News

Fată de 11 ani, lovită cu pumnii și cu picioarele într-un parc din Timișoara. Scena a fost filmată. Video

Imagini de o violență ieșită din comun au fost surprinse într-un parc din Timișoara. O fată de 11 ani a fost lovită cu pumnii și cu picioarele de o altă adolescentă. Scena a fost filmată și urcată în online.
27.04.2022 | 13:39
Fata de 11 ani lovita cu pumnii si cu picioarele intrun parc din Timisoara Scena a fost filmata Video
Fată de 11 ani din Timișoara, bătută și umilită de o adolescentă mai în vârstă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou caz de violență extremă între copii a fost raportat în România. În Timișoara, o fetiță de doar 11 ani a fost victima unor agresiuni greu de explicat.

Fată de 11 ani din Timișoara, bătută și umilită de o adolescentă mai în vârstă

Marți, 26 aprilie, în spațiul online au apărut imagini cu o copilă de 11 ani care este bătută de o alta mai în vârstă.

ADVERTISEMENT

Presa locală scrie că incidentul s-ar fi petrecut în ianuarie 2022, în Parcul Pădurice din Timișoara. Ulterior, imaginile au fost postate pe internet.

În filmare pot fi observate două fete. La un moment dat, una dintre ele o înjură pe cealaltă și o forțează să stea în genunchi.

ADVERTISEMENT

Urmează din acest punct clipe dramatice pentru cea de 11 ani. Aceasta este lovită fără milă cu pumnii și picioarele. Agresoarea îi reproșează victimei sale că i-ar fi făcut avansuri iubitului, notează Tion.ro.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Până acum, nimeni nu a depus plângere

Sursa citată mai notează că nimeni nu a spus nimic până în 17 februarie despre acest caz, atunci când situația a intrat în atenția polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Imaginile au fost apoi postate pe internet în 26 aprilie 2022. Cu toate acestea, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

”Cu privire la imaginile apărute în cursul acestei zile (n.r. marți), 26 aprilie, pe o rețea de socializare, în care o minoră de 14 ani ar fi agresat fizic o altă minoră de 11 ani, în timp ce se aflau într-un parc situat pe strada Versului din municipiul Timișoara, vă comunicăm faptul că la nivelul Secției 2 Poliție Urbană Timișoara se află în lucru un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

ADVERTISEMENT

Cazul a intrat în atenția polițiștilor în 17 februarie, iar de atunci aceștia fac verificări. Precizăm faptul că evenimentul s-a petrecut în cursul lunii ianuarie, polițiștii fiind sesizați în data de 17 februarie”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT
Tags: