Sport

Glume pe seama statuii pe care o are Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită: ”Seamănă cu Messi”

Arabii și-au arătat recunoștința și i-au făcut o statuie lui Cristiano Ronaldo, doar că aceasta este departe de imaginea portughezului și aduce mai mult cu Leo Messi.
27.11.2023 | 17:44
Glume pe seama statuii pe care o are Cristiano Ronaldo in Arabia Saudita Seamana cu Messi
Arabii și-au arătat recunoștința și i-au făcut o statuie lui Cristiano Ronaldo, doar că aceasta este departe de imaginea portughezului și aduce mai mult cu Leo Messi. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Rivalitatea dintre cei doi este una istorică și a marcat lumea fotbalului în ultimii 20 de ani. Starul lui Al Nassr a avut o reacție neașteptată după ce argentinianul a primit pentru a opta oară Balonul de Aur.

Rivalitatea dintre Leo Messi și Cristiano Ronaldo atinge noi limite

În iarna trecută, Cristiano Ronaldo a fost primul nume mare al fotbalului care a ales să meargă în Arabia Saudită. Drept mulțumire, șeicii de la Al Nassr i-au făcut o statuie, doar că imaginea este departe de realitate și acest lucru a fost un motiv de glume pentru fanii lui Leo Messi.

ADVERTISEMENT

Arabii au dezvelit la Ryiadh statuia de ceară a fotbalistului, chiar la muzeul dedicat atacantului. CR7 și fratele său mai mare au participat la eveniment, iar jucătorul și-a făcut câteva fotografii cu statuia.

Conform Sport Bible, statuia prezintă o freză diferită de cea pe care o are atacantul portughez în acest moment și pare mai degrabă că îl înfățișează pe Cristiano Ronaldo la început de carieră decât acum, la 38 de ani.

ADVERTISEMENT

Alegerea arabilor a stârnit amuzamentul fanilor pe rețelele de socializare, acolo unde au existat foarte multe comentarii pe acest subiect. ”Ronaldo și fratele lui Christian Ronald”, ”Seamănă mai mult cu Messi decât cu el” sau ”Au luat o poză cu el de la Sporting Lisabona și l-au pus în tricoul lui Al Nassr”, sunt câteva comentarii pe Twitter.

Ronaldo, colecție de statui nereușite

Nu este pentru prima dată când o statuie care îl înfățișează pe Cristiano Ronaldo nu are rezultatul scontat și ajunge să fie subiect de glume din partea iubitorilor fotbalului pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În 2013, o statuie a starului portughez a fost dezvelită în fața muzeului personal, însă fanii au fost extrem de revoltați la momentul respectiv pentru că monumentul nu semăna deloc cu marele fotbalist.

Patru ani mai târziu, o altă statuie a lui Cristiano Ronaldo a fost inaugurată pe aeroportul din Madeira, orașul natal al fotbalistului. Nici această operă de artă nu a fost una reușită și mulți au spus că seamănă mai degrabă cu norvegianul John Arne Riise, fost jucător la Liverpool.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo ar putea oferi încă o întâlnire de pomină. Presa spaniolă a scris că cei doi vor fi din nou adversari în februarie 2024, după ce Inter Miami și Al Nassr au bătut palma pentru un meci amical.

ADVERTISEMENT