Sport

Dani Coman revine acasă? „Din discuțiile pe care le-am avut, el va veni la noi”

Dani Coman, fostul președinte al lui Hermannstadt, e aproape să semneze cu o nouă echipă. Reacție oficială despre viitorul său.
26.04.2024 | 20:47
Dani Coman revine acasa Din discutiile pe care leam avut el va veni la noi
Dani Coman revine acasă? „Din discuțiile pe care le-am avut, el va veni la noi”. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dani Coman și-a dat demisia de la Hermannstadt, iar FANATIK a dezvăluit că FC Argeș ar putea fi viitoarea sa destinație. Viorel Tudose a dat ultimele detalii despre negocieri.

Dani Coman, aproape de FC Argeș: „Îl aștept”

Dani Coman a plecat de la Hermannstadt însă nu va sta mult timp fără echipă. Viorel Tudose, sponsorul principal al lui FC Argeș a dezvăluit: „Îl aștept pe Dani Coman la FC Argeș! Am spus-o și o repet. Acum nu știu dacă el este în discuții și cu altcineva, sau… nu pot să vă spun aceste lucruri.

ADVERTISEMENT

Eu mi-aș dori foarte mult (n.r. sa vină la noi). Din discuțiile pe care le-am avut cu Dani Coman, el va veni la FC Argeș. Dar, eu garantez doar pentru mine, nu pot să garantez pentru altcineva.

(n.r. eventuala sosire a lui Coman va aduce schimbări în organigrama clubului?) De la noi cine să mai plece? Pentru că nu mai are cine să mai plece. Adică nu mai avem oameni ca să plece”, a mai spus acesta pentru iamsport.ro.

ADVERTISEMENT

Dani Coman are condițiile sale să vină la FC Argeș: „Își va alege echipa lui”

Viorel Tudose a explicat că Dani Coman are mână liberă la FC Argeș: „Normal însă că Dani Coman își va alege echipa lui. Antrenorul va fi o discuție mai amplă, între președinte și finanțatori, în speță eu și Consiliul Local.

Finanțatorul piteștenilor a recunoscut că își dorește acest „transfer” de mult timp: „Eu îl aștept de vreo 2 ani pe Coman și cred că e momentul să vină. Dar nu știu, nu ne-am gândit la un plan de back-up deocamdată.

ADVERTISEMENT

Dacă voiam un back-up, îl aveam de mult, dar pe noi, pe mine personal mă interesează Dani Coman”, a mai spus Viorel Tudose.

Când va fi mutarea anunțată oficială

Cristi Coste a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că Dani Coman va deveni oficial președintele lui FC Argeș la finalul acestui sezon: „A avut o discuție cu Eugen Neagoe, s-a întâlnit și cu primarul Gentea și Dani Coman fi noul președinte al Argeșului din sezonul următor”.

ADVERTISEMENT

FC Argeș nu se află deloc într-o situație bună în acest moment. Argeșenii au ratat play-off-ul și se bat pentru evitarea retrogradării. „Vulturii alb-violeți” se află pe locul 9 în clasament cu 30 de puncte după 3 meciuri, la egalitate cu Metaloglobus.

ADVERTISEMENT