Sport

Fața nevăzută a lui Ronaldo. Portughezul, gest uluitor de fair-play în Liga Campionilor Asiei. Video

La meciul dintre Al Nassr și Persepolis din Liga Campionilor Asiei, Cristiano Ronaldo i-a cerut arbitrului să anuleze un penalty pe care-l acordase eronat pentru un presupus fault asupra sa.
28.11.2023 | 00:20
Fata nevazuta a lui Ronaldo Portughezul gest uluitor de fairplay in Liga Campionilor Asiei Video
Cristiano Ronaldo, gest de fair play in Liga Campionilor Asiei
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în timpul ultimului meci din Liga Campionilor Asiei, unde echipa sa, Al Nassr, s-a confruntat cu formația iraniană Persepolis. Cele două formații domină grupa E, o grupă din care mai fac parte Al Duhail și Istiklol.

Crsitiano Ronaldo, gest neașteptat de fair-play în Liga Campionilor Asiei

Momentul cheie a avut loc în careul advers, unde Ronaldo a căzut și a obținut o lovitură de la 11 metri, aparent ca urmare a unui fault. Cu toate acestea, într-un gest de fair-play impresionant, portughezul s-a apropiat de arbitru și i-a comunicat că, de fapt, nu a fost faultat.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a căzut în careu după un posibil contact cu un adversar, moment în care arbitrul a decis să acorde un penalty pentru Al Nassr. Cu toate că portughezul este recunoscut pentru dorința sa de a marca indiferent de situație, acesta a hotărât să acționeze în spiritul jocului.

Cristiano Ronaldo a reacționat în mod onorabil, a contestat decizia și a semnalat că nu a fost faultat. După consultarea sistemului VAR, centralul a observat că nu s-a justificat acordarea penalty-ului, iar gestul fair-play al lui Ronaldo a fost lăudat.

ADVERTISEMENT

În cadrul grupei E a Ligii Campionilor Asiei, Al Nassr ocupă prima poziție cu 13 puncte, obținând patru victorii și un egal în cele cinci meciuri disputate. Echipa se află într-o formă impresionantă și domină categoric clasamentul.

Ronaldo este golgheterul lui Al Nassr

La doar cinci puncte distanță se află formația Persepolis, clasată pe locul al doilea în grupă. Cu două victorii, două remize și o înfrângere, echipa iraniană a reușit să îi țină piept lui Cristiano Ronaldo și să scape fără gol primit.

ADVERTISEMENT

Pe locul al treilea se află Al Duhail, acumulând patru puncte în urma unei victorii, unei remize și a trei înfrângeri. Echipa a avut evoluții fluctuante în această fază a competiției. Istiklol se află pe ultimul loc în grupă, acumulând doar două puncte din cinci meciuri, cu o singură remiză și patru înfrângeri.

Cristiano Ronaldo a marcat 867 de goluri în cariera sa. În partida precedentă, portughezul a reușit să înscrie de două ori în fața echipei Al Okhdood. Chiar și la 38 de ani, starul portughez trage tare pentru atingerea obiectivului final: 1000 de goluri în carieră.

ADVERTISEMENT

În campionat, Al Nassr se află pe locul secund. Formația lui Cristiano Ronaldo are 11 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri. Portughezul merge ceas în campionat. Fosta vedetă a celor de la Real Madrid are 15 goluri în 13 partide și este golgheterul echipei.

ADVERTISEMENT