Fotbal intern

FCSB a anunţat preţul biletelor pentru derby-ul cu CFR Cluj! Roş-albaştrii revin pe Arena Naţională

18.12.2018 | 17:16
FCSB a anuntat pretul biletelor pentru derbyul cu CFR Cluj Rosalbastrii revin pe Arena Nationala

FCSB are parte de un derby pe teren propriu în ultimul meci al anului. Elevii lui Nicolae Dică revin pe Arena Naţională pentru duelul cu CFR Cluj. Partida se joacă sâmbătă, 22 decembrie, iar organizatorii au anunţat deja preţurile biletelor pentru meciul care poate decide în mare măsură campioana sezonului regulat din Liga 1 Betano.

Preţurile tichetelor la FCSB – CFR Cluj sunt de altfel destul de accesibile. Ele încep de la 15 lei la peluză şi ajung până la 100 de lei la zona VIP. Cei care doresc să meargă la partidă sunt invitaţi la casele de bilete, care vor fi deschise joi şi vineri, între orele 11 şi 19, dar şi sâmbătă, de la ora 11 până la debutul meciului. Preţurile sunt următoarele:

PELUZA – 15 LEI
TRIBUNA 2 PERIFERIC – 25 LEI
TRIBUNA 2 CENTRAL – 50 LEI
VIP 3 – 40 LEI
VIP 2 – 60 LEI
VIP 1 – 100 LEI

S-au pus la vânzare biletele la FCSB - CFR Cluj
Bogdan Planic şi George Ţucudean, eroii ultimului FCSB-CFR la care s-au vândut peste 30.000 de bilete

FCSB – CFR Cluj, din nou pe Arena Naţională. Câte bilete s-au vândut în primăvară?

FCSB revine pe cel mai mare stadion din ţară, cu ocazia derby-ului cu CFR Cluj. Asta după ce primarul Capitalei a inspectat terenul şi a anunţat că a reuşit să refacă gazonul pe arenă, după ce la ultimul meci jucat, derby-ul dintre Dinamo şi FCSB, suprafaţa de joc arăta absolut groaznic. La câteva ore după aceea, FCSB a anunţat întoarcerea pe Arenă:  “FCSB anunţă că partida cu CFR Cluj, din etapa 21 a Ligii 1, se va disputa sâmbătă, 22 decembrie, pe Arena Naţionala. Astfel, roş-albaştrii vor reveni pe cel mai mare stadion al ţării, după ce au evoluat la Piteşti împotriva celor de la CS Gaz Metan şi FC Viitorul. Clubul nostru le mulţumeşte autorităţilor locale din Piteşti, clubului FC Argeş Piteşti şi suporterilor din Trivale pentru sprijinul acordat în această perioadă!”

Şi ultimul duel disputat la Bucureşti între FCSB şi CFR Cluj s-a jucat tot pe Arena Naţională. În acel meci care a reprezentat un adevărat derby pentru titlu, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 1-1. Ţucudean a deschis scorul în minutul 76 de Damjan Djokovic, în timp ce egalarea a venit în prelungirile partidei, din partea fundaşului Bogdan Planic. La acea partidă au asistat nu mai puţin de 30.000 de oameni.

Partida dintre FCSB şi CFR Cluj se joacă sâmbătă, 22 decembrie, cu începere de la ora 20:00.