Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Faza etapei, comentată acid la Fanatik SuperLiga: “Hagi dă 24.000 euro!”. Video exclusiv

Robert Niță (45 de ani) a dezvăluit costurile uriașe pe care Gheorghe Hagi le are cu întreținerea gazonului de la Ovidiu și critică dur calitatea terenurilor din SuperLiga.
12.12.2022 | 11:35
Faza etapei comentata acid la Fanatik SuperLiga Hagi da 24000 euro Video exclusiv
Scene incredibile la Ploiești, unde gazon a fost aproape impracticabil la meciul dintre Chindia și FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Robert Niță a criticat dur la FANATIK SUPERLIGA decizia arbitrilor de la meciul U Cluj – UTA și Chindia – FCSB, care nu au oprit partidele deși gazonul era aproape impracticabil.

Robert Niță, scandalizat de calitatea gazonului de la Ploiești și Cluj: „E incredibil! Am văzut o fază unică în istoria fotbalului”

FANATIK SUPERLIGA a revenit în forță cu o nouă ediție incendiară, iar invitații speciali au comentat calitatea precară a terenurilor din România: „Noi trăim din șocuri în fotbalul românesc, dar e coadă la morgă! Noi tot îi șocăm pe toți! Suntem șocați când vedem pe ce terenuri se  joacă la Cluj. Păi eu când eram prin Vietnam, mă mai plimbam așa prin orezărie, cu apică, moloz, noroi… Așa e la Cluj Arena! E incredibil”, a declarat Robert Niță, pentru site-ul nostru. VEZI VIDEO MAI JOS.

ADVERTISEMENT

Niță e de părere că Horațiu Feșnic nu ar fi trebuit să fluiere startul partidei la meciul Chindia – FCSB, disputat pe stadionul „Ilie Oan㔄Așa și la FCSB. Cum să joci pe terenul ăla? Să înoți nu poți că e apa prea mică, să joci fotbal iar nu poți că e apa prea mare! Am văzut o fază unică în istoria fotbalului. Degajează portarul Chindiei, era înghețată, avea țurțuri pe ea! Eu am crezut că a căzut vreun meteorit!

Cade pe gazon și nu sare, deși s-a dus în cer vreo zece secunde. Eu înțeleg că e programul comprimat, dar decât să ai date de-astea, mai bine nu mai avem fotbal”, a făcut haz de necaz fostul atacant.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Robert Niță, dezvăluiri despre costurile uriașe ale celor de la Farul pentru întreținerea gazonului: „Pe câmpul ăla, energia electrică e foarte scumpă!”

Robert Niță a dezvăluit câți bani cheltuie Gheorghe Hagi pentru întreținerea gazonului de la Ovidiu: „Încălzire au toți. La Hagi, pe câmpul ăla, energia electrică e foarte scumpă! Păi Hagi plătește în lunile de iarnă peste 24.000 de euro pentru a ține terenul ăla verde și dezghețat. 

În alte părți, unde nu se dorește să se dea acești bani, se dă drumul la instalație cu o oră și jumătate înainte de meci, ca să vadă observatorul că funcționează. După meci o închid imediat că e scump!”.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist se gândește cu groază cum vor arăta terenurile în luna ianuarie: „Eu nu înțeleg ce e terenul ăsta de la Petrolul. Nu au drenaj?! Trebuie să funcționeze când plouă, nu după. În străinătate nu plouă? O să jucăm pe 21-22 ianuarie. Dacă va ninge, vor zice că i-a luat prin surprindere că în decembrie a fost cald”, a mai spus Niță.