Sport

Gigi Becali, prima reacție după Sepsi – FCSB 2-2: „Nu înțeleg de ce au emoții”. A făcut în direct calculele la titlu

Gigi Becali a oferit o primă reacție după remiza dintre Sepsi - FCSB, scor 2-2, în etapa a 6-a din play-off-ul SuperLigii.
25.04.2024 | 00:41
Gigi Becali prima reactie dupa Sepsi  FCSB 22 Nu inteleg de ce au emotii A facut in direct calculele la titlu
Gigi Becali a tras concluziile după Sepsi - FCSB, scor 2-2, în etapa a 6-a din play-off-ul SuperLigii.
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat cu Sepsi, scor 2-2, în etapa a 6-a din play-off-ul SuperLigii. Echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii avea nevoie de victorie, iar cu un pas greșit al Universității Craiova cu CFR Cluj, clubul „roș-albastru” ar fi devenit matematic campion la finalul etapei. Gigi Becali nu înțelege de ce jucătorii săi au emoții.

Gigi Becali, prima reacție după Sepsi – FCSB 2-2: „Nu înțeleg de ce au emoții”. A făcut în direct calculele la titlu

FCSB a condus-o de două ori pe Sepsi la Sf. Gheorghe, însă formația lui Bernd Storck a revenit de fiecare dată. Covăsnenii au profitat de eroarea lui Ștefan Târnovanu și chiar au fost aproape să dea lovitura la ultima fază.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu are emoții în privința câștigării titlului. „Nu am emoții. Pe mine nu mă interesează naționala și EURO. Cât de cât așa. Nu mă interesează, vreți să vă mint? Când ești concentrat pe campionat, pe Liga Campionilor, aia e altceva.

Atunci sunt foarte disperat de EURO și echipa națională. Având în vedere toate ratările lui Băluță, având în vedere că Târnovanu a ieșit acolo, eu zic că am pierdut două puncte.

ADVERTISEMENT

Dar ce am jucat repriza a doua zic că e echitabil. Nu știu de ce le-au fost teamă. Nu mai au mult. Dacă CFR bate mâine, ne mai trebuie un singur punct nouă. 

„Craiova și Farul trebuie să câștige toate meciurile și noi să le pierdem pe toate”

Pentru ce să ai emoții, teamă. Dacă Dumnezeu vrea să fie așa, ce putem să facem? Craiova trebuie să câștige toate meciurile și noi să le pierdem pe toate. Sau Farul să câștige pe toate și FCSB să le piardă pe toate. 

ADVERTISEMENT

E bine că am luat punctul. Noi atât avem nevoie, de 4 puncte. Când le luăm nu contează. Mai avem nevoie de 4 puncte sau dacă bate CFR Cluj mâine mai avem nevoie de un singur punct. 

Eu studiez adversarul? E în formă Farul, dar dacă ești FCSB și ai avea nevoie de un punct, și ești pe teren propriu și nu scoți un egal cu Farul. De ce să fii campion, să nu mai fii. Trebuie un punct. Chiar dacă le-am pierde noi pe toate, nu le câștigă Farul și U Craiova pe toate”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu, fundaș stânga în FCSB – Farul

Risto Radunovic a primit cartonașul galben în meciul cu Sepsi și va fi suspendat la derby-ul cu Farul. Gigi Becali a anunțat că Ovidiu Popescu va reveni în echipa de start în poziție de fundaș stânga. „Probabil Ovidiu Popescu, fundaș stânga.

Mai avem nevoie de un singur punct, un egal cu Farul. Eu zic ce avem nevoie. Nu mai sunt etape ca să mai ia puncte. Chiar dacă nu mai luăm niciun punct, Universitatea Craiova trebuie să le câștige pe toate, dacă nu e afară din cursă, Farul la fel”, au fost concluziile lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Farul