Sport

FCSB a stabilit primul meci din 2023! Cu cine va juca echipa lui Mihai Pintilii în cantonamentul din Antalya

FCSB se pregătește în Antalya la Belek în perioada 8-20 ianuarie, iar vicecampioana României și-a stabilit primul adversar.
30.12.2022 | 17:28
FCSB a stabilit primul meci din 2023 Cu cine va juca echipa lui Mihai Pintilii in cantonamentul din Antalya
FCSB va sta 12 zile în cantonamentul de la Regnum Carya din Belek. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

FCSB a fost prima echipă care și-a anunțat cantonamentul de iarnă, iar vicecampioana României și-a stabilit deja un adversar din perioada de pregătire.

FCSB va juca un meci amical cu o echipă din Polonia

FCSB, vicecampioana României și locul 3 în SuperLiga, va întâlni în cantonamentul de la Belek pe Pogon Szczecin, locul al patrulea în campionatul Poloniei.

ADVERTISEMENT

Informația a fost dezvăluită de antrenorul Jens Gustafsson. Polonezii vor mai juca în Antalya și cu Qarabag (Kazahstan).

Echipa lui Gigi Becali se reunește pe 5 ianuarie, când va efectua vizita medicală. Trei zile mai târziu, FCSB va pleca în Antalya, de unde se va întoarce abia pe 20 ianuarie, cu o zi înainte partidei din campionat cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

FCSB va fi cazată într-un complex folosit și de naționala Turciei, Galatasaray sau Fenerbahce

FCSB este cantonată la un hotel de lux din Belek: Regnum Carya. Complexul deține un centru spa luxos, saună, baie de aburi, trei piscine și camere cu vedere la Mediterană.

Resortul are nu mai puțin de șapte restaurante diferite, dar și o piscină cu valuri. Pentru FCSB devine deja o tradiție ca în pauza competițională să se pregătească în Turcia, mai exact în Antalya.

ADVERTISEMENT

Excepție a făcut doar anul trecut, când echipa s-a pregătit în baza din Berceni din cauza pandemiei de COVID-19.

Cantonamentele în Antalya, tradiție pentru FCSB

FCSB va mai disputa și alte meciuri amicale la Belek, unde terenurile de antrenament sunt excelente. Hermannstadt, prima adversară din 2023 a FCSB-ului se va pregăti de asemenea în Antalya.

ADVERTISEMENT

Meciul din SuperLiga se va disputa pe duminică, 22 ianuarie, de la ora 20:45, pe noul stadion din Sibiu.

E foarte probabil ca echipa să zboare din Antalya direct la Sibiu, pentru a ajunge în Ardeal cu cel puțin 24 de ore înainte de startul partidei.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate” la meciul FC Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: