Sport

Dezastru în apărarea FCSB la meciul cu Farul. Edjouma și toți cei patru fundași, erori de cascadorii râsului. Video

Greșeli în lanț în apărarea echipei lui Toni Petrea la meciul cu Farul Constanța, Malcom Edjouma, Ovidiu Popescu, Paulo Vinicius, Iulian Cristea și Sorin Șerban, fiind vinovați la golurile marcate de „marinari”.
27.02.2022 | 22:50
Dezastru in apararea FCSB la meciul cu Farul Edjouma si toti cei patru fundasi erori de cascadorii rasului Video
FCSB pierde primul meci pe teren propriu împotriva celor de la Farul, iar CFR Cluj se distanțează la 11 puncte. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a detonat „bomba” pe Național Arena și a câștigat cu 2-0 în fața FCSB-ului, deși de-a lungul timpului s-a pus la îndoială corectitudinea echipei lui Hagi în meciurile cu nașul Gigi Becali.

Cu patru absențe importante, anunțate în exclusivitate de FANATIK, apărarea lui Toni Petrea a comis nenumărate greșeli, iar „marinarii” au dominat jocul pe tot parcursul partidei.

ADVERTISEMENT

Gafe uriașe în defensiva FCSB-ului în meciul cu Farul Constanța

Apărarea FCSB-ului a fost făcută vraiște de Farul, iar constănțenii au reușit să profite de două ori la problemele din defensiva echipei lui Toni Petrea. VEZI VIDEO.

Ovidiu Popescu este principalul vinovat la primul gol înscris de golgheterul din Casa Pariurilor Liga 1, Jefte Betancor, când a pierdut balonul în propria treime și le-a dat „fariștilor” șansa la contraatac.

ADVERTISEMENT

Vinicius a greșit din nou și nu l-a ținut în marcaj pe atacantul spaniol, care a rămas liber, fără marcaj și nu l-a mai iertat pe Andrei Vlad.

Iulian Cristea, Sorin Șerban și Malcom Edjouma, vinovații la golul doi marcat de Farul Constanța

Golul doi a fost provocat de greșelile în lanț din apărarea FCSB-ului, Iulian Cristea pierde mai întâi un duel aerian, în timp ce Sorin Șerban, favoritul lui Gigi Becali, îl pierde pe drum pe Virgil Ghiță.

ADVERTISEMENT

Cireașa de pe tort, Malcom Edjouma îl pierde și el din marcaj pe același Ghiță, care înscrie. Cel mai bun mijlocaș la închidere conform cifrele InStat, pare că nu poate la FCSB pe postul pe care a fost adus.

De altfel, Edjouma a fost imediat schimbat după gafa de la golul doi, în minutul 60, având o evoluție slabă pe tot parcursul meciului.

ADVERTISEMENT

Sorin Șerban, titularizat după accidentarea lui Risto Radunovic, a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai FCSB

Sorin Șerban a profitat de accidentarea lui Risto Radunovic, anunțată în exclusivitate de FANATIK și a fost titularizat de Toni Petrea, așa cum Gigi Becali și-a dorit de mult timp.

Din păcate pentru fundașul stânga, a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai FCSB și a fost înlocuit de Claudiu Keșeru în minutul 60, imediat după cel de-al doilea gol, la fel ca Edjouma. Nu a reușit să îl oprească pe Ghiță și a avut per total o evoluție slabă.

Veteranul din apărarea FCSB, Paulo Vinicius, nu a mai putut continua partida din cauza unei accidentări și a fost înlocuit în finalul partidei cu Andrei Miron.

Brazilianul a părut că are probleme serioase, așa că sunt șanse mari ca în etapa viitoare cu FC Argeș, Andrei Miron să fie titular.

  • 1 înfrângere are FCSB pe teren propriu în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 și primul meci fără gol marcat „acasă”
  • 11 puncte e distanța dintre liderul CFR Cluj și FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 3,40 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT