Sport

FC Botoșani o spulberă cu 4-0 pe Dinamo și se apropie tot mai tare de calificarea în play-off. Moldovenii s-au distrat cu apărarea „câinilor”. Video

FC Botoșani a obținut o victorie de senzație. Moldovenii au învins-o cu 4-0 pe Dinamo, care rămâne cu 12 puncte, nouă mai puține decât primul loc de baraj. Echipa lui Croitoru e pe 4, 41 de puncte.
FC Botosani o spulbera cu 40 pe Dinamo si se apropie tot mai tare de calificarea in playoff Moldovenii sau distrat cu apararea cainilor Video
Meciul de fotbal dintre FC Botoșani și Dinamo Bucuresti ar trebui să fie unul extrem de ofertant în materie de goluri marcate. © FOTO:Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
07-02-2022
17:55

FC Botoșani - Dinamo 4-0 (M. Roman II 12, Jaja 27, 65, Fili 84)

Vezi aici VIDEO cele mai importante faze!

Min. 84: GOOOOOL! Fili face 4-0 cu o execuție superbă din afara careului!

Min. 74: Ratare colosală a lui Mihai Roman! Veteranul moldovenilor ratează cu poarta goală! Ehmann a ratat in extremis.

Min. 65: Jaja face show pe teren! Driblează toată apărarea lui Dinamo și marchează al doilea său gol în acest meci!

Min. 59: Ivanovski vede cartonașul galben și va fi suspendat pentru meciul cu U Craiova, la fel ca și Patriche.

Min. 55: FC Botoșani pleacă pe contraatac, dar Patriche respinge din fața lui Edjouma, aflat în poziție bună.

Min. 46: A început repriza a doua.

Pauză! FC Botoșani câștigă lejer prima repriză, moldovenii au combinat fără presiune, în timp ce Dinamo a avut o ocazie mare chiar în prelungirile primei reprize.

Min. 45 – Ivanovski ratează o ocazie bună, șutul său trece pe lângă poartă.

Min. 30 – Ocazie pentru Dinamo! Ivanov trimite un șut de la marginea careului, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 26 – GOOOOOL! Jaja face o cursă de senzație și îl învinge pe Figueiredo cu un șut superb, sub bară. 

Min. 19 – Ocazie mare pentru Botoșani! Târcoveanu a fost aproape de a majora scorul, cu un șut aproape de vinclu din lovitură liberă.

Min. 12 – GOOOOL! Mihai Roman deschide scorul, care a profitat de o greșeală a lui Figueiredo, atacantul doar împingând mingea în poarta „câinilor”.  

Min. 4 – Stoican pierde deja un jucător! Tomozei s-a accidentat la genunchi și nu mai poate continua partida. Fundașul e înlocuit cu Giani Crețu.

Min. 2 – Dinamo are prima șansă de gol a partidei. Ivanov trage din afara careului, dar mingea e reținută de Pap.

Min. 1 – A început meciul din Moldova!

07-02-2022
16:28

Echipele de start din FC Botoșani - Dinamo

Au fost anunțate echipele de start de la ultimul meci al rundei cu numărul 24 din Liga 1, FC Botoșani – Dinamo:

  • FC Botoșani: Pap – Braun, Dawa, Șeroni(c), Țigănașu – Haruț, Edjouma, Dican – Tîrcoveanu, M. Roman, Souza Silva; Rezerve: Contra, Patache, Neciu, Filip, Barbosa Santos, M. Roman, Lupeta, Fili, Mailat; Antrenor: Marius Croitoru
  • Dinamo: Cristiano – Tomozei, Patriche Nichita, Ehmann, A. Radu – Pierret, J. Rodriguez – Bani Mustafa, Ivanov, Buleică – Ivanovski; Rezerve: Chesneau, Fara, Grigore, Jovanovic, Aloe, G. Crețu, Bordușanu, Azankpo, Celar; Antrenor: Flavius Stoican

Meciul FC Botoşani – Dinamo are loc luni, 7 februarie, cu începere de la ora 19:55, în cadrul etapei a 24-a a Ligii 1, etapă pe care o şi încheie. Liga 1 va curge însă precum apele unui fluviu, pentru că deja de marţi, 8 februarie, vor începe partidele din etapa a 25-a, iar runda cu numărul 26 este programată pentru weekend.

Unde se joacă meciul FC Botoşani – Dinamo

Întâlnirea FC Botoşani – Dinamo se desfăşoară luni, 7 februarie, de la ora 19:55, pe stadionul Municipal din localitatea moldavă şi sunt aşteptaţi în tribune în jur de 3-4 mii de spectatori, printre care se vor afla şi suporteri ai echipei din Ştefan cel Mare. Întotdeauna partidele cu Dinamo au suscitat interes la Botoşani.

ADVERTISEMENT

Accesul fanilor în tribune este posibil numai pe baza certificatului COVID, care să demonstreze schema de vaccinare completă sau trecerea prin boală în ultimele 180 de zile dar şi prin prezentarea la intrare a unui test negativ PCR, valabil 72 de ore sau antigen, bun pentru 24 de ore.

Cine transmite la TV partida FC Botoşani – Dinamo

Partida FC Botoşani – Dinamo se joacă luni, 7 februarie, de la ora 19:55, pe stadionul echipei antrenate de Marius Croitoru, în etapa a 24-a din Liga 1 şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Botoşani este un cer acoperit, cu mari şanse de precipitaţii în reprize pe parcursul zilei, chiar şi la ora jocului, dar totuşi temperatura este ridicată, 11 grade ziua, 5 grade la ora meciului. Jocul va fi condus de arbitrul craiovean George Găman, o decizie care nu a fost binevăzută de alb-roşii, care sunt în luptă cu FC U Craiova în subsol.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Botoşani – Dinamo

Antrenorul Marius Croitoru nu are nici o problemă de lot pentru meciul cu Dinamo. Mijlocaşul Papa, care a fost infectat cu coronavirus, a ieşit din izolare, iar francezul Edjouma, transferat de FCSB, va mai evolua în această partidă şi în cea din runda intermediară, la Craiova, cu FC U 1948, înainte de a pleca la noua sa echipă. În schimb, revenit de la FCSB Denis Haruţ ar putea figura în lot.

ADVERTISEMENT

La Dinamo sunt suspendaţi Răuţă şi Matei, iar Torje este învoit pentru probleme personale. Portarul Iliev şi Steliano Filip cer insistent rezilierea contractelor, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. În schimb, Flavius Stoican i-a trecut pe foaie pe toţi jucătorii veniţi în această iarnă şi speră cu ajutorul acestora echipa sa să poată obţine cel puţin un punct.

Marius Croitoru vrea victorie la meciul cu numărul 100 pe banca tehnică

Meciul cu Dinamo este un eveniment special pentru antrenorul Botoşanilor, Marius Croitoru. Acesta se va afla la partida cu numărul 100 din cariera sa de tehnician şi a cerut jucătorilor să facă totul pentru a-i oferi drept cadou o victorie.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican speră şi el ca jucătorii aduşi acum în iarnă să aibă acel plus de valoare dorit de toată lumea la Dinamo, pentru a putea începe să adune puncte cât mai multe în perspectiva unui play-out lung şi obositor. Cu doar 12 puncte, pe penultimul loc, Dinamo are enorm de muncit pentru a încerca să se salveze de la retrogradare.

Cote la pariuri pentru jocul FC Botoşani – Dinamo

Cu un avans de 26 de puncte peste rivala din acest meci era evident că echipa din Botoşani va fi favorită la casele de pariuri. Cota acordată la victorie este chiar foarte bună, 1,60 pentru trupa lui Marius Croitoru, faţă de 5,40 cât au primit câinii. Dacă aceştia vor marca vor avea cotă mai mare decât succesul gazdelor, 1,80. Şansă dublă X2 are de asemeni o cotă foarte bună, 2,30.

Dinamo a reuşit o singură dată, în 2014, să se impună la Botoşani, în rest mai scoţând trei rezultate de egalitate. Ultimele patru meciuri directe jucate la moldoveni acasă au fost victorii pentru aceştia, sezonul trecut cu scorul de 4-0.

ADVERTISEMENT