Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Farul vrea să oprească seria de victorii a FCSB-ului: “Nu avem voie să facem paşi greşiţi!”

Ciprian Marica anunță că Farul Constanta și-a propus să oprească seria de victorii a celor de la FCSB și să facă un pas important în lupta pentru play-off.
02.02.2024 | 21:59
Farul vrea sa opreasca seria de victorii a FCSBului Nu avem voie sa facem pasi gresiti
Farul vrea să oprească seria de victorii a FCSB-ului: “Nu avem voie să facem paşi greşiţi!” . sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul Constanța și-a anunțat obiectivul pentru derby-ul cu FCSB, ci anume câștigarea celor trei puncte puse în joc pe Arena Națională. Ciprian Marica a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Gică Hagi este gata să îi surprindă pe „roș-albaștrii”.

Farul vrea să oprească seria de victorii a FCSB-ului: “Nu avem voie să facem paşi greşiţi!”

FCSB merge ceas în lupta pentru titlul din SuperLiga, însă Farul Constanța nu predă armele în fața „roș-albaștrilor”. Ciprian Marica anunță că „marinarii” sunt gata să câștige derby-ul de pe Arena Națională și să pună stop seriei de victorii a adversarilor.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica se bazează pe experiența lui Gică Hagi în lupta cu FCSB și spune că „Regele” pregătește surprize. De partea cealaltă, Gigi Becali deja a anunțat primul „11” pentru confruntarea de pe Arena Națională și cine este înlocuitorul lui Dariu Olaru, suspendat în această etapă.

„Ne aducem aminte cu drag de acel meci, a fost un meci decisiv care a avut o întorsătură frumoasă. Luni seara va fi cu totul și cu totul altceva, dar sperăm să oprim seria de victorii și forma bună a FCSB-ului. E clar că ne bazăm pe jucători, dar cel mai mult ne bazăm experiența lui Gică Hagi și de lucrurile cu care poate să își surprindă advesarul.

ADVERTISEMENT

Trebuie să îi surprindem pe cei de la FCSB, trebuie să venim cu ceva nou și avem încredere că putem obține un rezultat pozitiv. Am început foarte bine campionatul și ne dorim să fim acolo sus, să prindem play-off-ul. Am văzut cât de aproape sunt celelalte echipe, trebuie să fim foarte atenți și nu avem voie să facem pași greșiți.

Întâlnim un adversar foarte bun, nu va fi ușor și suntem conștienți de lucrul ăsta, este o echipă în formă. Sperăm să fie un meci frumos, așa cum au fost toate meciurile dintre cele două echipe. Gică Hagi propune meciuri frumoase, propune un joc pe posesie, pe atac și FCSB la fel”, a spus Marica la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre primul „11” cu Farul: „Mi-e un pic frică”

Gigi Becali și-a făcut un obicei din a anunța cu câteva zile primul „11” de la FCSB, iar patronul a dezvăluit echipa de start și de această dat. Acesta a anunțat că Alexandru Băluță îi va lua locul lui Dariu Olaru cu Farul Constanța.

„Anunţ iar echipa, ca să o ştie şi Gică Hagi. Mi-e un pic frică să o anunţ, că ăla e specialist. Dar o spun şi aşa. Este aceeaşi echipă, doar că, din repriza a doua… Adică nu mai intră Pantea, joacă Creţu. 

ADVERTISEMENT

Joacă Tavi Popescu, Luis Phelipe şi Florinel Coman. În locul lui Olaru o să joace Băluţă. Şi gata! O ştie şi Gică echipa, cu o săptămână înainte. Băluţă în locul lui Olaru. Şi Tavi Popescu intră titular”, a spus Gigi Becali.

Farul VREA SA OPREASCA SERIA DE VICTORII A FCSB | “Cea mai IN FORMA ECHIPA”

ADVERTISEMENT