Sport

FCSB – FC U Craiova, întrerupt după ce un fan a intrat pe teren! La ce jucător s-a dus copilul

FCSB a câştigat cu FC U Craiova, scor 2-1. În ultimele minute, un copil a intrat pe teren şi s-a dus glonţ la Radunovic. Fanul a fost apoi condus în afara terenului.
12.11.2023 | 23:15
FCSB  FC U Craiova intrerupt dupa ce un fan a intrat pe teren La ce jucator sa dus copilul
FCSB - FC U Craiova, întrerupt după ce un fan a intrat pe teren! La ce jucător s-a dus copilul.
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la FC U Craiova, după ce e avut mari emoţii în final. Roş-albaştrii au dat două goluri în primele 12 minute, dar în ultima jumătate de oră au evoluat cu un om mai puţin după eliminarea lui Creţu.

FCSB – FC U Craiova, întrerupt după ce un fan a intrat pe teren!

În ultimele minute, confruntarea a fost întreruptă pentru câteva secunde după ce un fan a intrat pe teren. Copilul s-a dus glonţ la Risto Radunovic, iar apoi a fost condus în afara terenului de forţele de ordine.

ADVERTISEMENT

Din fericire, stewarzii nu au intervenit în forţă şi copilul a ieşit de pe teren în mod voluntar. Pauza le-a mai dat câteva secunde de respiro gazdelor, care au fost puse sub presiune de FC U Craiova în final.

Florinel Coman a deschis scorul din lovitură liberă în minutul 9. Doar trei minute mai târziu, Darius Olaru a transformat un penalty, după ce Albu l-a faultat în careu pe Alex Băluţă. Părea că totul este rezolvat.

ADVERTISEMENT

Blănuţă a redus din diferenţă! FCSB a tremurat în final

După pauză, oltenii au fost mai activi, iar cartonaşul roşu văzut de Vali Creţu în minutul 57 le-a dat un plus de moral în încercarea de a reveni în meci. În cele din urmă, echipa lui Costantino a redus diferenţa pe tabelă.

În minutul 65, Vladislav Blănuţă a marcat cu o lovitură de cap excelent plasată, după o centrare a lui Bahassa. FCSB are mari probleme la fazele fixe, cu foarte multe goluri încasate din aceste procedee.

ADVERTISEMENT

Finalul de meci a fost cu FC U Craiova în atac, oltenii irosind câteva şanse foarte bune de egalare. Dar, FCSB are meritul de a fi rezistat, chiar şi cu o fragmentare excesivă a jocului în finalul meciului.

FCSB se desprinde în frunte

Cu cele trei puncte, FCSB se desprinde la trei puncte în clasament de CFR Cluj, care s-a împiedicat cu Poli Iaşi, scor 3-3. Şi Rapid a pierdut două puncte în această etapă, 0-0 cu Sepsi Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

În tribunele Arenei Naţionale au venit 9614 spectatori. Peluza Nord a protestat timp de 15 minute în startul meciului pentru înfrângerea din etapa trecută cu Rapid.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.85 este cota pentru ”2” la meciul Dinamo - FCSB