Pariuri sportive

Favorita lui Mitică pentru titlul de campioană. „Pun 5.000 de euro pe ei!”

Mitică Dragomir se laudă cu pariurile sale câștigătoare în fiecare etapă, pentru că citește fotbalul românesc ca nimeni altul!
12.08.2023 | 11:16
Favorita lui Mitica pentru titlul de campioana Pun 5000 de euro pe ei
Favorita lui Mitică pentru titlul de campioană. „Pun 5.000 de euro pe ei!”
ADVERTISEMENT

În aceste condiții, Horia Ivanovici l-a provocat pe Oracolul FANATIK să ofere mai multe pronosticuri pentru etapa ce urmează. ”Apropo, vine etapa viitoare.Hai să facem și noi un bilet, zi-mi niște pronosticuri, să joace oamenii la MaxBet să dea lovitura. Pui și tu 10 lei, ți-l asumi. La MaxBet”, i-a transmis Horia Ivanovici lui Mitică.

Favorita lui Mitică pentru titlul de campioană

În consecință, fără să stea prea mult pe gânduri, Mitică Dragomir a mizat pe 2 solist la Iași – Craiova, 1 solist la Dinamo – Botoșani, 1 solist la Rapid – Petrolul, dar și pe un număr mare de goluri înscrise la Rapid cu Petrolul. Totodată, Mitică Dragomir crede că Iași cu Craiova va fi un meci închis, cu goluri puține.

ADVERTISEMENT

”Să mai recapitulăm biletul lui Nea Mitică la MaxBet, te apuci de treabă la MaxBet. Ai zis așa, Iași – Craiova 2 solist, Iași – Craiova cele mai puține goluri, Dinamo – Botoșani 1 solist sau 1x? Ai voie să iei 1x?”, a completat Horia Ivanovici. ”Termin blocurile cu banii ăștia!”, s-a amuzat Mitică Dragomir după ce a confirmat meciurile.

Oracolul FANATIK știe că cei ce urmăresc emisiunea vor merge pe mâna lui atunci când își aleg biletul și îi asigură că vor avea noroc. ”Băi fraților, ca să aveți ce înjura, vă rog eu frumos copiați biletul și aveți pe cine să înjurați că sunt învățat cu înjurăturile, le primesc cu bucurie”, a mai transmis Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Totodată, Horia Ivanovici l-a provocat pe Mitică Dragomir să mizeze câteva mii de euro pe câștigătoarea campionatului, iar alegerea Oracolului FANATIK a fost cel puțin șocantă. ”Fii atent! La pariuri speciale ce au băieții ăștia de la MaxBet. Să te întreb tu ce ai paria, cine ia titlul? Cea mai mică cotă, marea favorită e FCSB cu 2.20, CFR Cluj 3.50, Universitatea Craiova 7.00, Farul 12:00, Rapid 15:00 și 25.00 Sepsi. Craiova lui Mititelu are 200. Principala favorită e FCSB-ul”, a explicat Horia Ivanovici.

”O să râzi, o să mă duc să pun pe Rapid. Am să pus 5.000 de euro pe Rapid. Băi și Craiova au început să joace”, a ales Mitică Dragomir, fără să stea pe gânduri. ”Rapidul are 15, ai pus 1000 de euro, iei 15.000 de euro. Deci mergi pe cotă 15 că ia Rapidul titlul? Riști niște bani, 5000 de euro la cotă 15.00 la MaxBet?”, a replicat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

”Până în ce dată e valabil? Că vreau să văd derby-ul Rapid – FCSB. După ăla pot să pun 2.000-3.000 de euro pe Rapid. Nu aș pune pe FCSB că își dau cu stângul în dreptul, deși au echipă bună”, a concluzionat Oracolul FANATIK, considerând că cei de la FCSB au o cotă mult prea mică pentru a câștiga campionatul, raportat la valoarea echipei.

Nu uitați: puteți vedea ”MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”, în fiecare luni, începând de la ora 13:15, direct pe site-ul FANATIK. De asemenea, cele mai importante momente ale îndrăgitei emisiuni vor putea fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK, pagina de Facebook HORIA IVANOVICI, contul FANATIK de pe Tik-Tok. Horia Ivanovici vă invită “să facem show!”.

ADVERTISEMENT

Emisiunea MAXProfețiile lui Mitică începe, așadar, în fiecare zi de luni de la ora 13:15, imediat după FANATIK SUPERLIGA. MAXProfețiile lui Mitică este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului. MAXProfețiile lui Mitică are MaxBet ca sponsor principal, unul dintre coloșii din industria jocurilor de noroc din România.

Favorita lui Mitică la titlu

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia