Sport

FC Argeş – Universitatea Craiova 3-2. Oltenii pierd dramatic, cu om în minus din minutul 12. Video

U Craiova a suferit un eșec dramatic în Trivale, la capătul unui meci pe care a fost nevoită să-l abordeze aproape în totalitate cu un om mai puțin. Alexandru Crețu a primit două cartonașe galben în doar 3 minute.
FC Arges  Universitatea Craiova 32 Oltenii pierd dramatic cu om in minus din minutul 12 Video
ADVERTISEMENT
21-11-2021
15:06

FC Argeș - U Craiova 3-2 (Fatai 42, Arias 49, Said 79 / Roguljic 6, Nistor 81)

Laurențiu Reghecampf abordează meciul cu FC Argeș într-o formulă ofensivă care nu lasă loc de interpretări. Cele trei puncte puse în joc sunt extrem de importante și de o parte, și de cealaltă. Iată formulele de start. 

Vezi AICI cele mai importante momente ale meciului. 

Min. 90: Final de meci. U Craiova suferă un eșec dramatic în Trivale.

Min. 81: Goool U Craiova! Nistor trimite o „torpilă” în vinclul porții lui Greab, fără nicio șansă pentru goalkeeperul piteștenilor.

Min. 79: Goool FC Argeș! Latovlevici intră în careu, păcălește doi adversari și îl angajează pe Said, care îndeplinește o simplă formalitate.

Min. 73: Ocazie de gol U Craiova: Markovic ia o acțiune pe cont propriu, mingea ricoșează la Baiaram, dar acesta nu-l poate învinge pe Greab dintr-o poziție ideală.

Min. 64: Ratare uriașă FC Argeș. Said e servit excelent la marginea careului, dar șutul său trece mult peste poarta lui Pigliacelli.

Min. 60: Ocazie uriașă U Craiova: Dan Nistor îl servește excelent pe Koljic din lovitură de la colț, acesta reia spectaculos din voleu, dar Greab are o intervenție salvatoare.

Min. 49: Goool FC Argeș! Arias profită de o neînțelegere în defensiva „juveților”, scapă singur cu Pigliacelli și îl învinge fără probleme.

LIVE FC Argeș – U Craiova Min. 40: GOOOOL FC Argeș. Fatai restabilește egalitatea 1-1

LIVE FC Argeș – U Craiova Min. 12: Crețu este eliminat. U Craiova va juca aproape un meci întreg în inferioritate numerică

LIVE FC Argeș – U Craiova Min. 6: Gooool U Craiova. Roguljac a obținut o lovitură de la colțul terenului și tot el a fructificat-o 0-1

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Dos Santos, Mușat – Meza Colli, Raynov – Ișvan, Șerban, Latovlevici – Fatai. Rezerve: Croitoru, Viana, Pițian, Teles, Dumitrașcu, Palic, Said, Arias, Dumitru. Atnr. Mihai Ianovschi.

U Craiova: Pigliacelli – Căpățână, Constantin, Screciu, Bancu – Nistor, Crețu, Roguljac – Cîmpanu, Koljic, Ivan. Rezerve: Lazar, Vătăjelu, Vlădoiu, Bălașa, Vina, Baiaram, Markovic, Gustavo, Ivanov. Antr. Laurențiu Reghecampf. 

Meciul FC Argeş – Universitatea Craiova are loc duminică, 21 noiembrie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 16-a din Liga 1, prima rundă din returul sezonului regulat. Piteştenii ocupă locul 9, cu 21 de puncte, la cinci lungimi de ultima poziţie de play-off pe care se află Farul. Universitatea Craiova este pe locul 3, cu 287 de puncte, la 16 distanţă de liderul CFR Cluj, dar cu un meci mai puţin.

Unde se joacă meciul FC Argeş – Universitatea Craiova

Întâlnirea FC Argeş – Universitatea Craiova se desfăşoară duminică, 21 noiembrie, de la ora 18:00 pe stadionul Nicolae Dobrin din Trivalele Piteştilor, locul tradiţional al fotbalului argeşean. Se va juca însă cu tribunele goale, pentru că până la 1 decembrie se menţin restricţiile privind accesul publicului la manifestaţiile sportive.

ADVERTISEMENT

FC Argeş are planuri mari pentru următoarea parioadă, autorităţile locale dând undă verde proiectului de ridicare a unui nou stadion, modern, conform normelor UEFA. Pentru că ambiţiile piteștenilor sunt foarte mari, şi ei visează să joace din nou, după zeci de ani, în cupele europene.

Cine transmite la TV partida FC Argeş – Universitatea Craiova

Partida FC Argeş – Universitatea Craiova se joacă duminică, 21 noiembrie, de la ora 18:00, pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1. O mai puteţi urmări şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Piteşti este o zi însorită, dar cu maxime care nu vor depăşi 12 grade, probabil în jur de 10 grade la ora partidei, dar cel mai important lucru pentru un gazon care nu se prezintă în cele mai bune condiţii este faptul că nu există pericol de precipitaţii. Jocul va fi condus de arbitrul Marian Barbu din Făgăraş.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Argeş – Universitatea Craiova

Antrenorii Argeşului, Andrei Prepeliţă şi Mihai Ianovschi, îl au incert doar pe veteranul Cristi Tănase. Toţi ceilalţi jucători sunt în perfectă condiţie fizică şi pot fi utilizaţi fie de la început fie pe parcursul partidei. FC Argeş are ca obiectiv intrarea în play-off însă în ultimele două meciuri a pierdut cu FCSB la Buzău şi acasă cu Botoşani.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf îi are absenţi în primul rând pe francezul Lyes Houri, piesă importantă în sisttemul său de joc, probabil până la sfârşitul acestui an precum şi pe fundaşul Antonio Conte şi pe mijlocaşul Alexandru Mateiu, dar marea veste că Paul Papp s-a refăcut după grava accidentare suferită cu luni în urmă şi curând va fi la dispoziţia antrenorului. Universitatea Craiova a întrerupt etapa trecută, la Ovidiu, 0-1 cu Farul, o serie de şase succese campionat -Cupă.

Au pierdut mult teren în lupta la titlu

Probabil că nu va fi o problemă calificarea Universității Craiova în play-off, dar speranţele că echipa s-ar putea implica în lupta la titlu s-au redus simţitor, pentru că la acest moment există un decalaj uriaş între liderul CFR Cluj şi echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf. Sunt nu mai puţin de 16 puncte şi chiar înjumătăţindu-se punctajul la play-off, tot rămâne o distanţă mare.

ADVERTISEMENT

În plus Reghe ştie foarte bine că l-ar putea pierde în iarnă pe atacantul Andrei Ivan, cel care se află acum într-o formă foarte bună şi care a reintrat în atenţia unor cluburi din Europa. Plecarea lui Andrei Ivan este clar că ar slăbi mult forţa compartimentului ofensiv al Craiovei.

Cote la pariuri la jocul FC Argeş – Craiova

Deşi Piteşti este un loc foarte dificil pentru echipele vizitatoare casele de pariuri cred că echipa lui Laurenţiu Reghecampf merită să fie considerată favorită destul de clar, la o cotă de 1,85. Vulturii violeţi sunt creditaţi, în schimb, cu 4,80 dacă vor reuşi să ia cele trei puncte. Un gol marcat de ei are cotă 1,60.

În partida precedentă jucată între cele două echipe în Trivale s-a impus formaţia olteană cu scorul de 2-1. A fost un meci în care oaspeţii au pornit ca din puşcă, goluri Cicâldău şi Koljic în primele 15 minute, reuşita lui Honciu venind tardiv, în minutul 88.

ADVERTISEMENT