Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB, apărată de “rivalul” Cornel Dinu: “Este inadmisibil să se întâmple aşa ceva!”

Cornel Dinu este supărat că Floirnel Coman nu a jucat în meciul cu Belarus.
14.10.2023 | 22:47
FCSB aparata de rivalul Cornel Dinu Este inadmisibil sa se intample asa ceva
Cornel Dinu, supărat că Florinel Coman nu joacă la echipa națională. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România a remizat cu Belarus, la Budapesta, scor 0-0. Rezultatul încurcă calculele pentru calificarea la EURO 2024, Israel având șanse, atunci când va juca, să ne depășească.

Cornel Dinu, dur cu Edi Iordănescu

România a ajuns în fața porții Belarusului, însă jucătorii trimiși de Edi Iordănescu în teren nu au reușit să înscrie. Din acest motiv, au apărut multe discuții legate de jucătorii echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Unul dintre subiectele de discuție a fost cel al lui Florinel Coman, jucător care este într-o formă bună la echipa de club, bar care nu prinde minute la echipa națională.

El nu a jucat deloc cu Belarus, spre dezamăgirea lui Cornel Dinu, care crede că acesta merita să fie titular în stânga, spre comparație cu Drăguș, care a jucat puține meciuri în acest start de sezon.

ADVERTISEMENT

E inadmisibil. S-a pornit discuția că ar fi o influență a impresarilor. Eu nu cred. Aici este vorba despre cunoașterea fotbalului a actualului selecționer.

Spuneți-mi pe unde a antrenat. La CFR a luat titlul cu Varga și Dîncu. Flotinel Coman este cel mai în formă din campionatul nostru. Ți s-a confirmat că trebuie să joci și doi jucători de bandă și un vârf de atac, care poate fi Alibec, sau dacă nu e într-o zi deosebită, că are și el toanele lui, poți să joci cu Drăguș.

ADVERTISEMENT

Dacă ți se confirmă că merge cu doi atacanți lateral, cu doi jucători de pătrundere care să îi pună în valoare. Nu poți să nu joci cu Coman și să îl folosești pe pe Drăguș.

Pe Drăguș îl vezi pe niște casete, 20 de minute, care nu sunt reprezentative, iar despre Coman spunem că este cel mai bun atacant din prima ligă”, a spus Cornel Dinu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman are un sezon superb la FCSB: cinci goluri și șapte pase de gol a adunat acesta în actualul sezon, în 15 meciuri. Joacă la vicecampioana României în 2017, transferat pentru trei milioane de euro de la Viitorul, actuala Farul.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Cornel Dinu, dezamăgit că Florinel Coman nu joacă la echipa națională

ADVERTISEMENT