Sport

FCSB a ajuns în Slovacia! Imagini de la complexul unde s-au cazat roș-albaștrii pentru meciul cu Dunajska Streda. Video

FCSB a ajuns în Slovacia, acolo unde va juca prima manșă a dublei cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar al Conference League. Meciul e miercuri, 3 august, de la ora 21:30.
02.08.2022 | 19:40
FCSB a ajuns in Slovacia Imagini de la complexul unde sau cazat rosalbastrii pentru meciul cu Dunajska Streda Video
FCSB a sosit în Slovacia pentru meciul cu Dunajska Streda. FOTO: Captură YouTube FCSB TV
ADVERTISEMENT

FCSB e calificată în turul 3 preliminar din UEFA Europa Conference League, acolo unde o va întâlni pe Dunajska Streda. Roș-albaștrii vor juca în deplasare primul meci cu slovacii, care în România va fi transmis la TV de postul Antena 1.

FCSB a ajuns în Slovacia

Manșa tur a dublei cu Dunajska Streda se va disputa pe MOL Arena, un stadion cu o capacitate de 12,700 de locuri. Adversara roș-albaștrilor a terminat pe locul 4 în campionat și s-a calificat în această fază a competiției după ce a trecut de Cliftonville și Vikingur.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Nicolae Dică a ajuns în Slovacia marți, 2 august, cu o zi înaintea duelului cu formația antrenată de Adrian Guľa. Din delegația roș-albaștrilor nu au lipsit nici ultimele două achiziții, atacanții David Miculescu (21 de ani) și Bogdan Rusu (32 de ani).

FCSB joacă în turul 3 preliminar din Europa Conference League după o dublă de foc cu Saburtalo Tbilisi. Roș-albaștrii au trecut de gruzini, pe care i-au învins la general cu scorul de 4-3.

ADVERTISEMENT

Adversar modest pentru FCSB în play-off-ul Conference League

Returul cu Dunajska Streda e programat peste o săptămână, mai exact joi, 11 august, de la ora 20:30. Dacă va trece de slovaci, vicecampioana României va întâlni un adversar modest în play-off.

FCSB a avut noroc la tragera la sorți și va înfrunta câștigătoarea dublei Viking (Norvegia) – Sligo Rovers (Irlanda).

ADVERTISEMENT

„Una imposibilă, două așa și așa, iar una care pare ok. E adevărat, e frumos pe Coasta de Azur (n.r – contra lui Nice), dar e scump… dacă ne calificăm, mai bine să nu mergem la Nice pentru că nu sunt locuri la hotel.

În Norvegia vreau, cu Viking sau Sligo Rovers. Cu Guilherme, la Konyaspor, avem un spion. Guimaraes… Bine, faţă de Nice, toate sunt…

ADVERTISEMENT

Dacă trecem de DAC şi jucăm împotriva lui Sligo Rovers sau Viking”, declara Mihai Stoica, la Orange Sport, înainte de tragerea la sorți.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT