Sport

FC U Craiova – FCSB se dispută cu casa închisă! Biletele s-au vândut în timp record

Partida FC U Craiova 1948 - FCSB îi aduce pe suporteri pe stadionul din Târgu Jiu. Oltenii au anunțat sold-out cu patru zile înaintea primei etape din SuperLiga.
13.07.2023 | 13:32
FC U Craiova  FCSB se disputa cu casa inchisa Biletele sau vandut in timp record
FC U Craiova - FCSB se dispută cu casa închisă! Biletele s-au vândut în timp record. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 debutează în sezonul 2023-2024 din SuperLiga pe stadionul „Tudor Vladimirescu” împotriva celor de la FCSB. Confruntarea dintre cele două formații este programată duminică, de la ora 21:30, iar oltenii au anunțat deja că meciul se va juca cu casa închisă.

FC U Craiova 1948 – FCSB se dispută cu casa închisă! Suporterii iau cu asalt stadionul din Târgu Jiu

Oltenia fierbe în așteptarea primei etape din SuperLiga, iar suporterii lui FC U Craiova 1948 se pregătesc să își susținp favoriții și la Târgu Jiu. Formația lui Adrian Mititelu își disputa partida de pe teren propriu în orașul lui Constantin Brâncuși, din cauza lucrărilor de pe „Ion Oblemenco” după festivalul IntenCity.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 se simte ca acasă la Târgu Jiu, iar oltenii se bucură de un numar mare de susținători în rândul publicului gorjean. Biletele pentru derby-ul cu FCSB s-au epuizat repede încă din primele zile de la lansare, iar în scurt timp au rămas tichete disponibile doar în peluze.

Oltenii au anunțat că partida FC U Craiova 1948 – FCSB se va disputa cu casa închisă, fiind al doilea sold-out reușit pe arena din Târgu Jiu. Stadionul „Tudor Vladimirescu” are o capacitate de 12.000 de spectatori, iar atmosfera din timpul meciului cu „roș-albaștrii” se anunță a fi incendiară.

ADVERTISEMENT

„Din acest moment, vânzarea biletelor se oprește, iar meciul din prima etapă se va disputa cu casa închisă. Reușim, pentru a doua oară, să umplem arena din Târgu Jiu pentru un meci foarte important al băieților noștri!”, scrie în postarea de pe pagina oficială a FC U Craiova.

Adrian Mititelu, asigurări pentru FCSB: „Se fac toate eforturile. Va fi un gazon peste media Ligii 1”

Suprafața de joc de pe stadionul „Tudor Vladimirescu” este principalul motiv de îngrijoare al „roș-albaștrilor” înaintea derby-ului din Bănie. Primăria din Târgu Jiu face eforturi mari pentru ca gazonul să se prezente într-o stare excelentă la ora meciului FC U Craiova – FCSB.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a anunțat că starea gazonului de pe arena se îmbunătățește pe zi ce trece și nu își face griji în legătură cu această privință. Finanțatorul lui FC U Craiova este sigur că suprafața de joc va fi peste media altor stadioane din SuperLiga.

„Am primit recent niște poze de la Târgu Jiu. Se fac toate eforturile să fie un gazon bun. Nu cred că va fi unul de nota 10, dar măcar nota 9 cred că poate primi la meciul cu FCSB. 

ADVERTISEMENT

Aveți încredere în ce vă zic. Va fi un gazon peste media Ligii 1. OK, nu va fi ca pe «Oblemenco», dar pe aproape”, a dezvăluit Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT