Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Albion Rrahmani, în lotul Rapidului pentru meciul cu FCU Craiova 1948. Update exclusiv

Albion Rrahmani a fost introdus de Cristiano Bergodi în lotul Rapidului pentru derby-ul cu FCU Craiova 1948, din etapa a 7-a a SuperLigii.
24.08.2023 | 16:02
Albion Rrahmani in lotul Rapidului pentru meciul cu FCU Craiova 1948 Update exclusiv
Albion Rrahmani, în lotul Rapidului pentru meciul cu FCU Craiova 1948. Foto: Facebook.
ADVERTISEMENT
24-08-2023
13:07

Albion Rrahmani, în lotul Rapidului pentru derby-ul cu FCU Craiova 1948

Albion Rrahmani nu a apucat să debuteze în tricoul Rapidului. Atacantul sosit în această vară în Giulești de la Ballkani, pentru 600.000 de euro, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, face parte din lotul echipei lui Cristiano Bergodi pentru meciul cu FCU Craiova 1948, vineri, 25 august, ora 21:30 în etapa a 7-a.

Anunțul a fost făcut de Rapid printr-o postare pe pagina oficială de Facebook. „Momentul debutului este tot mai aproape… Albion face parte din lotul deplasat la Craiova”, au scris giuleștenii.

 

15-08-2023
09:27

Daniel Niculae a anunțat când va debuta Rrahmani la Rapid

Președintele Rapidului, Daniel Niculae, a oferit detalii despre situația lui Rrahmani, atacantul adus să-i facă concurență lui Marko Dugandzic.

A venit și Rrahmani, este extracomunitar, mai durează o perioadă până când vom putea să-l folosim, sperăm să fie cât mai mică această perioadă. La Rrahamni așteptăm actele, știți foarte bine că durează. Dacă aș fi optimist aș spune două săptămâni jumătate, dacă aș fi pesimist aș spune o lună.

Îmi doresc să rezolvăm cât mai repede. Ar fi ideal înainte de pauza de națională, dar nu vreau să-mi fac iluzii. Sper cât mai repede, dar nu depinde de noi”, a spus Niculae în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

07-08-2023
13:09

Albion Rrahmani, prezentat oficial la Rapid

Albion Rrahmani este noul jucător al Rapidului. Mutarea a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK. În schimbul atacantului, Rapid le-a plătit celor de la FC Ballkani suma de 600.000 de euro.

Golgheterul din sezonul trecut al campionatului kosovar a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane. „Mă simt foarte bine. Sunt foarte entuziasmat să fiu aici. Îmi doresc să-mi demonstrez valoarea cât mai curând în fața suporterilor și a clubului.

Sunt nerăbdător să debutez și să obținem performanțe. Am ales Rapidul datorită proiectului care se dorește a fi implementat aici. Este un proiect foarte bun și am simțit că este cel mai bine să fiu aici”, a declarat Albion Rrahmani, potrivit fcrapid.ro.

Rrahmani este cel de-al nouălea jucător transferat în această vară de Rapid, după Claudiu Petrila, Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle, Cătălin Cîrjan și Claudiu Micovschi.

 

06-08-2023
13:32

Albion Rrahmani și-a reziliat contractul cu FC Ballkani

Atacantul Albion Rrahmani și-a reziliat oficial contractul cu FC Ballkani și urmează să foe anunțat ca noul jucător al Rapidului, așa cum Horia Ivanovici a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

”Despărțirile sunt dureroase, astăzi campionul nostru ne spune la revedere. Fiecare gol înscris va rămâne în inimile fanilor lui Ballkani, fiecare minut în care ai transpirat în tricoul echipei va fi în memoria noastră, contribuția ta a fost una de mare valoare.

Îți mulțumim pentru comportamentul tău exemplar, pentru dedicarea ta în fiecare meci și în fiecare moment”, a scris clubul din Kosovo pe pagina oficială de Facebook.

 

E vorba, mai exact, despre Albion Rrahmani, atacantul kosovar în vârstă de 22 de ani ai celor de la Balkani. Potrivit lui Horia Ivanovici, rapidiștii au plătit 600.000 de euro pentru a-l transfera pe Rrahmani, o adevărată mașinărie de goluri, cel care a reușit 34 de goluri în 67 de meciuri la Balkani, din Kosovo.

Super transfer la Rapid! A luat un golgheter din cupele europene!

Horia Ivanovici a prezentat cifrele incredibile ale lui Rrahmani, cel care a creat panică în rândul apărărilor adverse inclusiv în cupele europene, nu doar în campionatul Albanez. ”Rapid s-a înțeles cu atacantul lui Balkani, Albion Rrahmani, kosovar, 22 de ani, atacant, 1.87. Dan Șucu a plătit 600.000 de euro pentru Rrahmani, cu niște cifre incredibile pentru Balkani. 34 de goluri și 9 assisturi în 67 de meciuri la Balkani. 7 goluri în 6 meciuri în preliminariile Conference League, 2 assisturi în grupele Conference League, cu Slavia Praga și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

600.000 de euro a plătit Dan Șucu, vine la Rapid și va fi anunțat oficial într-o săptămână, fiind kosovar e mai greu să-și facă pașaport și să intre în România. Cred că Rapidul a dat o mare lovitură, i-a adus lui Dugandzic un concurent serios. Mai lipsește anunțul oficial, dar știrea e 100%. E noul atacant al Rapidului, au bătut palma pentru 600.000 de euro”, a transmis Horia Ivanovici, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Aflat în studioul emisiunii, ”Cobra” Adi ilie a comentat, la rândul său, acest transfer: ”Are cifre foarte bune, nu arată rău. Poate și campionatul acolo e mai slăbuț. Eu mă bucur când vin astfel de jucători că mai și plătim bani pe ei”. Totodată, Horia Ivanovici le-a reamintit fanilor rapidiști că astăzi va avea loc o întâlnire importantă între patronul Rapidului Dan Șucu și cel al lui Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi.

ADVERTISEMENT

”Tot astăzi Dan Șucu se întâlnește cu domnul Dioszegi, Rapidul forțează pista Ștefănescu. Chiar dacă nu prea vor să-l dea, Rapid încearcă să-l ia și pe Ștefănescu, dacă aflăm detalii vă vom ține la curent. Rapidul și-a luat iar atacant, pe lângă Petrila care va fi împrumutat pe un an de zile. Iată că și Rapidul mișcă, iar promisiunile lui Șucu și Anglescu au acoperire”, a completat Ivanovici.

De altfel, această întâlnire era anunțată tot în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, chiar de către patronul celor de la Sepsi. Covăsnenii au jucat inteligent în această vară și au reușit să-i prelungească contractul vedetei Marius Ștefănescu, astfel că cei de la Rapid ar trebui să spargă pușculița pentru a realiza acest transfer.

ADVERTISEMENT

Așadar, Dioszegi joacă tare și anunță că se vede cu Dan Șucu mai mult din respect, însă orice e posibil în SuperLiga. ”E adevărat, am discutat cu dânsul, luni am treabă la București și putem să discutăm, dar vedem și noi ce decidem. Am primit oferta 500.000 de euro + 100.000 euro pentru goluri marcate și 100.000 de euro bonus de performanță al Rapidului.

Sigur nu o să-l vindem, dar din respect pentru domnul Șucu oricum trebuie să mă duc să bem un pahar de vin să discutăm, dar ce am văzut și ieri cel mai bine e să rămână și la noi un an jumate, doi. Nu vreau să spun acum să arunc sume în vânt, dar avem mare nevoie de el, e foarte iubit și în sânul suporterilor, cea mai bună decizie ar fi să rămână la noi”, declara patronul lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

NU UITAȚI! FANATIK SUPERLIGA e în direct și exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul www.fanatik.ro. Pentru cei care nu au putut să urmărească emisiunea în direct, din orice motiv, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Super transfer la Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: