Fotbal intern

Exclusiv. Pierdere uriașă pentru U Craiova: Paul Papp, sezon încheiat! Ce s-a întâmplat la ultimul antrenament

21.04.2021 | 12:32
Exclusiv Pierdere uriasa pentru U Craiova Paul Papp sezon incheiat Ce sa intamplat la ultimul antrenament
Exclusiv. Pierdere uriașă pentru U Craiova: Paul Papp, sezon încheiat! Ce s-a întâmplat la ultimul antrenament. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

U Craiova a primit o veste groaznică înaintea meciului cu FC Botoșani. Paul Papp s-a accidentat grav și nu va mai putea evolua în acest sezon.

FANATIK a aflat că ultimul antrenament condus de Marinos Ouzounidis i-a fost fatal fundașului în vârstă de 31 de ani, care și-a rupt meniscul.

ADVERTISEMENT

Vestea a picat cum nu se poate mai prost pentru vicecampioana României. Conform indexului InStat, 267, Paul Papp este cel mai în formă fundaș central al Craiovei, peste  Marius Constantin, Mihai Bălașa și Stephan Acka.

Paul Papp și-a rupt meniscul! U Craiova nu se va mai putea baza pe el în acest sezon

Înainte de această accidentare teribilă, Paul Papp era surpriza plăcută din lotul alb-albaștrilor. Fundașul central a profitat pe deplin de accidentarea lui Bălașa și s-a impus ca titular în mandatul lui Marinos Ouzounidis.

ADVERTISEMENT

Antrenorul elen este artizanul formei bune arătate de Papp, care a evoluat de 18 ori și a marcat un gol în acest sezon de Liga 1 pentru „Știința”.

Pentru U Craiova, sezonul 2020-2021 pare blestemat când vine vorba de accidentări. Înaintea lui Papp, mai mulți fotbaliști importanți au fost trecuți pe bară din cauza problemelor medicale. Koljic, Screciu, Bălașa, Ofosu, Ivan și Baiaram au intrepretat pe rând, sau chiar simultan, rolul „ghinionistului de serviciu”.

ADVERTISEMENT

Înainte să afle de ruptura lui Papp, Marinos Ouzounidis tocmai ce primise câteva vești bune. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Andrei Ivan și Reagy Ofosu au fost recuperați și că sunt apți de joc pentru meciul de la Botoșani.

Accidentare gravă pentru Papp și în perioada FCSB

Paul Papp nu este străin de accidentările pe care nu și le-ar dori niciun fotbalist. În perioada petrecută la FCSB, între 2014 și 2016, fundașul central a fost nevoit să evolueze o perioadă cu mască, după ce a fost lovit violent de adversari în zona feței.

ADVERTISEMENT

Mai întâi, actualul fotbalist al roș-albaștrilor, Andrei Miron, care juca pentru Oțelul, i-a provocat lui Papp o fractură disjuncţie de os zigomatic drept cu deplasare motiv pentru care a fost operat, fiindu-i montate mini-plăci şi şuruburi la nivelul rebordului orbitar inferior şi al suturii fronto-zigomatice drepte.

Accidentarea a recidivat câteva luni mai târziu, la Baia Mare, într-un meci de Cupa României, atunci când Papp a fost avariat de un adversar și a trebuit să părăsească terenul încă din minutul 4, diagnosticul pus de medici fiind același: fractură de os zigomatic.

Paul Papp joacă în pentru trupa din Bănie din luna august a anului 2020, atunci când a semnat din postura de jucător liber de contract.

  • 30 iunie 2023 este data la care expiră contractul lui Papp cu U Craiova
  • 400 de mii de euro este cota de transfer a fundașului de 31 de ani, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – U Craiova: 3,18 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT