Fotbal intern

Când se joacă FCSB – Chindia! Ce se întâmplă cu Astra – Dinamo. Exclusiv

16.02.2021 | 14:19
Cand se joaca FCSB  Chindia Ce se intampla cu Astra  Dinamo Exclusiv
ADVERTISEMENT

Programat să se dispute duminică, 21 februarie, meciul FCSB – Chindia Târgoviște, din etapa a 24-a din Liga 1, se va juca în cele din urmă sâmbătă, 20 februarie, pentru a proteja gazonul de pe Arena Națională pentru o altă întâlnire importantă.

FCSB – Chindia se joacă sâmbătă, de la 20:00

UPDATE, 16 februarie, ora 14:21 / FANATIK a aflat că meciul FCSB – Chindia se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00. Partida a fost devansată, din moment ce pe Arena Naţională se va disputa Atletico Madrid – Chelsea pe 23 februarie. În plus, partida Astra Giurgiu – Dinamo, care trebuia să se joace sâmbătă, a fost mutată duminică, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

ŞTIRE INIŢIALĂ – 15 februarie

Este vorba de partida Atletico Madrid – Chelsea Londra, din prima manșă a optimilor de finală ale Champions League, care va avea loc la București, în 23 februarie, de la ora 22:00.

Echipa lui Toni Petrea a suferit  al treilea eșec la rând în partida cu FC Hermannstadt, după cele cu Academica Clinceni și Dinamo, și poate pierde șefia clasamentului în favoarea celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

De ce se joacă vineri meciul FCSB – Chindia

Inițial, întâlnirea FCSB – Chindia Târgoviște fusese programată să aibă loc luni, 22 februarie, dar apoi a fost mutată pentru duminică, iar acum, deși LPF nu a făcut niciun anunț oficial, antrenorul Toni Petrea a anunțat jocul se va disputa vineri.

”Am înţeles că meciul cu Chindia se joacă vineri, s-a devansat cu două zile. Avem o perioadă mai scurtă de refacere, asta este! Trebuie să strângem rândurile şi să câştigăm meciul”, a declarat tehnicianul roș-albaștrilor după eșecul cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

După înfrângerea de la Mediaș cu FC Hermannstadt, Toni Petrea a mai primit o veste proastă, căpitanul Florin Tănase fiind suspendat pentru întâlnirea FCSB – Chindia Târgoviște, din etapa a 24-a din Liga 1.

Cel mai bun marcator al roș-albaștrilor a primit cartonașul galben în finalul partidei de duminică seară, după ce a protestat la deciziile arbitrului Cătălin Popa. Cum este al patrulea avertisment din acest sezon, Tănase nu va putea juca împotriva Chindiei.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase a fost un  car de nervi după eșecul suferit în fața celor de la Hermannstadt și a dat vina pe starea gazonului de la Mediaș, dar și pe lipsa de implicare din partea observatorului partidei.

Antrenorul formației Atletico Madrid, Diego Simeone, nu consideră că este o problemă faptul că partida cu Chelsea Londra a fost mutată pe Arena Națională și a oferit o reacție realistă cu privire la această situație indeită.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 14,50 este cota pentru „2 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT