Sport

FC U Craiova a anunțat oficial noul antrenor. Numele surpriză ales de Adrian Mititelu

După mai multe variante și discuții, Adrian Mititelu a ales cine va fi antrenor de la FC U Craiova. Anunț oficial al oltenilor.
21.09.2023 | 14:35
FC U Craiova a anuntat oficial noul antrenor Numele surpriza ales de Adrian Mititelu
După mai multe variante și discuții, Adrian Mititelu a ales cine va fi noul antrenor de la FCU Craiova. Patronul "alb-albaștrilor" s-a înțeles cu nou tehnician și a fost deja prezentat oficial
ADVERTISEMENT
21-09-2023
11:37

FC U Craiova 1948 și-a prezentat noul antrenor

Echipa lui Adrian Mititelu a anunțat că Paul Răducan revine oficial pe banca lui FC U Craiova 1948: „Bine ai revenit! Paul Răducan a fost numit antrenor principal al echipei noastre. Se va ocupa de pregătirea echipei alături de Florin Drăgan, Dan Vasilică și Vali David.


El a semnat un contract valabil până la 30.06.2024. Îi urăm mult succes și îi dorim cât mai multe victorii”, se mai anunță printr-un comunicat oficial postat pe pagina de Facebook.

După demiterea lui Nicolae Dică, FC U Craiova și-a căutat un tehnician. Formația patronată de Adrian Mititelu a găsit, însă, o soluție și a ales noul antrenor care are și licența PRO, un aspect foarte important pentru finanțator. Se pare că noul principal de pe banca craiovenilor ar fi putea fi pus în funcție la meciul cu Dinamo din Cupa României.

Adrian Mititelu a ales noul antrenor de la FC U Craiova!

Noul antrenor ales de Adrian Mititelu este Paul Răducan. Alături de proaspătul tehnician al celor de la FC U Craiova vor mai rămâne în continuare Florin Drăgan și Dan Vasilică. Cei trei vor lucra împreună la prima echipă. Patronul formației craiovene a mizat pe Drăgan și Vasilică, după despărțirea de Nicolae Dică. Cei doi s-au descurcat foarte bine în cele două meciuri din SuperLiga. Cu Farul și Dinamo au acumulat 6 puncte, după două victorii.

ADVERTISEMENT

Însă din cauza Regulamentului FRF, Adrian Mititelu a fost nevoit să caute un antrenor cu licență PRO și a apelat la Paul Răducan, care a mai trecut pe la FC U Craiova, în perioada în care Marius Croitoru antrena prima echipă. Noul tehnician al craiovenilor a mai fost coordonatorul Școlii de Fotbal Gică Popescu.

Paul Răducan confirmă înțelegerea cu Adrian Mititelu: “Ne-am pus de acord”

Paul Răducan a oferit o scurtă declarație în care confirmă înțelegerea cu Adrian Mititelu. Antrenorul cu licență PRO susține că a avut o discuție cu patronul clubului și că s-ar fi pus de acord pentru a lucra împreună. Răducan va veni ca principal la meciul cu Dinamo din Cupa României, iar la meciul cu Oțelul din SuperLiga echipa va fi condusă de pe bancă tot de cuplul Drăgan – Vasilică.

ADVERTISEMENT

“Am avut o discuție cu conducerea clubului. Încă nu am semnat. Voi mai avea și joi o întâlnire, dar în mare ne-am pus de acord. Actualul staff mai poate conduce echipa și la partida cu Oțelul. Voi da o mână de ajutor cât vor considera dânșii că este nevoie de mine. Clubul se află încă în acele 30 de zile primite de la FRF. Eu voi intra în pâine cred că de la partida din Cupa Românei”, a spus Paul Răducan, conform ProSport.

Mititelu Jr., despre numirea noului antrenor de la FCU Craiova

După meciul cu Dinamo, în care FCU Craiova s-a impus cu un 1-0 pe Arena Națională, Adrian Mititelu Jr. a vorbit și despre numirea noului antrenor de la FCU Craiova. Fiul patronului formației “alb-albastre” este de acord cu impunerea Federației cu privire la punerea în funcție a unui tehnician cu licență PRO.

ADVERTISEMENT

“Nu avem un profil anume, iar profilul nu contează când vin la Craiova, la Craiova e cu totul altfel. Dacă acestea sunt regulile, e normal să punem un antrenor. În anii 90 se câștigau carnetele de antrenori imediat, dar asta e. Trebuie să punem un antrenor și vom găsi cea mai bună soluție pentru banca tehnică!”, a spus Mititelu Jr.

Dumitru Dragomir sugerează alt antrenor la FCU Craiova

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir este de părere că Adrian Mititelu ar trebui să meargă pe mâna lui Dorinel Munteanu. Fostul președinte al LPF susține că antrenorul celor de la Oțelul Galați este cel mai potrivit pentru FCU Craiova și este unul dintre cei mai buni antrenori din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

“Ăsta e antrenor bun. Băi, fraților, țineți minte ce vă spun. Vai, mama mea, ce antrenor poate să fie. În primul rând, aleargă în draci ca el. Echipa este ce a fost Dorinel din minutul 1, până în minutul 90 avea plămânii cât Casa Poporului. Extraordinar, bravo, felicitări”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților