Sport

FC U Craiova vrea s-o bată pe Dinamo și în Cupa României Betano: „Vom alinia echipa de bază”

FC U Craiova vrea o nouă victorie cu Dinamo. După succesul din campionat, oltenii caută să câștige împotriva „câinilor” și în Cupa României Betano.
25.09.2023 | 20:50
FC U Craiova vrea so bata pe Dinamo si in Cupa Romaniei Betano Vom alinia echipa de baza
FC U Craiova vrea să obțină o nouă victorie cu Dinamo. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova o întâlnește pe Dinamo în prima etapă a grupei C din Cupa României Betano. Partida de pe Arena Națională va avea loc, marți, 26 septembrie, de la ora 21:00. Paul Răducan, noul antrenor al oltenilor, vrea să aducă în Bănie a doua victorie în 11 zile împotriva formației lui Burcă.

FC U Craiova vrea s-o bată pe Dinamo și în Cupa României Betano: „Vom alinia echipa de bază”

După două victorii entuziasmante cu Farul (4-0) și Dinamo (1-0), FC U Craiova a cedat pe teren propriu cu Oțelul, scor 0-2 în campionat. Oltenii caută să își ridice moralul cu un nou duel împotriva „câinilor”. Totodată, Paul Răducan caută să debuteze cu dreptul pe banca formației finanțate de Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

În contextul dat, Paul Răducan a anunțat că va alinia echipa de bază cu Dinamo. „Am deplasat tot lotul, dar trebuie să dăm minute oficiale cât mai multor jucători. În mare parte vom alinia echipa de bază, cu două-trei modificări. 

Tratăm cu maximă seriozitate Cupa României. Ca toate echipele din Liga 1 și noi ne dorim să ajungem cât mai departe în această competiției. Doar una va câștiga însă trofeul”, a declarat Paul Răducan, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Paul Răducan i-a pus gând rău lui Dinamo: „Mergem clar la victorie”

Paul Răducan a fost extrem de dezamăgit după eșecul lui FC U Craiova cu Oțelul, scor 0-2. Antrenorul cu licență Pro a precizat că prin simplul fapt că o întâlnesc pe Dinamo, jucătorii olteni sunt concentrați la capacitate maximă.

„Rămâne la latitudinea conducerii tehnice, împreună cu mine, să stabilim. În mare parte am stabilit strategia, dar vom lua o decizie finală după antrenamentul de marți dimineață”, a mai spus Paul Răducan, referitor la schimbările pentru regula U21.

ADVERTISEMENT

„A fost dezamăgitor eșecul cu Oțelul, venit după două victorii. Încercăm să reparăm din minusurile arătate și să nu mai repetăm greșelile.  Mergem clar la victorie, cu Dinamo. Asta nu înseamnă că desconsiderăm Dinamo. Din contră, spun că avem șanse foarte mari să câștigăm pentru că suntem foarte concentrați. 

Dacă am fi jucat cu o echipă dintr-un eșalon inferior exista riscul ca jucătorii să nu fie concentrați sută la sută. Dar faptul că întâlnim Dinamo, un club mare, nu mai trebuie nicio motivație în plus. Vizăm doar victoria!”, au fost cuvintele lui Paul Răducan.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova, victorioasă cu Dinamo în campionat

FC U Craiova a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 1-0 pe Arena Națională, în etapa a 9-a. Pentru formația din Bănie a reușit să marcheze William Baeten cu un șut spectaculos de la distanță.

În etapa a doua a grupei C din Cupa României Betano, FC U Craiova o înfruntă pe Zalău. De cealaltă parte, Dinamo merge la Oradea pentru duelul cu FC Bihor. În ultima rundă, Dinamo evoluează pe teren propriu cu Oțelul, în timp ce FC U Craiova primește vizita FCSB-ului.


  • 2,15 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „total goluri: peste 2,5” la meciul Dinamo – FC U Craiova

ADVERTISEMENT