Sport

Oficial: FC Argeș s-a despărțit de Marius Croitoru! Cine va prelua banca tehnică a piteștenilor. Update

Marius Croitoru nu mai este antrenorul celor de la FC Argeș. Tehnicianul a anunțat în vestiar că vrea să plece de pe banca „alb-violeților”.
07.03.2023 | 17:47
Oficial FC Arges sa despartit de Marius Croitoru Cine va prelua banca tehnica a pitestenilor Update
Marius Croitoru nu mai este antrenorul celor de la FC Argeș. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
07-03-2023
15:51

Oficial: Marius Croitoru nu mai este antrenorul lui FC Argeș

Marius Croitoru s-a despărțit oficial de FC Argeș, iar interimatul băncii tehnice a piteștenilor va fi preluat de Dragoș Radu, Constantin Schumacher și Paul Ciobanu. „Mult succes, Marius Croitoru!
Clubul nostru a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Marius Croitoru”, se arată pe pagina oficială de Facebook a celor de la FC Argeș. Cu Marius Croitoru pe bancă, FC Argeș a obținut un singur succes în 14 partide.

 

Marius Croitoru nu mai este antrenorul celor de la FC Argeș. Anunțul a fost făcut de Daniel Stanciu, directorul executiv al grupării din Trivale. Fostul antrenor de la FC Botoșani și FC U Craiova 1948 a ajuns la un numitor comun pentru rezilierea contractului cu gruparea argeșeană.

Marius Croitoru nu mai este antrenorul celor de la FC Argeș: „N-am avut rezultatele așteptate”

Marius Croitoru a preluat-o pe FC Argeș la finalul lunii octombrie anul trecut, la scurt timp după despărțirea de FC U Craiova 1948. Totuși, pe banca „alb-violețior” fostul antrenor de la FC Botoșani a înregistrat o serie negativă de 13 meciuri consecutive fără victorie. De altfel, singurul succes al lui FC Argeș cu Marius Croitoru la margine a avut loc chiar în prima partidă cu UTA, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Daniel Stanciu, directorul executiv al celor de la FC Argeș, a anunțat că încă de aseară (n.r. luni seară) Marius Croitoru și-a exprimat intențiile de a părăsi echipa. Totodată, oficialul „alb-violeților” a precizat că astăzi cele două părți vor semna rezilierea contractului de comun acord.

„Da, în principiu a anunțat aseară (n.r. – luni seara) că vrea să plece, iar azi își va rezilia contractul de comun acord. Din păcate, strategiile clubului, mai întâi din vară, iar mai apoi din iarnă, au fost departe de realitate. N-am avut rezultatele așteptate, mai ales în ultima perioadă. 

ADVERTISEMENT

„Condițiile erau optime pentru realizarea obiectivului”

Pe de-o parte, e normal, există un blocaj la nivel psihologic, am tot patinat în gol și am ajuns în această situație. Toată răspunderea trebuie să vină pe umerii jucătorilor și staff-ului tehnic. Salariile sunt la zi, condițiile erau optime pentru realizarea obiectivului pe care-l aveam în vară. (…) După meciul de la Voluntari, a anunțat că, pentru binele echipei, se retrage, ca să producă un șoc.

În momemntul în care nu sunt rezultate, vă dați seama că există tot felul de discuții în vestiar. N-am arătat ca o echipă, am tot avut probleme din cauza omogenității. Poate avem o problemă în acest moment din punct de vedere al management-ului sportiv”, a declarat Daniel Stanciu, potrivit digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil pe banca lui FC Argeș va continua Constantin Schumacher, antrenorul principal în acte al „alb-violeților”, care va conduce echipa din postura de interimar. FC Argeș se află pe locul 15 în SuperLigă, penultimul, cu 27 de puncte în 29 de partide.

Marius Croitoru nu va mai putea antrena în acest sezon

FC Argeș a fost cea de-a doua echipă pe care Marius Croitoru a pregătit-o în actualul sezon din SuperLigă. Tehnicianul a venit pe banca tehnică a formației din Trivale după plecarea cu scandal de la FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

În acest moment, FC Argeș se află pe un loc care duce direct în eșalonul secund al fotbalului românesc. Piteștenii se află la patru puncte în afara locurilor retrogradabile. În ultima etapă, FC Argeș joacă pe teren propriu cu Petrolul Ploiești. Argeșenii sunt calificați în sferturile Cupei României și o vor înfrunta pe CFR Cluj pe 5 aprilie.

ADVERTISEMENT