Sport

Fază complicată chiar și pentru VAR în SuperLiga. Gol anulat pentru un ofsaid milimetric. Video

VAR-ul a avut dificultăți în analiza golului marcat de Rachid Bouhenna în prima repriză a meciului Poli Iași - U Cluj. În cele din urmă, reușita a fost anulată.
28.01.2024 | 18:34
Faza complicata chiar si pentru VAR in SuperLiga Gol anulat pentru un ofsaid milimetric Video
Fază controversată la meciul Poli Iași - U Cluj. VAR-ul a anulat golul moldovenilor pentru un ofsaid milimetric. Foto: captură TV Digi Sport.
ADVERTISEMENT

Fază complicată pentru VAR în prima repriză a meciului Poli Iași – U Cluj, în etapa cu numărul 23 din SuperLiga. Rachid Bouhenna, fundașul central al moldovenilor, a marcat cu o lovitură de cap, însă golul a fost anulat pentru un ofsaid milimetric.

Fază complicată chiar și pentru VAR în SuperLiga. Gol anulat pentru un ofsaid milimetric

În minutul 16 al meciului din Copou, Luca Mihai a centrat excelent din lovitură liberă peste apărarea celor de la U Cluj. Rachid Bouhenna l-a învins pe Plamen Iliev cu o lovitură de cap. În cele din urmă, reușita fostului jucător de la Sepsi, CFR Cluj și FCSB a fost anulată.

ADVERTISEMENT

Rachid Bouhenna a plecat de lângă Alex Chipciu și a reușit să trimită cu capul spre poartă. Portarul lui U Cluj a fost prins pe picior greșit și mingea a scuturat plasa. Jucătorii lui Leo Grozavu au declanșat fiesta, însă nu pentru mult timp.

„Centralul” Cătălin Ioan Buși a semnalizat o poziție de ofsaid la Rachid Bouhenna după ce asistentul a ridicat fanionul de la margine. Faza a fost analizată nu mai puțin de 4 minute în camera VAR de către Adrian Cojocaru și Stelian Slabu. Faza a fost extrem de complicată. În cele din urmă arbitrii din camera VAR au semnalizat un ofsaid milimetric. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT
Poli Iași
Fază controversată la meciul Poli Iași – U Cluj. VAR-ul a anulat golul moldovenilor pentru un ofsaid milimetric. Foto: captură TV Digi Sport.

Rachid Bouhenna a revenit în SuperLiga la începutul anului

Rachid Bouhenna a revenit în fotbalul românesc la începutul anului. Fostul fundaș de la Sepsi, CFR Cluj și FCSB a semnat cu Poli Iași din postura de jucător liber de contract. Fundașul central algerian era liber de contract din vara anului trecut după despărțirea de grecii de la Ionikos.

Bouhenna a fost dat afară de FCSB în ianuarie 2023. Fotbalistul de 32 de ani are în palmares un titlu alături de CFR Cluj în sezonul 2021/2022. Totodată, Bouhenna a câștigat Cupa Algeriei în sezonul 2015/2016.

ADVERTISEMENT

“Ce m-a convins să semnez este că voi lucra din nou cu Leo Grozavu, ca și atunci când eram la Sepsi. Este antrenorul care mi-a dat multă încredere și am fost la cel mai bun nivel al meu cu el.

Am vrut să revin în România, pentru că îmi place stilul de viață și mă simt foarte bine aici. Am vorbit și cu alte cluburi din România, dar nu au fost mai interesate decât Iași.

ADVERTISEMENT

Am plecat de la FCSB pentru că situația mea nu era bună acolo. M-am accidentat la începutul perioadei de pregătire și nu am avut timp să îmi intru în formă și să mă adaptez la echipă. Totodată, nici echipa nu a jucat bine în acea perioadă.”, declara Rachid Bouhenna, potrivit digisport.ro.

ADVERTISEMENT