Sport

FCSB a ieșit din mocirlă și intră serios în lupta la titlu! Imagini incredibile cu gazonul execrabil pe care s-a jucat partida contra Chindiei. Foto

FCSB a reușit o victorie importantă în fața Chindiei Târgoviște pe un teren mocirlos și a urcat pe locul 3 în clasamentul din SuperLiga.
11.12.2022 | 22:05
FCSB a reușit o victorie importantă în fața Chindiei Târgoviște pe un teren mocirlos și a urcat pe locul 3 în clasamentul din SuperLiga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” s-au impus cu 2-0 în partida disputată pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești și încep să se gândească serios la titlul de campioană.

Chindia – FCSB s-a jucat în mocirlă

Întâlnirea Chindia – FCSB, din etapa a 20-a din SuperLiga, s-a jucat pe un gazon execrabil, practic în mocirlă, din cauza ploii abundente care a căzut la Ploiești, dar echipa lui Gigi Becali a reușit să obțină cele 3 puncte și a intrat în calculele la titlu.

ADVERTISEMENT

Starea gazonului de pe ”Ilie Oană” a fost una execrabilă din cauza ploii care a căzut pe aproape toată durata jocului și a influențat decisiv prestația jucătorilor celor două echipe.

Au fost dese momentele în care jucătorii nu putea aprecia corect traiectoria balonului, deoarece acesta se oprea în bălțile de pe teren, dar și în mocirla creată. Practic, după o astfel de fază a venit și penalty-ul din care FCSB a deschis scorul.

ADVERTISEMENT

David Miculescu a fost împins în careu de Esteban Orozco în momentul în care cei doi încercau să frâneze alergarea pentru a ajunge la mingea care se oprise într-un morman de noroi din fața porții lui Cătălin Căbuz. Arbitrul Horațiu Feșnic a dictat corect penalty și Risto Radunovic a tranformat fără emoții.

Compagno și Olaru s-au dat cap în cap și au fost schimbați

Meciul dintre Chindia și FCSB a început cu o accidentare teribilă. Andrea Compagno și Darius Olaru s-au ciocnit extrem de puternic cap în cap la mijlocul terenului și au rămas întinși pe gazon.

ADVERTISEMENT

Echipa medicală a intervenit imediat, iar cei doi jucători au fost imediat înlocuiți. Partida a fost oprită pentru aproximativ cinci minute. Olaru a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă, în timp ce golgheterul din Liga 1 a fost schimbat cu David Miculescu.

O minge la mijlocul terenului s-a transformat într-o situație extrem de dificilă pentru FCSB, care a rămas fără doi dintre cei mai importanți jucători. După ce au fost bandajați la cap și au primit îngrijiri medicale, Olaru și Compagno au fost transportați la spital pentru mai multe investigații.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintlii și Leo Strizu au din ce în ce mai multe bătăi de cap, iar lista accidentărilor este din ce în ce mai lungă: Ionuț Panțîru, Iulian Cristea, Ovidiu Popescu, Florinel Coman sau Ștefan Târnovanu.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,53 este cota pentru „x2” la meciul FCSB – CFR Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT