Sport

Bogdan Lobonț a rămas fără voce după FCSB – Rapid 2-2: „Nu mai am antrenament”. Laude pentru Gică Hagi înainte de meciul cu Farul: „Pentru mine este ‘Rege’”. Video

Bogdan Lobonț a simțit pe propria piele intensitatea derby-ului FCSB - Rapid (2-2). Antrenorul principal din Giulești a prefațat derby-ul cu Farul.
22.04.2024 | 16:40
Bogdan Lobont a ramas fara voce dupa FCSB  Rapid 22 Nu mai am antrenament Laude pentru Gica Hagi inainte de meciul cu Farul Pentru mine este Rege Video
Bogdan Lobonț a rămas fără voce după FCSB - Rapid 2-2. Antrenorul a prefațat derby-ul cu Farul. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Bogdan Lobonț a prefațat derby-ul Farul – Rapid, miercuri, 24 aprilie, ora 19:00, în etapa a 6-a din play-off-ul SuperLigii. Antrenorul principal al giuleștenilor a apărut la conferința de presă cu vocea răgușită, la doar două zile după meciul de foc cu FCSB (2-2).

Bogdan Lobonț a rămas fără voce după FCSB – Rapid 2-2: „Nu mai am antrenament”. Laude pentru Gică Hagi înainte de meciul cu Farul: „Pentru mine este ‘Rege’”

Totodată, Bogdan Lobonț l-a lăudat pe Gică Hagi înainte de meciul direct. Fostul mare portar român consideră că actualul manager tehnic al Farului este cel mai bun jucător român din toate timpurile.

ADVERTISEMENT

„E un meci de fotbal. Încercăm să ne bucurăm de fiecare moment pe care îl petrecem împreună. Dacă o să fie un meci ușor sau un meci dificil, o să ne dăm seama miercuri seară, în funcție de ceea ce suntem dispuși să facem pe teren. 

Știți foarte bine cât îl iubesc pe Gică Hagi. Pentru mine este ‘Rege’. Face, a făcut și continuă să facă lucruri fantastice la Constanța. Scoate jucători pe bandă rulantă. Este cel mai preparat antrenor pe care îl are fotbalul românesc în momentul de față. 

ADVERTISEMENT

Vocea spune totul, nu? Nu mai am antrenament chiar și pe vremea când jucam. Nu vă faceți niciun fel de problemă, o să-și revină. Asta e cea mai mică dintre situații. Depinde cum privești încrederea. Încrederea poți să o iei prin absolut tot ceea ce faci”, a declarat Bogdan Lobonț, la conferința de presă.

„Jucătorii sunt singurii care schimbă ceva. Eu nu schimb nimic”

Bogdan Lobonț a debutat pe banca tehnică a Rapidului în calitate de antrenor principal la derby-ul cu FCSB, scor 2-2. Giuleștenii au oprit seria negativă de 4 înfrângeri consecutive, însă „Pisica” este convins că singurul merit le aparține jucătorilor.

ADVERTISEMENT

„Te antrenezi bine, poate să-ți vină încrederea. Ei s-au antrenat foarte bine în ultimele săptămâni. (n.r. Farul – CFR 5-1) Au relații de joc foarte bine puse la punct, lucrează aceleași principii de la cea mai mică grupă până la cea mai mare.

Cine vine de jos știe foarte clar ceea ce trebuie să facă, în momentul în care face pasul la prima echipă. Gică Hagi a făcut posibil să se întâmple acest lucru. 

ADVERTISEMENT

Jucătorii trebuie să schimbe pentru că sunt aceeași. Nu au venit alții de la o zi la alta. Au aceleași nume, aceleași calități tehnice și individuale. Eu n-am schimbat nimic. Jucătorii sunt singurii care au schimbat ceva”, a mai spus Bogdan Lobonț.

Bogdan Lobonț, detalii despre accidentarea lui Hromada: „Îl avem la boxe două-trei săptămâni”

Jakub Hromada s-a accidentat grav în derby-ul cu FCSB. Mijlocașul slovac s-a accidentat la umăr și a fost scos cu targa de pe teren. Informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK a fost confirmată de Bogdan Lobonț la conferința de presă. Hromada va lipsi cel puțin 3 săptămâni.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Rapid va încerca să-l transfere definitiv pe Jakub Hromada. „Dacă meciul va fi greu sau dificil depinde doar de noi, nu depinde de absolut nimeni. Energia pe care o punem în fiecare situație. Asta e ceea ce contează.

Ce pot să spun de Jakub. Îl avem la boxe în jur de două-trei săptămâni. Depinde cum reacționează, depinde de tratamentul pe care îl face. Nu îl avem la dispoziție pentru următoarele meciuri.

„Pe Louis Munteanu îl cunosc de 4 ani. Este un atacant cu calități importante”

Îl așteptăm cu mare drag. O să se refacă așa cum trebuie și o să ne dea o mână de ajutor. Rămâne de văzut meciul la care va reveni. Sunt accidentări normale după un meci cu intensitatea care a fost în prima repriză. 

Toți jucătorii sunt periculoși pentru că știu ceea ce au de făcut. Pe Louis Munteanu îl cunosc de 4 ani de zile. A crescut foarte mult în ultima perioadă. Îl știu de când a plecat prima oară la Fiorentina, la 17 ani. Am avut ocazia să-l urmăresc și la Fiorentina când juca pentru Primavera. Este un atacant cu calități importante”, au fost cuvintele lui Bogdan Lobonț.

ADVERTISEMENT