Fotbal intern

Antrenorul lui FC Botoșani compară meciul cu U Craiova cu unul de box: „Lovitura decisivă ne-a aparținut!”

09.05.2021 | 23:02
Antrenorul lui FC Botosani compara meciul cu U Craiova cu unul de box Lovitura decisiva nea apartinut
FC Botosani compara meciul cu Universitatea Craiova cu unul de box: „Lovitura decisiva ne-a apartinut!”
ADVERTISEMENT

Oficialii de la FC Botoșani au făcut o comparație sugestivă după meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-2, pe care l-au asemuit cu unul de box, câștigat în cele din urmă de moldoveni.

Oltenii și-au luat adio de la titlu în urma unui meci cu de toate: eliminări, gafe de arbitraj, scandaluri și răsturnări spectaculoase de scor.

ADVERTISEMENT

Mihai Ciobanu, la conferința de presă: „Jocul începuse după finalul partidei de la Botoșani”

Mihai Ciobanu a fost cel care a vorbit despre partida cu Universitatea Craiova la conferința de presă de după meci, în timp ce Marius Croitoru, antrenorul de facto al echipei, a refuzat să se prezinte la interviuri.

„Am antipicipat la Universitatea Craiova un joc intens, un joc de ambiții, de orgolii, jocul parcă începuse după finalul partidei de la Botoșani, când era foarte mare încleștare acolo la final. Cred că punctele pe care le-am câștigat sunt meritate, pentru că jocul era la un moment dat ca într-o partidă de box și fiecare căuta lovitura decisivă. Și lovitura decisivă ne-a aparținut”, a spus antrenorul din acte al botoșănenilor, Mihai Ciobanu.

ADVERTISEMENT

Oltenii au creat un scandal-monstru, după ce i-au acuzat pe cei de la Botoșani că fac jocurile celor de la FCSB, în timp ce la partida de etapa trecută au lăsat-o mai moale, iar FANATIK a surprins culisele scandalului de pe „Ion Oblemenco”.

Jucătorii Botoșaniului îi contrazic pe olteni: „A fost un meci dur cu FCSB!”

Fundașul dreapta al celor de la Botoșani, Andrei Patache, a negat că echipa sa s-ar fi dat la o parte cu FCSB și a declarat după meciul cu niversitatea Craiova că joacă fiecare meci cu aceeași dorință, pentru a-și lua primele de obiectiv: „Ne-am dorit, vă dați seama. Avem prime de obiectiv, familie, copii, e normal să vrem să urcăm mai sus și să ne luăm banii”, și-a apărat colegii veteranul moldovenilor.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de 33 de ani consideră că FC Botoșani a fost dezavantajată de arbitraj în meciul cu FCSB, când trebuia să primească un penalty, în timp ce echipa lui Gigi Becali a primit un penalty gratuit în opinia sa:

„După ultimul meci nu a fost greu, pentru că ne-am dorit, a fost un meci dur cu FCSB, am avut penalty care nu s-a dat, ei au avut penalty care nu a fost”, a spus Andrei Patache după meci.

ADVERTISEMENT