Sport

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, din nou adversari. Când are loc „ultimul dans” al titanilor

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo se confrunta din nou în probabil cel mai așteptat meci al anului. Detalii de ultimă oră.
21.11.2023 | 21:31
Lionel Messi si Cristiano Ronaldo din nou adversari Cand are loc ultimul dans al titanilor
Lionel Messi și Cristiano Ronaldo s-au întâlnit pe teren de 37 de ori. Sursă foto: Profimedia
ADVERTISEMENT

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au o rivalitate care a depășit orice limite și a împărțit planeta în două tabere. Cele două mari staruri ale fotbalului mondial vor juca din nou împreună. Ar putea fi ultima partidă ca adversari din cariera lor.

Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo în Inter Miami – Al Nassr

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo vor oferi încă un meci de pomină. Anul 2024 debutează în forță cu un meci amical între Inter Miami și Al Nassr, echipele celor două vedete. Jurnaliștii de la Mundo Deportivo au dezvăluit că americanii și saudiții au bătut palma și partida va avea loc în februarie 2024.

ADVERTISEMENT

Meciul va face parte din Cupa Ryiad-ului și se va juca în capitala Arabiei Saudite. Astfel, fanii celor două superstaruri și microbiștii în general vor avea parte de un cadou de început de an calendaristic.

Astfel, Messi și Ronaldo se întânesc din nou într-un meci amical la aproximativ un an distanță de partida amicală dintre PSG și Al Nassr, care a avut loc pe data de 19 ianuarie 2023 și încheiat cu victoria francezilor cu scorul de 5-4.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo s-au întâlnit de 37 de ori în meciuri directe

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au jucat de 37 de ori unul împotriva celuilalt. Campionul mondial conduce detașat la meciuri directe câștigate: 17, față de 11 cât are portughezul. Cei doi sunt la egalitate când vine vorba de goluri marcate: 23.

Turki AbdulMuhsen A. AlAlShikh, consilier al familiei regale din Arabia Saudită a fost cel care a anunțat oficial pe contul său de Twitter că acest meci va avea loc: „Ultimul dans al măreției fotbalului. Ronaldo vs Messi pe teren. Urmăriți Inter Miami jucând împotriva lui Al Nassr în Riyadh Season Cup”.

ADVERTISEMENT

Meciul va crea cu siguranță o emulație uriașă și va fi transmis în direct aproape peste tot pe planetă. Drepturile TV pentru acest meci vor fi cumpărate cu siguranță cu sume uriașe.

Messi vs Ronaldo sau „Ultimul dans”

La turneul din Arabia Saudită va juca și Al Hilal, echipa lui Neymar Jr.  Turki Alalshikh, care este și președintele Autorității Generale de Divertisment din Arabia Saudită, a mai anunțat că partida dintre Inter Miami și Al Nassr va fi denumită ”The Last Dance” (n.r. Ultimul Dans), referire la filmul autobiografic al lui Michael Jordan și la faptul că ar putea fi ultimul duel pe gazon dintre Messi și Ronaldo.

ADVERTISEMENT

La ultimul amical între cei doi, Messi a deschis scorul în minutul 3. Cristiano Ronaldo a ripostat și a reușit o „dublă”, însă echipa sa a fost în cele din urmă învinsă de campioana Franței.

Pentru Inter Miami acest turneu vine cum nu se poate mai bine, ținând cont că americanii vor fi atunci în pauza competițională. Un test numai bun înainte de începerea Major Soccer League la finalul lunii februarie sau început de martie.

ADVERTISEMENT