baiaram de la doi metri, Markovic, a mai avut Ivan una, Badely…

Trebuie să marchezi două-trei goluri împotriva campioanei ca să câștigi. Eu cred că ar trebui să fiu și mai supărat pe arbitraj. Nu poți să faci de maniera aia să ne sperii să îi dai roșu lui Ivan. Așa ne-a făcut domn arbitru și cu Rapid. Mai ușor că avem și probleme cu inima. Trebuie să fim puțin mai responsabili.

ADVERTISEMENT

Noi n-am făcut campanii o săptămână pe la televizor că trebuia să îl elimine pe Compagno în minutul 30. Imediat roșu, nu poți să îți faci viața ușoară așa. Am venit să jucăm fotbal și să ne batem cu campioana”.

Ce spune de pe meciul cu Farul: „Roguljic și Koljic au ceva probleme medicale”

Universitatea Craiova va juca etapa viitoare cu liderul din SuperLiga, Farul Constanța: „Sincer cred că am destulă experiență să nu mă sperie acel rezultat. Farul e o echipă bună și au câștigat împotriva unei echipe bune.

ADVERTISEMENT

Sper să ne refacem cât mai rapid. Roguljic și Koljic au ceva probleme medicale și sper să îi avem la următorul joc. Sper să reintre și Silva și cred că vom fi bine la ora jocului”, a spus antrenorul la Digi Sport.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,67 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – Farul Constanța

ADVERTISEMENT
Tags: