Sport

FCSB – Farul 0-2, prima înfrângere sub comanda lui Toni Petrea. Ultimul eșec fusese în august, 1-4 la Cluj

FCSB a pierdut primul meci pe teren propriu în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 și prima înfrângere din mandatul lui Toni Petrea. Vicecampioana nu mai cedase din luna august, 1-4 la Cluj.
27.02.2022 | 23:47
FCSB  Farul 02 prima infrangere sub comanda lui Toni Petrea Ultimul esec fusese in august 14 la Cluj
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a reușit să producă surpriza pe Național Arena și a profitat de erorile grave din apărarea echipei lui Toni Petrea.

Cu patru jucători importanți în afara lotului, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, „marinarii” au câștigat fără probleme în fața FCSB-ului, care a trimis un singur șut pe poartă, iar scorul putea fi unul și mai mare.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea, prima înfrângere în noul mandat al FCSB

Toni Petrea a suferit astfel prima înfrângere în acest mandat la FCSB, prima pe teren propriu în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

FCSB ajunge astfel la a treia înfrângere în acest campionat, după cea cu Rapid (0-1) și cu CFR Cluj (1-4) în Gruia.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, visul lui Gigi Becali e din ce în ce mai departe, după ce campioana en-titre, CFR Cluj, s-a distanțat la 11 puncte de FCSB, cu două etape înaintea de finalul sezonului regular.

FCSB nu a mai pierdut în Liga 1 din luna august

FCSB a pierdut ultimul meci în Casa Pariurilor Liga 1 în urmă cu aproximativ șapte luni. Atunci FCSB pierde cu scorul de 4-1 împotriva lui CFR Cluj, singura înfrângere din mandatul lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Înfrângerea cu Farul Constanța lasă parcă și mai mult un gust amar, ținând cont că FCSB a făcut un meci foarte slab, iar jucătorii lui Toni Petrea au trimis un singur șut pe poartă în minutul 60.

Concluziile lui Toni Petrea după FCSB – Farul 0-2: „Dacă jucăm așa o să avem probleme și pentru locul doi!”

Toni Petrea a fost extrem de îngrijorat de jocul echipei la finalul partidei și a dat vina pe greșelile flagrante din apărare pentru rezultat:

ADVERTISEMENT

“Un meci slab din partea noastră. Foarte multe greșeli, avem multe de învățat. Greșeli defensive, iar pe faza de atac am exagerat cu acțiuni individuale. Nu am avut o posesie care să ne aducă în situații de a marca. O victorie meritată pentru Farul, îi felicit.

Trebuie să ne dea de gândit, dacă jucăm așa o să avem probleme și pentru locul doi! Azi nu am mai putut să revenim, nu am avut un joc combinativ. Acțiuni individuale în zone în care nu avea rost. Și mai puteam să mai primim goluri.

Toni Petrea: „Am luat primul gol după greșeli în lanț”. Critici și pentru cei intrați în repriza a doua

Antrenorul FCSB-ului a fost nemulțumit de modul cum au intrat în joc Ianis Stoica, Valentin Gheorghe sau Claudiu Keșeru și a revenit la greșelile din defensivă:

„Am luat primul gol după greșeli în lanț, dar asta nu trebuia să ne oprească să jucăm fotbal. Jucătorii care au intrat pe parcurs trebuia să facă și ei tot pentru a câștiga. Sunt îngrijorat de joc, nu am făcut nimic astăzi. Mai sunt două etape grele, interval de timp foarte scurt.

Jocul nostru a fost bun până acum, dar în această seară nu am avut un joc care să ne dea speranțe că ne apropiem de primul loc. Edjouma resimte o stare de oboseală, am considerat că e mai bine să iasă”.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 3,40 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3...
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3 ani: „Eu mi-aș dori o mică pauză, să ne bucurăm de ce am muncit”
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în...
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în cazul Simonei ANALIZĂ
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România....
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România. "Aproape mi-am sunat părinții să le spun că mă întorc acasă"
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a...
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a înnebunit pe vecini. Soţul ei câştigă 450.000 de euro pe an
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Cum vor fi monitorizate telefoanele. Informația face înconjurul lumii
Cum vor fi monitorizate telefoanele. Informația face înconjurul lumii
Fetița Zurli dă cărțile pe față. Dureros ce a spus despre Mirela Retegan....
Fetița Zurli dă cărțile pe față. Dureros ce a spus despre Mirela Retegan. E clar că a plecat cu scandal. ''Nu a fost ușor pentru mine''
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii