Sport

Farul e lider detașat în SuperLiga, dar Gică Hagi gândește în perspectivă: „Aici construim mentalitate de campioni!”

Gică Hagi a fost mulțumit de jocul prestat de Farul, echipa sa a reușind să câștige confruntarea cu Mioveni, scor 2-1.
04.11.2022 | 23:40
Farul e lider detasat in SuperLiga dar Gica Hagi gandeste in perspectiva Aici construim mentalitate de campioni
Gică Hagi, nemulțumit după Farul - Mioveni. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Regele” se bucură pentru victorie, însă nu se gândește deja la titlu, ci doar la intrarea în play-off, acesta fiind obiectivul principal al echipei.

Gică Hagi, mulțumit după Farul – Mioveni

Gică Hagi a fost mulțumit după victoria Farului cu CS Mioveni, explicând că pentru a se lupta la titlu, elevii săi trebuie să câștige în continuare meciurile, vorbind și despre mentalitatea de campion, pe care vrea să o construiască la Constanța:

ADVERTISEMENT

„Am încercat să jucăm, să stăm bine pe teren. Cred că facem lucruri extraordinare, foarte bune, chiar dacă pierdem jucători în fiecare săptămână.

Sunt situații diferite, jucăm bine, dar cel mai important pentru noi e să câștigăm. Le-am spus de la început să joace până în ultimul minut și așa am fost”.

ADVERTISEMENT

„Am fost inspirtat, dar meritul e al lui Moldoveanu și Torje a pasat foarte bine. Eu am spus că singurul defect al nostru e că avem jucători care n-au jucat de mult timp, dar dacă ar fi jucat, nu mai erau la noi.

Au fost niște greșeli, dar am făcut schimbări ofensive, cu jucători care să ducă mingea până în ultimul minut și să marcăm. Am făcut schimbările așa cum trebuie”, a continuat „Regele”.

ADVERTISEMENT

„Vrem să construim o mentalitate de campion la Constanța!”

„Avem oxigen, atmosfera e bună, ușor, ușor începem să luăm trei puncte la fiecare meci. Deja ne gândim la următorul meci și vedem ce-om scoate, plus meciul din Cupa României.

Eu am un lot, îmi asum responsabilitățile, mergem să câștigăm. Am jucători foarte valoroși, jucători foarte tineri, e normal să-i bag fără frică.

ADVERTISEMENT

O să mergem în Giulești cu o echipă care să câștige, mai ales că meciul e dificil pentru că se joacă pe terenul lor”, a continuat Gică Hagi.

„Toate meciurile sunt grele, totul se scrie pe teren. Dai gol, îți faci meciul ușor, dar înainte de meci totul e greu. Obiectivul e intrarea în play-off.

Mentalitatea unui campion e ceea ce noi vrem să construim aici la Constanța. Ne-am obișnuit cu înjumătățirea punctelor. N-are rost să mă uit departe, când eu trebuie să mă uit la următoarea săptămână

Felicitări CFR-ului, când ești în cupele europene trebuie să ai un lot foarte bun, să ai două echipe. L-am felicitat pe Dan!”, a mai spus „Regele”.

ADVERTISEMENT