Sport

Penalty controversat şi cartonaş roşu în FCSB – FC U Craiova! A luat Cojocaru deciziile corecte?!

Adrian Cojocaru a luat câteva decizii importante în meciul FCSB - FC U Craiova. În prima repriză a acordat un penalty pentru gazde, iar în minutul 57 l-a eliminat pe Creţu.
12.11.2023 | 22:16
Penalty controversat si cartonas rosu in FCSB  FC U Craiova A luat Cojocaru deciziile corecte
Penalty controversat şi cartonaş roşu în FCSB - FC U Craiova! A luat Cojocaru deciziile corecte?!
ADVERTISEMENT
12-11-2023
20:21

Vali Creţu, eliminat direct în minutul 57!

Adrian Cojocaru a luat o decizie importantă în minutul 57. Vali Creţu a mers în alunecare cu talpa înainte la Bahassa, iar fotbalistul celor de la FC U Craiova a suferit un fault dur.

Arbitrul i-a arătat lui Vali Creţu direct cartonaşul roşu. Fundaşul dreapta al FCSB-ului nu a protestat. El a fost avertizat în prima repriză, astfel că indiferent de culoarea cartonaşului, ar fi fost eliminat. 

Astfel, Vali Creţu va lipsi în următoarele două etape ale roş-albaştrilor: cu Dinamo şi Oţelul Galaţi. 

FCSB – FC U Craiova se joacă în prima etapă din returul sezonului regulat al SuperLigii. Roş-albaştrii caută cele trei puncte care să mai spele din dezamăgirea înfrângerii cu Rapid, din urmă cu o săptămână.

Alex Băluţă a scos un penalty controversat pentru FCSB cu FC U Craiova

Roş-albaştrii au avut un început fulminant de meci cu FC U Craiova. FCSB a condus cu 2-0 încă din minutul 12 după golurile marcate de Florinel Coman din lovitură liberă şi Darius Olaru, din lovitură de pedeapsă.

ADVERTISEMENT

Penalty-ul primit de FCSB a fost unul controversat, multe voci susţinând că Alex Băluţă a amplificat atingerea lui Vali Negru în careu. Fundaşul oltenilor l-a atins în talpă pe atacantul FCSB, care a căzut în careu:

“Este un penalty asemănător primit de FCSB cu cel de la Constanţa”, a spus comentatorul Digisport, Dan Ştefănescu, amintind faza în care Sebastian Colţescu a acordat un penalty uşor pentru roş-albaştrii în meciul cu Farul, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

“La indigo” cu meciul din tur!

Darius Olaru a transformat fără emoţii penalty-ul şi FCSB a avut un start perfect de meci în faţa oltenilor lui Costantino. La fel s-a întâmplat şi în tur când Miculescu şi Coman au înscris în primele 20 de minute.

Dacă se va impune în faţa oltenilor, FCSB revine în postura de lider al SuperLigii, depărtându-se de CFR Cluj şi Rapid, care au remizat în prima etapă a returului: 3-3 cu Iaşi, respectiv 0-0 cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

FCSB, fără atacant central! Rădăslăvescu joacă în avanposturi

Roş-albaştrii şi-au făcut meciul uşor, deşi nu au un atacant de meserie în avanposturi. Pentru a respecta regula U21, Eduard Rădăslăvescu a fost trimis în postura de atacant central.

Andrea Compagno nu poate fi folosit împotriva celor de la FC U Craiova, italianul având o clauză de 100.000 de euro în contract dacă va fi folosit în meciul cu echipa lui Mititelu, cel care l-a cedat la FCSB:

ADVERTISEMENT

”M-am obișnuit. La început mi s-a părut ceva ciudat, era o nebunie. Anul trecut a fost o nebunie. Nu puteam să înțeleg. Am înțeles că în România nu e o noutate, e ceva normal, dar pentru mine era ceva anormal.

A fost incredibil ca patronul să plătească 1,5 milioane de euro și nu poate să folosească un jucător când vrea. A fost foarte ciudat, dar m-am obișnuit. Știam că nu voi juca de când a apărut calendarul. Nu e problema mea pentru că nu pot să joc”, a spus Compagno pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.85 este cota pentru ”2” la meciul Dinamo - FCSB