Sport

FC Botoșani – FCSB 0-0. Debut cu stângul pentru Dinu Todoran. Cum arată clasamentul. Video

FC Botoșani și FCSB au terminat la egalitate, 0-0, în primul meci din noul sezon al Ligii 1. Un debut cu stângul pentru echipa oaspete, care a ratat și un penalty prin Florin Tănase.
15.07.2021 | 22:25
FC Botosani  FCSB 00 Debut cu stangul pentru Dinu Todoran Cum arata clasamentul Video
ADVERTISEMENT
15-07-2021
19:30

Cum arată clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 după FC Botoșani - FCSB 0-0

FCSB a ratat startul noului sezon din Casa Pariurilor Liga 1, înregistrând doar un rezultat de egalitate pe terenul lui FC Botoșani. Roș-albaștrii lui Dinu Todoran au dominat de la cap la coadă, au ratat o sumedenie de ocazii, printre care și un penalty, dar nu au reușit să înscrie.

În urma acestui rezultat, ambele echipe sunt pe primul loc în clasament, cel puțin până vineri, când au loc următoarele două partide ale primei etape.

15-07-2021
17:23

FC Botoșani - FCSB 0-0, în primul meci din noul sezon al Ligii 1

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90+4: S-a terminat meciul, cu scorul de 0-0.

Min. 90+1: Ongenda este înlocuit de Camara la FC Botoșani.

Min. 88: Șutul lui Musi de la 16 metri trece mult peste poarta lui Pap.

Min. 84: Dragu a intral în locul lui Fili la FC Botoșani.

Min. 82: Radunovic trimite un șut-centrare, balonul ia o traiectorie ciudată, dar Pap reușește să respingă în ultimul moment, cu prețul unei accidentări. Portarul botoșănean s-a lovit de bară și are nevoie de îngrijiri medicale.

Min. 79: Cordea centrează perfect pentru Iulian Cristea pe 6 metri, dar fundașul oaspeților reia cu capul peste poartă din poziție ideală.

Min. 77: Moruțan este înlocuit cu Musi.

Min. 67: Schimbare la FC Botoșani, Patache intră în locul lui Tîrcoveanu.

Min. 66: Șutul lui Ongenda de pe linia careului mare trece puțin pe lângă bară.

Min. 59: Octavian Popescu este faultat în careu și Sebastian Colțescu dictează penalty. Execută slab Florin Tănase, iar Pap respinge în corner.

Min. 50: Cordea centrează perfect în fața porții pentru Octavian Popescu, dar Edjouma intervine salvator și respinge.

Min. 46: Au fost efectuate primele schimbări: Ov. Popescu, I. Cristea și Ondrasek au intrat la FCSB în locul lui Haruț, Vucur și Oaidă, iar Sila și Edjouma au intrat la FC Botoșani în locul lui Kage și Remacle.

Min. 41: Oaidă scapă singur în careu, în lateral dreapta, dar șutul său la colțul scurt de la 7-8 metri lovește bara și iese în out de poartă.

Min. 37: A treia lovitură liberă a oaspeților, tot de la 20 de metri de poarta lui Pap, este executată acum de Moruțan, dar balonul trece puțin pe lângă bară.

Min. 20: Florin Tănase execută din nou în zid o lovitură liberă de la 20 de metri.

Min. 14: Pap reține șutul lui Octavian Popescu de la peste 25 de metri.

Min. 12: Florin Tănase execută o lovitură liberă de la 20 de metri în zid, balonul ricoșează la Oaidă, dar intervine Remacle salvator și respinge chiar în momentul când jucătorul FCSB-ului se pregătea să șuteze.

Min. 3: FCSB cere penalty la un contact între Octavian Popescu și Racovițan, dar arbitrul Sebastian Colțescu lasă jocul să continue.

Min. 1: A început partida.

15-07-2021
15:49

Echipele de start la FC Botoșani - FCSB

Au apărut echipele de start la FC Botoșani – FCSB.

  • FC Botoșani: Pap – Braun, Racovițan, Șeroni, Țigănașu – E. Papa, Remacle, Ongenda – Tîrcoveanu, Kage, Fili. Rezerve: M. Contra, Patache, M. Croitoru, Dragu, Edjouma, M. Roman, Camara, Petkovski, Sila. Antrenor: Marius Croitoru
  • FCSB: Vlad – V. Crețu, Haruț, S. Vucur, Radunovic – Moruțan, A. Crețu, Oaidă – Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu. Rezerve: Straton, Ondrasek, I. Cristea, I. Stoica, Cr. Dumitru, Ov. Popescu, Perianu, Musi, S. Șerban. Antrenor: Dinu Todoran

Meciul FC Botoșani – FCSB, care deschide sezonul cu numărul 104 din prima diviziei a fotbalului românesc, are loc joi, 15 iulie, cu începere de la ora 20:30. Toată lumea așteaptă un singur lucru, să vadă dacă tradiția negativă a moldovenilor, care nu au învins niciodată acasă echipa bucureșteană, se va păstra.

Oaspeții, cu un nou antrenor la timonă, speră să înceapă cu dreptul actualul sezon și să îl termine la fel, cu titlul de campioană în buzunar, după ce în ultimii șase ani au fost nevoiți să se mulțumească doar cu locul 2 sau chiar cu 3.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul FC Botoșani – FCSB

Confruntarea FC Botoșani – FCSB se dispută joi, 15 iulie, de la ora 20:30, în cadrul primei etape din Casa Pariurilor Liga 1, pe stadionul Municipal din urbea moldavă. Este primul meci al noului sezon.

Este și primul meci la care va fi permis în campionat accesul publicului, în număr limitat și respectând normele sanitare în vigoare, adică fie dovada vaccinării complete, fie test negativ valabil pentru 72 de ore.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida FC Botoșani – FCSB

Partida FC Botoșani – FCSB se joacă joi, 15 iulie, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Botoșani și va fi transmisă pe micile ecrane, la fel ca în anii precedenți, de către aceleași trei posturi de televiziune care au achiziționat drepturile: Digi Sport, Telekom Sport și Look TV.

Va fi o vreme caniculară la ora startului partidei, până în jur de ora 21:00 progonozându-se o temperatură în jur de 32 de grade, care va scădea apoi până la 28 de grade, fără urme de precipitații. Cel pus să împartă dreptatea la primul meci al noului sezon este arbitrul Sebastian Colțescu.

ADVERTISEMENT

Ce jucători importanți lipsesc din întâlnirea FC Botoșani – FCSB

Echipa moldoveană, care a prins sezonul trecut play-off-ul, a slăbit mult prin plecarea unor piese de bază. Este vorba despre mijlocașul Jonathan Rodriguez și fundașul Meleke, ambii acum la CFR Cluj, de vârful Keita, dar posibil și de sirianul Al-Mawas și de portarul austriac Hankic, care nu au revenit la pregătiri. În plus, alți doi oameni cheie, Chindriș și Florescu, sunt cu naționala olimpică la Tokyo.

Oricum, moldovenii sunt renumiți pentru inteligența de a aduce jucători pe bani puțini, dar care au calitate, pentru a fi apoi vânduți bine. Și în această vară au căutat să umple golurile din lot cu fotbaliști străini de perspectivă, însă la meciul de debut poate doar Petkovski să fie în teren de la început.

ADVERTISEMENT

FCSB are și ea destui indisponibili înaintea startului în noul sezon. Florinel Coman a revenit în această săptămână la pregătiri după acidentarea suferită în martie, la meciul cu Macedonia de Nord, dar mai durează măcar o săptămână până va putea juca. Sunt out din cauza unor accidentări mijlocașii Darius Olaru și Adrian Șut, precum și fundașul central Andrei Miron. Singurul jucător din lot care a primit acceptul să plece cu lotul olimpic la Tokyo este portarul Ștefan Târnovanu.

Echipele probabile la FC Botoșani – FCSB

  • FC Botoșani: Pap – Patache, Racovițan, Șeroni, Țigănașu –  Braun, Papa, Remacle – Ongenda, Fili, Petkovski. Antrenor: Marius Croitoru
  • FCSB: A. Vlad – Haruț, Al. Crețu, Vucur, Radunovici – Moruțan, Ov. Popescu, Vână – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Oaidă. Antrenor: Dinu Todoran

Cuplu nou de fundași centrali la FCSB

FCSB propune un cuplu nou de fundași centrali, punctul nevralgic în sezonul trecut, alcătuit din Alexandru Crețu, internaționalul român venit de la Maribor, și Vucur, fotbalist cumpărat de la Hallescher, liga a treia germană. Alți doi nou veniți, mijlocașul Cordea de la Clinceni și vârful ceh Ondrasek, vor începe de pe bancă.

Noul antrenor al FCSB, Dinu Todoran, a fost o alegere la fel de neașteptată ca și Toni Petrea în sezonul anterior și toată lumea este convinsă că în acest fel cel care va continua să alcătuiască formula de start și să impună schimbările va fi patronul Gigi Becali.

Cote la pariuri pentru jocul FC Botoșani – FCSB

Pentru pariori, victoria FCSB nu ar fi o surpriză, dar cota primită pentru victorie de echipa lui Dinu Todoran este neașteptat de bună. 1,87 are FCSB la victorie, deloc rău pentru un meci clamat a fi cu finalul așteptat și cotă 4,35 este pentru ca toate zvonurile să fie infirmate cu trei puncte în conturile moldovenilor. Un gol marcat de oamenii lui Marius Croitoru are cotă 1,65.

Un singur egal, 2-2 în 2020, a reușit FC Botoșani să facă pe teren propriu în cele 11 meciuri directe jucate pe terenul echipei moldovene din 2013 încoace, data primei prezențe a echipei lui Valeriu Iftime în Liga 1. Motiv pentru care și acum foarte probabil că se va miza mult pe o nouă victorie bucureșteană.

ADVERTISEMENT