Sport

Peluza Sud, prezență numeroasă la FCSB – FCU Craiova. Ce mesaj au afișat oltenii pe Arena Națională

Peluza Sud și-a schimbat liderul înaintea derby-ului cu FCSB, iar ultrașii din Bănie își anunță prezența lângă „alb-albaștri” în deplasarea din Capitală.
12.11.2023 | 21:31
Peluza Sud prezenta numeroasa la FCSB  FCU Craiova Ce mesaj au afisat oltenii pe Arena Nationala
Peluza Sud, prezență numeroasă la FCSB - FCU Craiova. Ce mesaj au afișat oltenii pe Arena Națională
ADVERTISEMENT
12-11-2023
19:36

Mesajul afișat de fanii din Peluza Sud pe Arena Națională

Suporterii care au însoțit FCU Craiova 1948 au afișat un mesaj în prima repriză, prin care au transmis clar poziția lor față de ipotetica fuziune dintre FCU Craiova 1948 și Universitatea Craiova a lui Mihai Rotaru.

”Fără fuziune”, au transmis, așadar, ultrașii. Adrian Mititelu este cel care a sugerat că în oraș s-ar pregăti fuziunea dintre cele două echipe, pentru a rivalitatea să dispară. Cu toate acestea, nimeni de la FCU Craiova 1948 nu ar accepta un astfel de scenariu.

Fără fuziune! - Mesajul afișat de Peluza Sud
Fără fuziune! – Mesajul afișat de Peluza Sud

Membrii din Peluza Sud revin lângă FC U Craiova 1948 pentru derby-ul cu FCSB după ce câteva brigăzi și-au făcut apariția în tribunele stadionului „Ion Oblemenco” și cu Universitatea Craiova. Sorin Chipeșu va fi liderul ultrașilor din Bănie, iar suporterii salută numirea sa.

Din nou lângă FC U Craiova 1948! Peluza Sud și-a schimbat liderul și anunță înaintea derby-ului cu FCSB

Derby-ul cu Universitatea Craiova i-a readus pe suporterii lui FC U Craiova 1948 pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar prestația elevilor lui Giovanni Costantino nu i-a dezamăgit. Mai mult, ultrașii formației lui Adrian Mititelu s-au mobilizat la maxim înaintea confruntării cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Deși la startul sezonului 2023-2024 au anunțat că își suspendă activitatea în urma procesului pierdut pentru palmares și rezultatele sub așteptări, ultrașii din galeria lui FC U Craiova 1948 sunt aproape de revenire. Aceștia care au schimbat liderul înaintea derby-ul cu FCSB, deși până acum membrii din Peluza Sud au fost conduși de Andrei Preda.

Locul lui Andrei Preda, poreclit și „Gogoașă”, îi va reveni lui Sorin Chipeșu, așa cum a deciz nucleul galeriei. Noul lider al ultrașilor din Craiova a fost alături de gruparea din Bănie încă de la înființarea Peluzei Sud și este cunoscut printre suporteri.

ADVERTISEMENT

Printre primele decizii ale lui Sorin Chipeșu în Peluza Sud este și revenirea lângă formația finanțată de Adrian Mititelu. Aceștia se vor deplasa din Bănie spre Capitală duminică, de la ora 14:00, iar adunarea sa va da în parcul Rovine din Bănie.

Pentru suporterii „alb-albaștrilor” ar fi prima deplasare alături de băieții lui Giovanni Costantino și sunt așteptați în număr mare pe Arena Națională. Din informațiile FANATIK, aproximativ 500 de suporteri vor însoți FC U Craiova 1948 în Capitală.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui FC U Craiova 1948 salută numirea lui Sorin Chipeșu în fruntea Peluzei Sud: „Unicul Lider”

Sorin Chipeșu și-a îndemnat urmăritorii să susțină FC U Craiova 1948 în derby-ul cu FCSB, care este programat duminică, de la ora 21:00. Acesta a pus mai multe îndemne pentru suporterii „alb-albaștrilor” pe pagina lor de Facebook.

Suporteri înfocați ai celor de la FC U Craiova 1948 au luat cu asalt pagina lui Sorin Chipeșu cu diverse mesaje de încurajare pentru acesta. Mulți dintre ei și-au arătat admirația pentru devotamentul și caracterul noului lider din Peluza Sud.

ADVERTISEMENT

„PASIUNE FĂRĂ INTERES! Am așteptat cu toții acest moment. Tuturor ne-au lipsit deplasările, cântecele, portavocea, steagul, toba, emoțiile unei victorii în minutele de prelungire și lista poate continua. Toți am știut în adâncul nostru că ceva e putred și că depinde doar de noi sa fim prezenți acolo unde ne e locul.

De acum mergem doar înainte. Fără pași bătuți pe loc, fără bețe în roate. Unicul lider P.S ’97 este Sorin Chipeșu, “acest băiat” cu un caracter imposibil de înlocuit, iar cine a fost aici știe și a știut întotdeauna. Interesele unora, declarațiile prin presă si ranchiuna au încercat sa ne îndepărteze, însă cine este drept și demn nu se poate lăsa influențat de nimeni și nimic. Acum ori niciodată!”, a spus un suporter.

ADVERTISEMENT