Sport

Suporterii lui Dinamo, protest la meciul cu FC Voluntari! Ce decizie a luat Peluza Sud. Exclusiv

Suporterii lui Dinamo au protestat la meciul cu FC Voluntari! Peluza Sud nu s-a prezentat pe „Arcul de Triumf” în semn de protest față de Jandarmerie.
26.04.2024 | 21:02
Suporterii lui Dinamo protest la meciul cu FC Voluntari Ce decizie a luat Peluza Sud Exclusiv
Peluza Sud a lui Dinamo a protestat la adresa Jandarmeriei la derby-ul cu FC Voluntari. Foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Peluza Sud a lui Dinamo nu s-a prezentat pe „Arcul de Triumf” la meciul cu FC Voluntari. Suporterii „câinilor” au protestat la adresa Jandarmeriei, după incidentele de la meciul cu UTA Arad, scor 1-0, în ultima etapă a sezonului regulat.

Suporterii lui Dinamo, protest la meciul cu FC Voluntari! Ce decizie a luat Peluza Sud

Dinamo a scăpat temporar de suspendarea dictată de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal după incidentele reprobabile de la Dinamo – UTA Arad, scor 1-0, în ultima etapă a sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

Suporterii s-au întors la meciurile lui Dinamo de pe teren propriu. „Câinii” au primit vizita celor de la FC Voluntari pe „Arcul de Triumf”, vineri seară, în etapa a 7-a din play-out-ul SuperLigii. Totuși, mai multe locuri au rămase goale, în jur de 6.000 de suporteri fiind prezenți în tribune.

FANATIK a aflat că Peluza Sud nu a venit să o susțină pe Dinamo la meciul cu FC Voluntari în semn de protest față de Jandarmerie. Suporterii „câinilor” nu au putut să treacă peste incidentele de la meciul cu UTA.

ADVERTISEMENT

Peluza Sud a primit bilete la meciul cu FC Voluntari, însă nu s-a prezentat

La meciul cu UTA Arad, de pe 8 martie, suporterii lui Dinamo s-au bătut pe teren cu ultrași de la UTA Arad și CSA Steaua. Jandarmeria le-a cerut celor de la Dinamo să mute Peluza Sud în partea dreaptă a Tribunei a II-a.

De obicei, Peluza Sud o încuraja pe Dinamo din partea stângă a Tribunei a II-a. În semn de protest, una dintre galeriile echipei lui Zeljko Kopic nu s-a prezentat la meciul cu FC Voluntari. Deși au primit bilete, ultrașii din peluză au protestat și au boicotat duelul cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Atât Dinamo, cât și UTA Arad au primit o suspendare de 4 meciuri a propriului teren după incidentele de pe „Arcul de Triumf”. După ce au ispășit două etape din pedeapsă, Dinamo și UTA și-au recăpătat, provizoriu, dreptul de a aduce suporteri în tribune.

Două goluri în doar două minute la Dinamo – FC Voluntari

Eddy Gnahore a deschis scorul pentru Dinamo în partida cu FC Voluntari, în minutul 35 al meciului. Șutul mijlocașului francez a fost deviat decisiv de Igor Armaș, iar mingea s-a scurs în poartă după ce l-a păcălit pe Jesus Fernandez.

ADVERTISEMENT

Avantajul „câinilor” a durat doar două de minute. Vadim Rață a centrat excelent în careu în minutul 37, iar apărarea „alb-roșiilor” a clacat. Cascini a reluat în plasă cu o lovitură de cap de la mare distanță. Golubovic nu a avut nicio șansă.

ADVERTISEMENT