Sport

FC Botoșani – FC ”U” Craiova 1948 1-0 în etapa a 14-a din SuperLiga. Teja răsuflă ușurat. Moldovenii au pus capăt seriei de 7 meciuri fără victorie. Video

Vezi aici în format LIVE stream FC Botoşani - FC U Craiova 1948. Meciul se joacă sâmbătă, 15 octombrie, în etapa a 14-a din SuperLiga.
15.10.2022 | 17:22
FC Botosani  FC U Craiova 1948 10 in etapa a 14a din SuperLiga Teja rasufla usurat Moldovenii au pus capat seriei de 7 meciuri fara victorie Video
FC Botoşani - FC U Craiova 1948 Live stream ora 15:30 în etapa a 14-a din SuperLiga. Teja, obligat la victorie!. Foto; FC Botoşani Facebook
ADVERTISEMENT
15-10-2022
12:26

Botoșani obține cele 3 puncte în finalul partidei cu FC ”U” Craiova 1948

Botoșani a câștigat la limită, scor 1-0 contra oltenilor de la FC ”U” Craiova 1948. Astfel, moldovenii se află pe locul 10, după 13 partide în clasamentul SuperLigii. 

Clasament SuperLiga

FINAL DE MECI Botoșani pune capăt seriei de 7 victorii consecutive fără victorie. 

Min. 90+2 GOOOL! Botoșani deschide scorul în prelungirile partidei. Sekou Camara marchează după un șut la colțul scurt. VIDEO

Min. 89 Ocazie bună de gol pentru Botoșani, însă lovitura de cap a lui Sylla trece pe lângă poartă.

Min 45+1 Pauză la Botoșani. Cele două echipe se află la egalitate după o primă repriză fără mari ocazii de gol. 

Min. 8 Gazdele cer penalty în urma unei intervenții ciudate cu mâna a lui Gabi Enache în careul Craiovei. 

Min. 1 Meciul a început.

FC Botoșani: Pap – Patache, Dican, Boli, Țigănașu (cpt.) – Zabou, Ivanov, Sylla – Barbosa, M. Roman II, Dragu. Rezerve: Ureche – Sno, Șeroni, Perianu, Shahaf, Mussis, Petkovski, Camara, M. Roman I. Antrenor: Mihai Teja

FCU Craiova: Popa – Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert – Asamoah, Achim – Enache, Bauza (cpt.), Van Durmen – Ganea. Rezerve: Mogoșanu – Paramatti, Albu, Zanfir, Marquet, Chițu, Bahassa, Sidibe, Jibril.  Antrenor: Paul Răducan

Meciul FC Botoşani – FC U Craiova 1948 are loc sâmbătă, 15 octombrie, cu începere de la ora 15:30, în cadrul etapei a 14-a (penultima a turului sezonului regulat) din SuperLiga. Ambele echipe sunt în a doua parte a clasamentului: moldovenii pe loc de baraj de supravieţuire, locul 14, cu 14 puncte, oltenii cu un punct mai mult ocupă poziţia a 11-a. Mihai Teja are mari şanse să fie demis dacă nu obţine victoria, pe care Botoşani nu a mai reuşit-o de şapte etape.

Unde se joacă meciul FC Botoşani – FC U Craiova 1948

Întâlnirea FC  Botoşani – FC U Craiova 1948 se dispută sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 15:30, pe stadionul Municipal din localitatea moldoveană în etapa a 14-a din SuperLiga. Şi la Botoşani a intrat în proiect construirea unui stadion nou, după toate normele UEFA, care se estimează că ar urma să fie gata cam în următorii trei ani, pornirea lucrărilor fiind prognozată pentru primăvara anului viitor.

ADVERTISEMENT

Suporterii echipei locale au început să vină în număr tot mai mic la stadion, îndepărtaţi de evoluţiile departe de potenţial şi de aşteptări ale echipei. Nu puţini sunt cei care solicită demiterea lui Mihai Teja şi există destui fani care ar dori revenirea pe bancă a lui Marius Croitoru. În orice caz, la partida de sâmbătă nu se aşteaptă decât cel mult 3-4000 de spectatori în tribune.

Cine transmite la TV partida FC Botoşani – FC U Craiova 1948

Partida FC Botoşani – FC U Craiova 1948 se joacă sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 15:30, pe stadionul Municipal din localitate, în etapa a 14-a din SuperLiga şi va fi transmisă în direct de posturile TV  Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 15 octombrie, la Botoşani este o zi plăcută de toamnă, cu cer aproape senin pe tot parcursul celor 24 de ore, fără nici o ameninţare de ploaie. Maxima zilei, care va fi la ora jocului, se ridică la numai 17 grade. Meciul va fi arbitrat de Cătălin Popa din Piteşti.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Botoşani – FC U Craiova 1948

Antrenorul echipei locale, Mihai Teja, are un singur absent important la acest meci, bătăiosul atacant Sebastian Mailat, care este suspendat pentru o etapă. În rest îşi poate pune în aplicare planul tactic pe care îl consideră cel mai potrivit pentru a ataca obţinerea celor trei puncte, care l-ar menţine în viaţă.

ADVERTISEMENT

La Craiova au fost zile foarte tumultoase în această săptămână. Antrenorul Marius Croitoru şi-a dat demisia, deşi fanii au insistat ca el să rămână şi să fie ejectaţi anumiţi jucători vinovaţi de ce se întâmplă la echipă. Croitoru a scăpat astfel de momentul dificil de a veni la Botoşani ca adversar, după ce ani buni a condus echipa locală. Paul Răducan, directorul tehnic al oltenilor, se află pe bancă iar ca absenţe o avem  doar pe a tânărului Blănuţă, şi el suspendat.

Cote la pariuri la jocul FC Botoşani – FC U Craiova 1948

Deşi joacă pe teren propriu şi oaspeţii sunt cei care au avut mari probleme la club, casele de pariuri nu cred în capacitatea lui Mihai Teja de a obţine victoria şi dau favoriţi pe craioveni, cu o cotă de 2,40 faţă de 3,20 cât au primit botoşănenii. Şansă dublă 1X are o cotă foarte bună, 1,65 faţă de inversul, adică X2, cotă 1,40. Un gol marcat de gazde înseamnă 1,60, altul pentru oaspeţi 1,35.

ADVERTISEMENT

Sunt doar trei partide directe între cele două formaţii, toate jucate sezonul trecut, două în cel regulat, una în play-out. În sezonul regulat a fost 1-1 la Botoşani şi 3-2 pentru olteni acasă, în play-out s-a jucat la Botoşani şi s-au impus moldovenii cu scorul de 2-1.

 

ADVERTISEMENT