Life

Fata Andreei Tonciu are unghii false la doar 8 ani. Ce spune fosta asistentă tv

Fata Andreei Tonciu, Rebecca, are unghii false la doar 8 ani și e înnebunită după machiaje. Ce spune mama ei despre asta?
07.04.2024 | 16:28
Fata Andreei Tonciu are unghii false la doar 8 ani Ce spune fosta asistenta tv
Fata Andreei Tonciu are 8 anișori. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fata Andreei Tonciu îi calcă deja pe urme mamei sale. La vârsta la care multe fetițe abia că descoperă gloss-ul de buze, Rebecca, la 8 ani, poartă unghii false, iar mama ei e mândră de ea.

Fata Andreei Tonciu are unghii false la doar 8 ani

Într-un interviu acordat în mediul online, Andreea Tonciu a dezvăluit că fata ei vrea să devină make-up artistă. De asemenea, spune că e convinsă că atunci când va fi mare va fi „toată Tonciu”.

ADVERTISEMENT

„La aspect fizic seamănă cu taică-su, dar în rest e toată Tonciu. Mie îmi place asta! Chiar mi-aș dori ca atunci când o să fie mare să aibă caracterul meu și să fie ca mine. E mică, dar ea visează, vrea să se facă make-up artist, suntem la capitolul de make-up, îi place mult să se machieze, să-și pună unghii false”, a declarat Andreea Tonciu în emisiunea „Oracolul vedetelor” de la Spectacola.

Fosta asistentă de televiziune a făcut câteva precizări, știind cât de controversate pot fi declarațiile făcute despre Rebecca. Fata Andreei Tonciu poartă unghii false pentru copii, pe care le-a descoperit într-o vacanță în Dubai, unde a fost cu părinții.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă tv n-o lasă pe Rebe cu unghiile false la școală

Mai trebuie spus că Andreea nu o lasă pe fiica ei la școală cu unghiile false, ci doar în vacanță se bucură de ele. „Apropos, de unchiile false, să nu-mi iau hate. Dar efectiv nu mă interesează că mi-aș lua hate.

Am fost în Dubai și o prietenă de-ale mele avea o fetiță de 8 ani. Erau magazine de astea de copii care aveau unghii false pentru copii”, a completat Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT

Tot ex-concurenta de la Survivor România a mai spus că Rebecca e tot mai interesată de make-up, de hair styling și că în ultima vreme refuză să își mai facă frizuri acasă. Rebecca îi cere mamei sale să meargă la coafor, de fiecare dată când trebuie să își aranjeze părul.