Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„FCSB e campioană de când a început sezonul” De ce-i laudă Mitică pe Miculescu și pe Florinel Coman? „Ești blat cu Gigi?”

Nea Mitică susține că FCSB este campioana SuperLigii chiar de la începutul sezonului și i-a lăudat pe David Miculescu și Florinel Coman.
27.04.2024 | 10:18
FCSB e campioana de cand a inceput sezonul De cei lauda Mitica pe Miculescu si pe Florinel Coman Esti blat cu Gigi
Mitică Dragomir, despre FCSB, David Miculescu și Florinel Coman. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După meciul Sepsi – FCSB 2-2, Nea Mitică i-a lăudat pe David Miculescu și Florinel Coman, autorii celor două goluri marcate de oaspeți în prima repriză.

“FCSB e campioană de când a început sezonul” De ce-i laudă Mitică pe Miculescu și pe Florinel Coman? “Ești blat cu Gigi?”

Înainte să îi laude pe Miculescu și Coman, Nea Mitică a susținut că FCSB este campioană încă de la începutul sezonului. Fostul președinte LPF este de părere că Gigi Becali a avut o strategie foarte bună în această ediție de campionat.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir mai explicat și faptul că FCSB nu are echipă de Champions League, dar ar putea să intre în Europa League sau Conference League. Totodată, Mitică a apreciat și atitudinea de profesionist a lui Florinel Coman.

“Ăștia au luat titlul de când au început campionatul. Se strica tare campionatul dacă ieșeau deja campioni. Vedeai un campionat în care toată lumea se uita către play-out, nu către play-off.

ADVERTISEMENT

E strategia lui Gigi să mențină interesul sus. E un antrenor foarte bun. Să îl facă ăștia antrenor emerit. Ei nu au cum să mai piardă. E imposibil.

Echipa nu are față de Champions League, niciodată. Nu clar. De celelalte ar avea. Poate să intre în Europa League.

ADVERTISEMENT

Nu s-a accidentat Florinel, e băiat deștept. Cum a simțit înțepătura, a și ieșit de pe teren. E profesionist. Nu tragi de tine să te rupi”, a spus Mitică Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

“Aș da și 5 milioane de euro pentru Miculescu”

“Pe Miculescu nu l-aș scoate niciodată din echipă pentru spațiile create pentru alții. Are o știință a jocului bună. Se deplasează stânga-dreapta foarte bine și dislocă apărările.

ADVERTISEMENT

Îmi place Miculescu. Nu e spectaculos. Dar are o inteligență de joc și o capacitate de efort de cupe europene. Dacă joacă într-o echipă bună poate să iasă în evidență formidabil. 

Eu aș da pe Miculescu de la 2 milioane de euro până la 4 milioane de euro. Dacă aș fi în Qatar, aș da 5 milioane de euro. În România aș da 1 milion de euro.

Miculescu e jucător de forță, e bun. Să învețe să dea cu capul. La înălțimea lui ar trebui să zboare peste tot”, a mai spus Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

Mitică Dragomir, despre FCSB în Champions League și Florinel Coman

ADVERTISEMENT