Life

Fata lui Joseph Hadad, la MasterChef. Bucătarul a izbucnit în lacrimi. Ce i-a spus Lipaz de față cu toată lumea

Joseph Hadad, unul dintre jurații emisiunii culinare MasterChef, va fi luat prin surprindere de fiica sa cea mică. Lipaz l-a făcut să lăcrimeze instant.
07.04.2022 | 16:35
Fata lui Joseph Hadad la MasterChef Bucatarul a izbucnit in lacrimi Ce ia spus Lipaz de fata cu toata lumea
Joseph Hadad, moment emoționant la MasterChef. Fiica sa cea mică, Lipaz îi face o surpriză. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV pregătește o rețetă inedită la una dintre probele competiției. Este un preparat culinar care are în spate o poveste emoționantă, una care îi aduce aminte de o persoană dragă pe care a pierdut-o.

Joseph Hadad, moment emoționant la MasterChef. Fiica sa cea mică, Lipaz îi face o surpriză

Joseph Hadah pregătește în ediția de joi, 7 aprilie 2022, o rețetă culinară care îi amintește de regretata sa soție. Femeia s-a stins din viață în urmă cu 13 ani, după ce a pierdut lupta cu boala cumplită de care suferea.

ADVERTISEMENT

„Rețeta asta… nu mă ating de ea fiindcă nu vreau să revină amintirile. Este prima zi, după 13 ani, când o fac. Este foarte emoționant pentru mine”, a declarat juratul de la Pro TV, înainte de a izbucni în lacrimi.

Și asta nu este tot. Lipaz, fiica cea mică a vedetei vine în platoul show-ului, unde îi va da o replică neașteptată. Adolescenta în vârstă de 17 ani este introdusă în atmosfera de la MasterChef de Foa, acesta fiind punctul culminant al serii.

ADVERTISEMENT

„Dă șorțul jos și vino acasă! Mi-e dor de tine!”, este replica pe care o primește Joseph Hadad de la fiica sa cea mică, în show-ul care se difuzează începând cu ora 21:30.

Mai mult decât atât, cei doi vor găti împreună la proba de la testul sub presiune. La final unul dintre concurenții rămași în competiția de la Pro TV va pleca acasă.

ADVERTISEMENT

Joseph Hadad, reacție la vederea fiicei sale la MasterChef

„Din cauza meseriei pe care o am nu reușesc să petrec atât de mult timp precum mi-aș dori cu fiica mea, chiar dacă locuim în aceeași casă. Familia este foarte importantă pentru mine, de aceea apreciez enorm fiecare moment în care îmi este alături.

În această seară veți avea ocazia să vizionați o ediție specială în care Lipaz îmi face o vizită surpriză în platoul de filmări. Împreună, vom găti o rețetă ce îmi aduce amintiri plăcute și despre care nu vă voi dezvălui prea multe detalii.

ADVERTISEMENT

Vă las pe voi să descoperiți ce minunăție culinară vom pregăti. Nu ratați o emisiune ce vă va aduce puțină emoție în suflet, în seara aceasta de la 21:30, pe Pro TV!”, a scris juratul în social media.

Joseph Hadad, mândru de fiica sa cea mică, Lipaz

Joseph Hadad i-a crescut singur pe cei trei copii după moartea soției sale. Cunoscutul bucătar are numai cuvinte de laudă pentru ei, chiar dacă niciunul nu i-a urmat meseria.

Recent, juratul de la MasterChef a transmis un mesaj pentru fiica sa cea mică, Lipaz, care a împlinit 17 ani. Vedeta a vorbit în termeni foarte frumoși despre copilul care s-a transformat într-o domnișoară în toată regula.

„Parcă ieri era un copilaș drăguț și firav, am închis ochii și brusc s-a transformat într-o domnișoară frumoasă, responsabilă, ce îmi dă în fiecare zi motive de mândrie.

Astăzi a împlinit vârsta de 17 ani, a mai urcat o treaptă în drumul vieții și sper să aibă un drum cât mai lin, presărat cu momente speciale, în anii ce urmează.

Te iubesc și sunt mândru de tine. La mulți ani, fiica mea dragă!”, a scris bucătarul pe Instagram în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT
Tags: