Sport

Oficial: Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova. „Trebuie un șoc la echipă”. Update

Marius Croitoru a fost nervos la finalul meciului dintre FC U Craiova și Chindia Târgoviște, scor 0-1, partidă în care elevii săi au ratat mai multe ocazii.
10.10.2022 | 22:22
Oficial Marius Croitoru sa despartit de FC U Craiova Trebuie un soc la echipa Update
Marius Croitoru, nervos după FC U Craiova - Chindia Târgoviște. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
10-10-2022
19:25

Marius Croitoru și-a reziliat contractul cu FC U Craiova

Meciul cu Chindia, terminat cu scorul de 0-1, a fost ultimul pentru Marius Croitoru pe banca echipei FC U Craiova. La câteva ore de la terminarea partidei, el a ajuns la un acord cu patronul Adrian MItitelu pentru rezilierea contractului.

„În urma discuțiilor purtate după înfrângerea cu Chindia Târgoviște, Marius Croitoru a reziliat de comun acord contractul cu clubul nostru, acest lucru realizându-se la dorința expresă a antrenorului.

În aceste condiții, banca tehnică va fi asigurată, până la anunțarea noului antrenor, de cuplul Paul Răducan – Florin Drăgan”, este anunțul făcut de conducătorii olteni pe contul de Facebook al clubului.

 

10-10-2022
19:07

Adrian Mititelu a luat decizia în privința lui Marius Croitoru

După ce Marius Croitoru a spus că este dispus să plece de la echipă ca să producă un șoc în rândul jucătorilor, Adrian Mititelu i-a acceptat demisia la câteva ore după finalul meciului FC U Craiova – Chindia, scor 0-1.

Conform gsp.ro, Adrian Mititelu a luat decizia de se despărți de Marius Croitoru, urmând ca în perioada următoare să anunțe cine va fi noul antrenor al oltenilor.

I-am aprobat demisia lui Marius Croitoru. Nu mă așteptam să nu termin campionatul cu el. Încerc să aduc un antrenor de top”, a spus patronul lui FC U Craiova.

Antrenorul oltenilor a pus problema plecării de la FC U Craiova, mai ales după discuția pe care a avut-o în vestiar cu Adrian Mititelu.

Marius Croitoru se gândește la plecare după FC U Craiova – Chindia Târgoviște

Marius Croitoru a fost nervos la finalul partidei dintre FC U Craiova și Chindia Târgoviște, explicând ce nu a mers bine în rândul jucătorilor săi. Totodată, acesta a spus că se gândește la plecarea de la echipă, fiind convins că el este vinovatul principal: „Un meci slab, nu sunt de spus mult prea multe. Am întâlnit o echipă mai puternică decât noi, asta e realitate și e lucrul firesc ca echipa mai puternică să câștige.

ADVERTISEMENT

Să vă spun ceva, cel mai ușor în fotbal e să-ți pierzi încredere și după ce ai pierdut-o degeaba ești un fotbalist bun. Am vorbit cu ei, încrederea e lucrul pe care noi l-am pierdut. Ce s-a întâmplat azi și ce s-a întâmplat cu Mioveni nu dă speranțe nimănui”.

„Eu sunt vinovat în acest moment, nu pot să stau să-mi bat joc de munca unui om, de banii familiei lui. O să am o discuție cu nea Adi să vedem ce găsim. Lucrurile nu sunt cum mi-aș dori. Vreau să am o discuție cu domnul Mititelu, pentru că e nevoie de un șoc la echipă.

ADVERTISEMENT

Nu e ok, iar eu nu stau acolo unde nu sunt lucrurile ok și vinovatul sunt eu. Am discutat în vestiar despre modul în care s-a pierdut meciul. Pare că lucrurile nu au un viitor din acest punct de vedere”, și-a început antrenorul oltenilor discursul.

„Nu pot să-mi bat joc de sentimentele domnului Mititelu!”

Marius Croitoru a continuat și a a spus că nu vrea să își bată joc de sentimentele și banii patronului Adrian Mititelu: „Rezultatele… am avut momente când am jucat foarte bine și am luat gol în patru meciuri în minutul 45. Nu mai ține de nimic din ce lucrez la antrenamente.

ADVERTISEMENT

„Dar, pe ei toate aceste lucruri i-au dărâmat. Discuția a fost purtată de domnul Mititelu, după care voi discuta cu el și vom clarifica anumite lucruri.

Fanii trebuie să înțeleagă că mai presus de ei e evoluția echipei, mi-aș fi dorit să reușeșc. Când pierzi de așa manieră, cu niște fotbaliști care acum două luni erau cei mai buni… mi se pare ciudat”, a continuat Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

„Îți pierzi încrederea și îți pierzi și reperele. Nu eram într-o situați în care să disperăm, nu înțeleg de unde atâta panică și disperare, dar cred că vinovatul sunt eu, pentru că nu am putut să-i capacitez să înțeleagă că meciul de câștigă și în minutul 90.

Nu pot să-mi bat joc de sentimentele domnului Mititelu, astăzi sau mâine voi discuta cu dumnealui”, a mai spus Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT