Sport

Reacția lui Denis Alibec după ce Gică Hagi l-a propus pentru un transfer la Rapid: ”Până la vară sunt jucătorul Farului”

Denis Alibec are parte de un sezon excelent sub comanda lui Gică Hagi, iar antrenorul Farului l-a propus pentru un transfer la Rapid.
02.11.2022 | 15:28
Reactia lui Denis Alibec dupa ce Gica Hagi la propus pentru un transfer la Rapid Pana la vara sunt jucatorul Farului
Denis Alibec are parte de un sezon excelent sub comanda lui Gică Hagi, iar antrenorul Farului l-a propus pentru un transfer la Rapid. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Antrenorul Adrian Mutu a dezvăluit în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că ”Regele” i l-a propus pe atacantul 32 de ani spunându-i că va lua titlul dacă va face acest transfer.

Denis Alibec nu vrea să audă de transferul la Rapid

Farul și Rapid sunt echipele aflate pe primele două locuri în clasamentul de SuperLiga, iar Denis Alibec a dezvăluit că nu se pune problema unui transfer în Giulești și că dacă va fi să plece o va face doar în străinătate.

ADVERTISEMENT

”Nu am nimic de comentat. Sunt jucătorul Farului, echipa mea de suflet. Cu siguranţă voi rămâne aici. Dacă voi avea o ofertă din străinătate, mă voi mai gândi, dar până la vară sunt jucătorul Farului.

Le mulţumesc mult fanilor pentru că sunt alături de noi le fiecare meci. Le promit că vom da totul la fiecare meci, pentru a câştiga, şi a ne bucura alături de ei”, a declarat Alibec, conform Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Alibec recunoaște că nu e la potențial maxim

Internaționalul român consideră că mixul făcut de Hagi la Farul din jucătorii tineri și cei cu experiență este atuul echipei, care mereu și-a surprins adversarii și aceștia nu știu cum să o blocheze.

”Am avut şi alte oferte, dar i-am promis domnului Hagi că, dacă voi reveni România, o voi face la Farul. Ştiam ca este o echipa talentată si sperăm să ne batem acolo sus. Știam că este o echipă talentată și sperăm să ne batem acolo sus. Farul este o echipă mare. Avem un staff foarte bun, jucători talentaţi, nu doar cei tineri, ci şi noi, cei cu mai multă experienţă.

ADVERTISEMENT

Ne merge atât de bine, deoarece suntem ca o familie. Sunt mulţumit de realizările mele din acest sezon, având în vedere faptul că am jucat doar 11 meciuri. Cu siguranţă, pot mai mult. Jucătorii tineri sunt foarte talentaţi. Îşi doresc să demonstreze şi ne ajută la fiecare meci să luam cele trei puncte.

Nu ştiu la cât la sută din potenţialul meu maxim mă aflu acum, dar mă simt foarte bine. Cred că faptul că mereu ne-am surprins adversarii ne-a ajutat. Nu au ştiut cum să ne blocheze şi cu siguranţă voi face mult mai mult decât am făcut până acum”, a încheiat Alibec.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu de excepție pentru FANATIK, Gică Hagi a dezvăluit cum a reușit să-l revitalizeze pe Denis Alibec, un jucător capricios și care intrase pe o pantă descendentă în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT