Sport

Faultul lui Onea asupra lui Florinel Coman în Rapid – FCSB 1-0 naște încă reacții dure: „Un atac fără creier! Portocaliu nu există”. Exclusiv

Intervenția lui Răzvan Onea la Florinel Coman în derby-ul Rapid - FCSB, scor 1-0, este urmată de alte reacții dure venite din lumea fotbalului.
28.04.2023 | 17:38
Faultul lui Onea asupra lui Florinel Coman in Rapid  FCSB 10 naste inca reactii dure Un atac fara creier Portocaliu nu exista Exclusiv
Alte reacții dure după intervenția dură a lui Răzvan Onea la Florinel Coman.
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost aproape de o accidentare groaznică în startul derby-ului Rapid – FCSB, scor 1-0 în etapa cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii, când a fost pus la pământ de Răzvan Onea. Decizia brigăzii lui Horațiu Feșnic de a-i acorda doar cartonașul galben fundașului rapidist a agitat lumea fotbalului. Sabin Ilie, fostul jucător care a îmbrăcat atât tricoul Stelei, cât și al Rapidului, a avut o reacție dură la adresa jucătorului din defensiva giuleșteană.

Sabin Ilie, reacție dură după faultul lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman: „Un atac fără creier”

Lăsând la o parte faptul că trebuia eliminat, Răzvan Onea a fost aspru criticat de Sabin Ilie pentru felul în care a intervenit la Florinel Coman. Fostul fotbalist este convins că „șeptarul” roș-albaștrilor putea să iasă cu piciorul rupt din duelul cu fundașul de la Rapid.

ADVERTISEMENT

(n.r. cartonașul roșu) Dacă mă întrebați pe mine personal, da. La intrarea asupra lui Coman e roșu direct, nici nu ai ce să comentezi. Indiferent că nu se duce cu talpa, înțeleg, dar este un atac criminal. Dacă îl prinde cu genunchiul cu piciorul pe pământ îi rupe piciorul de la jumătate.

Un atac fără minte, fără creier. Să te duci în halul ăsta indiferent de situație”, a declarat Sabin Ilie, în exclusivitate, pentru FANATIK. Totodată, Sabin Ilie a precizat că Horațiu Feșnic trebuia să-l elimine fără să clipească pe Răzvan Onea. Fostul fotbalist al Rapidului nu își explică intrările extrem de dure ale jucătorilor lui Mutu la derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

„Portocaliu nu prea există. E roșu direct”

(n.r. Horațiu Feșnic) El trebuia să dea direct roșu și după aceea dacă era ceva se ducea la VAR ‘Bă, stați puțin că nu e de roșu’. Am văzut și eu pe la TV portocaliu. Portocaliu nu prea există. Am jucat și eu afară dacă sare puțin și trece peste galben, atunci e roșu direct.

Aici nu mai e vorba de galben, e roșu direct, fără discuții și celălalt la fel. Te duci cu talpa, nu ai voie. Eu îi înțeleg să joace agresiv, dar nu așa. Fotbalul nu e așa agresiv. Te duci alunecare de 7 metri, ce să faci, pentru ce?”, a mai spus Sabin Ilie pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Sabin Ilie, fratele lui Adrian Ilie, este de părere că Rapid va juca în același mod și cu CFR Cluj, în următoarea etapă, dacă arbitrajul va fi la fel de tolerant. „Dacă le permite arbitrajul joacă de le rupe picioarele și la 7-8 inși. Nu e o problemă dacă le permite arbitrajul.

Am jucat și eu la Rapid, știu ce înseamnă Rapidul. Când joci acasă există presiunea spectatorilor că așa e în Giulești. Nu poți să joci așa. Atacuri peste limita regulamentului”, a mărturisit Sabin Ilie.

ADVERTISEMENT

Sabin Ilie, despre șansele FCSB-ului la câștigarea titlului: „E un semn de întrebare”

Prima repriză a FCSB-ului împotriva Rapidului a fost ștearsă este opinia lui Sabin Ilie care consideră că roș-albaștrii nu vor avea șanse la câștigarea titlului dacă se vor prezenta la fel. De asemenea, fostul fotbalist i-a criticat pe jucătorii antrenați de Elias Charalambous pentru ratările numeroase din a doua repriză.

„Nu știu ce să zic. Șanse sunt, dar dacă joacă cum a jucat în prima repriză cu Rapid, nu prea sunt. (n.r. atacurile dure ale jucătorilor de la Rapid) Nu s-au speriat. Cât de cât prima repriză Rapid a jucat, a pus presiune, nu i-au lăsat să joace. Să fim realiști, nici în repriza a doua. În repriza a doua, fotbaliștii care se respectă trebuie să dea gol.

Nu dai gol din 6 metri cu latul când mai dai gol? E un semn de întrebare. O repriză o joci catastrofal și a doua repriză joci mai binișor. Dacă vrei să câștigi campionatul nu cred că aia e atitudinea ca să devii campion.

Iarăși, niște schimbări făcute total aiurea. Îl scoți pe Compagno la meciul cu Rapid, mai ales că ești condus cu 1-0 tu scoți un atacant? Compagno putea să dea gol în prima repriză. Să-l protejezi pentru ce? Cam ăsta e nivelul fotbalului în România. Trebuie să înțeleagă inclusiv fotbaliștii că fără disciplină și muncă nu poți să reușești cât ai fi de talentat. Să nu mai vorbesc de CFR Cluj care la meciul cu Sepsi nici n-au fost. Cine merită este Farul Constanța. Joacă cel mai bine, are cel mai disciplinat joc, se vede că ascultă antrenorul”, au fost cuvintele lui Sabin Ilie, pentru FANATIK.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,47 este cota pentru „X2” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT