Fotbal intern

FC Botoşani – Universitatea Craiova 1-1. Oltenii își pot lua „adio” de la titlu

21.04.2021 | 20:38
FC Botosani  Universitatea Craiova 11 Oltenii isi pot lua adio de la titlu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a înregistrat un nou rezultat negativ, 1-1 la Botoșani, în etapa a doua a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 și și-a compromis în mare parte șansele de a se lupta la titlu.

Oltenii au avut o primă repriză slabă, în care nu prea s-au văzut în atac, însă și-au revenit în partea secundă, când doar imprecizia în fața porții și ghinionul au făcut ca pe tabelă să se înregistreze doar 1-1 la final.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-1 (Fili 11 / A. Ivan 80) – VEZI VIDEO

  • FC Botoșani: Pap – Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Papa, Rodriguez, Florescu – Fili, Ashkovski, D. Croitoru (18 M. Roman I; 90+3 Meleke). Rezerve: Hankic, Holzmann, Meleke, Patache, Al-Mawas, Tîrcoveanu, Târșă, M. Roman I, H. Keyta. Antrenor: Marius Croitoru
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu (70 Fedele), M. Constantin, Bălașa, Bancu – Mateiu, Nistor – Mitran (3 Camara; 65 Ivan), Cicâldău, Cîmpanu (65 Vlădoiu) – Mamut. Rezerve: I. Popescu, Ș. Vlădoiu, Acka, Fedele, Bic, Camara, Căpățînă, Tudorie, A. Ivan.  Antrenor: Marinos Ouzounidis

Min. 11: GOOOL FC BOTOȘANI! Fili îi „fură” o minge lui Bancu în marginea careului oltean și îl învinge pe Pigliacelli cu un șut sub bară. FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-0

ADVERTISEMENT

Min. 30: Șutul lui Mamut din vole, de la 20 de metri, trece puțin pe lângă poarta lui Pap.

Min. 57: Ocazie imensă ratată de Universitatea Craiova. Mamut reia în transversală din careu, balonul ajunge la Marius Constantin, care din 6 metri, cu poarta goală în față, trimite peste.

Min. 60: Corner pentru Universitatea Craiova și Marius Constantin reia cu capul din careul mic puțin pe lângă poartă.

ADVERTISEMENT

Min. 66: Pigliacelli se remarcă la șutul lui Papa din careu.

Min. 80: GOOOL CRAIOVA! Andrei Ivan scapă singur pe partea dreaptă și îl învinge pe Pap cu un șut plasat, din colțul careului mic. FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-1

Min. 90+3: După o altercație, Florescu și Bălașa sunt eliminați, cu roșu direct.

FC Botoşani – Universitatea  Craiova Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida FC Botoşani – U Craiova se joacă miercuri, 21 aprilie, de la ora 19:00, pe stadionul Municipal din urbea moldavă şi vremea se anunţă agreabilă ca temperatură, în jur de 9-10 grade, dar cu posibilităţi de înnorare şi chiar de mici precipitaţii. Jocul va fi condus la centru de bucureșteanul Radu Petrescu.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea Botoşani – Craiova se dispută miercuri, 21 aprilie, de la ora 19:00, în etapa a 2-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi este transmisă pe micile ecrane de posturile de televiziune Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. De asemeni, o mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Unversitatea Craiova trebuie să obţină cele trei puncte, dacă mai vrea să rămână în cursa pentru câştigarea campionatului, pentru că după remiza albă cu Sepsi distanţa faţă de liderul FCSB s-a mărit acum la şase puncte şi deja pare destul de mult pentru a mai putea fi recuperată. De aceea, primul pas obligatoriu este un succes la capătul ţării.

FC Botoşani joacă fără nici o presiune din acest punct de vedere, obiectivul intrării în play-off pentru al doilea sezon consecutiv fiind îndeplinit. De aceea, tot ce se adună în acest play-off este ca un bonus la rezultatele echipei lui Marius Croitoru.

Craiovenii vor să repete izbânda din Cupă

Aşadar, pentru Craiova este obligatorie victoria pentru a mai putea spera la titlu. Nu este un obiectiv uşor de atins, pentru că acasă Botoşani joacă foarte bine, cu multă determinare şi este un adversar foarte greu de îngenuncheat pe propriul teren.

Însă elevii grecului Marinos Ouzounidisnu uită că aici au reuşit să câştige pe o vreme potrivnică, în Cupă, la capătul unui meci dramatic şi că la Botoşani au pierdut o singură dată în campionat, cu 2-1, în 2018, an în care aveau să fie eliminaţi pe acelaşi stadion şi din Cupă imediat după ce câştigaseră trofeul.

Ivan și Ofosu au fost recuperați, Papp s-a accidentat

Pentru tehnicianul elen vestea bună ar fi că Andrei Ivan, atacantul care jucase cel mai bine până să se accidenteze, este refăcut şi va putea fi trecut pe foaie la acest meci, nu din primul minut, dar va putea apela la serviciile lui dacă lucrurile o vor impune. În schimb, Paul Papp a suferit ruptură de menisc la ultimul antrenament și nu va mai juca deloc până la finalul campionatului.

Casele de pariuri merg uşor pe mâna oltenilor, cu o cotă de 2,40, în timp ce gazdelor partidei li se acordă cota de 3,30 pentru a nărui definitiv planurile la titlu în Bănie. Un gol marcat de echipa lui Marius Croitoru are cotă bună, 1,50 şi nu este exclus, deşi Craiova are cea mai bună defensivă din campionat, să fie realizat.

ADVERTISEMENT