Sport

FC U Craiova 1948 scoate la vânzare biletele pentru partida cu Sepsi. Se deschide Peluza Sud

FC U Craiova 1948 scoate la vânzare biletele pentru partida cu Sepsi OSK de pe stadionul din Bănie, care este programată luni, 27 noiembrie.
24.11.2023 | 16:34
FC U Craiova 1948 scoate la vanzare biletele pentru partida cu Sepsi Se deschide Peluza Sud
FC U Craiova 1948 scoate la vânzare biletele pentru partida cu Sepsi. Cât costă. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
24-11-2023
14:33

Peluza Sud revine pe stadionul din Bănie la FC U Craiova - Sepsi

Deși inițial, FC U Craiova 1948 nu a scos la vânzare bilete în Peluza Sud pentru partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, gruparea din Bănie a pus la dispoziția ultrașilor tichete în zona stadionului. Pentru galeria oltenilor va fi primul meci de la revenire pe teren propriu.

Aceștia și-au anunțat revenirea lângă FC U Craiova 1948 înaintea derby-ului cu FCSB de pe Arena Națională. Peluza Sud s-a prezentat într-un număr mare cu rivalii din Capitală după mai multe etape în care au lipsit de la meciurile echipei favorite.

FC U Craiova 1948 strigă adunarea pentru confruntarea cu Sepsi OSK de pe stadionul din Cetatea Băniei iar „alb-albaștrii” se așteaptă la o prezență semnificativă pe arenă. Acești au pus în vânzare biletele pentru partida din SuperLiga care se va juca luni, 27 noiembrie, de la ora 17:30.

FC U Craiova 1948 scoate la vânzare biletele pentru partida cu Sepsi. Cât costă tichetele

Peluza Sud a revenit lângă FC U Craiova 1948 într-un număr destul de mare pe Arena Națională în derby-ul cu FCSB, scor 1-2. Galeria oltenilor este așteptată să își facă resimțită prezența din nou pe arena din Bănie cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Oficialii grupării din Bănie au pus deja în vânzare biletele pentru partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, care se va disputa după reluarea meciurilor din SuperLiga. Aceștia au transmis că tichetele se pot cumpara atât online, cât și de la punctele de vânzare din Craiova.

Deși Peluza Sud și-a anunțat revenirea lângă FC U Craiova 1948, formația lui Adrian Mititelu nu a deschis sectorul ocupat în mod normal de ultrașii oltenilor. Abonații din galerie își pot ocupa locuri în tribuna a doua de pe stadionul din Bănie.

ADVERTISEMENT

„FCU 1948 pune în vânzare bilete pentru partida cu Sepsi OSK, din data de 27 noiembrie, ora 17:30. Acestea pot fi achiziționate on-line de pe EVENTIM, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete situată la Sala Polivalentă.

Prețurile biletelor sunt următoarele: Tribuna VIP SPECIAL 200 RON (Sectorul C rândurile 2-6, locurile 5-11, Sectorul D rândurile 2-6, locurile 23-29, in apropierea tunelului de ieșire al jucătorilor și lângă băncile de rezerve). VIP: 80 RON Tribuna I: 30 RON Tribuna II: 20 RON.

ADVERTISEMENT

Posesorii abonamentelor la Peluza Sud vor avea acces in baza acestora la Tribuna a II-a. Programul Magazinului Clubului: Luni-Vineri, între orele 9:00 – 18:00. Sâmbătă-Duminică, între orele 10:00 – 14:00. Luni, 27/11/2023, între orele 9:00 – 17:30. Programul casei de bilete de la Sala Polivalentă: Luni, 27/11/2023, între orele 11:00 – 17:30”, se arat în comunicatul oltenilor

Cât costă o lojă la FC U Craiova 1948 – Sepsi OSK! Copiii de până la 12 ani au accesul gratuit

Prețul unei loje la partida FC U Craiova 1948 – Sepsi Sfântu Gheorghe este de 2000 de lei, iar aceasta poate fi închiriată de maxim 10 persoane. În schimb, gruparea din Bănie le-a pregătit o surpriză și fanilor mai mici, care au acces gratuit pe stadion.

ADVERTISEMENT

„De asemenea, prețul unei loje pe meci este de 2000 RON, iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane. Persoanele cu dizabilități vor beneficia de intrare gratuită la meci, cu un acces eliberat de Magazinul Clubului, în baza actului de identitate și a certificatului medical pe care îl prezintă.

Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului.

Biletele achiziționate online pot fi scanate și de pe ecranul dispozitivelor. Păstrați biletul în format PDF, încadrați codul de bare pe ecran și, eventual, măriți luminozitatea ecranului. Imprimarea biletului nu este obligatorie”, au scris oltenii.

ADVERTISEMENT