Sport

Farul, încă o înțepătură pentru Edi Iordănescu după ce nu l-a convocat pe Ianis Hagi: „Nici nu-l cunoaște, doar au vorbit la telefon”

Ciprian Marica, unul dintre acţionarii Farului, nu a ratat nici el oportunitatea de a-l înţepa pe Edi Iordănescu pentru că l-a lăsat pe Ianis Hagi în afara lotului României.
28.03.2023 | 15:06
Farul inca o intepatura pentru Edi Iordanescu dupa ce nu la convocat pe Ianis Hagi Nici nul cunoaste doar au vorbit la telefon
Ianis Hagi, la meciul dintre România şi Islanda. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a pornit un adevărat scandal în momentul în care a aflat că fiul său, Ianis Hagi, nu este pe lista preliminară a convocărilor pentru meciurile cu Andorra şi Belarus. “Regele” consideră că Ianis ar fi trebuit să fie în lot, chiar dacă abia a revenit după 13 luni de pauză.

Farul, încă o înțepătură pentru Edi Iordănăescu după ce nu l-a convocat pe Ianis Hagi: “Ori ne lipseşte, ori nu ne lipseşte?”

Înţepăturile la adresa lui Edi Iordănescu din partea Farului continuă. De această dată, Ciprian Marica, acţionar la echipa de la malul mării a declarat că Ianis ar fi trebuit să fie pe listă dacă era un jucător important pentru selecţioner:

ADVERTISEMENT

“Știi cum suntem noi? Îmi aduc aminte de declarațiile selecționerului, care spunea ‘Mamă, ne lipsește Ianis Hagi, ce ne facem fără el?’ Acum, Ianis e sănătos și i se spune să mai aștepte puțin.

Păi, ori ne lipește, ori nu ne lipsește? Te bazezi pe el? Nu trebuie să intre și el în angrenajul echipei naționale? Cei de acolo pot spune că n-a jucat suficient, dar Rus a jucat suficient?

ADVERTISEMENT

“Înțeleg că Edi Iordănescu nici nu-l cunoaște pe Ianis Hagi, nu a făcut niciun antrenament sub comanda lui”

Dacă era jucător important pentru națională, Ianis Hagi ar fi fost măcar pe lista naționalei, dacă nu în lot. Înțeleg că ar fi primit un mesaj că nu e. Când era accidentat era încurajat, i se spunea că e bun și că abia este așteptat să revină. Acum, îi dă mesaj că la următoarea acțiune…

Înțeleg că Edi Iordănescu nici nu-l cunoaște pe Ianis Hagi, nu a făcut niciun antrenament sub comanda lui, doar au vorbit la telefon de câteva ori”, a spus Ciprian Marica la Digisport.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, mesaj tranşant: “Dacă, la cluburi, anumiți jucători au un anumit statut și sunt alintați, eu nu pot face asta la națională”

Înaintea meciului cu Belarus, selecţionerul Edi Iordănescu a transmis un mesaj tranşant pentru jucătorii care nu au prins convocarea la această acţiune, spunând că în multe cazuri, atitudinea acestora a lăsat de dorit:

“Atitudinea este corectă și avem un grup care își dorește și este aliniat, din punct de vedere mental, pentru performanță. Poate sunt niște talente pe care le-am lăsat pe dinafară acum.

ADVERTISEMENT

Le iubesc talentul, dar le urăsc mentalitatea. Dacă, la cluburi, anumiți jucători au un anumit statut și sunt alintați, eu nu pot face asta la națională, nu am timp să fac asta.

Cine vine cu mentalitate să vină, cine nu, riscă să rămână afară. Nu este un mesaj pentru Ivan, care are un potențial mare. El are ușile deschise la echipa națională”, a spus Iordănescu.


  • 1,60 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „România marchează peste 1,5 goluri” la meciul România – Belarus

ADVERTISEMENT