Fotbal intern

FCSB II – CSA Steaua 1-2 în seria a 4-a a Ligii a 3-a: gol înscris de Antohi în minutul 90, în inferioritate numerică!

20.09.2020 | 01:06
FCSB II  CSA Steaua 12 in seria a 4a a Ligii a 3a gol inscris de Antohi in minutul 90 in inferioritate numerica
FCSB II - CSA Steaua Live video ora 17:00 in seria a 4-a a Ligii a 3-a. Fanii CSA Steaua au luat cu asalt baza FCSB din Berceni. Video
ADVERTISEMENT

Meciul dintre FCSB II şi CSA Steaua are loc sâmbătă, 19 septembrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 2-a a seriei a 4-a din Liga 3. Echipa MAN este marea favorită din această serie la promovare, pe care însă nu o va obţine direct dacă va câştiga seria.


UPDATE, ora 22:16. Daniel Oprița s-a arătat foarte supărat la finalul meciului cu FCSB II și a declarat că a făcut o echipă prea defensivă: ,,Trebuia să fim mai calmi, să pasăm, să ne facem jocul. În prima repriză nu am făcut asta, poate și eu am greșit. Am schimbat la pauză, sunt bucuros că mi-a ieșit”, a răsuflat ușurat Oprița.

ADVERTISEMENT

Antrenorului CSA Steaua a vorbit despre reînâlnirea cu fostul patron, Gigi Becali: ,,Gigi stătea în spatele meu și făcea mișto. A stat în spatele meu și începuse să mai facă mișto, spunea că joacă cu copiii. În acel moment, FCSB era echipa care conducea, le-am zis băieților: «Uitați, face mișto de noi!». Până la urmă, când am dat golul a plecat. Eram agitat pe acolo, nu aveam eu timp să vorbesc cu dânsul”, a mai spus Oprița.

UPDATE, ora 18:49. Min. 90: Antohi, intrat pe teren în minutul 54, în locul lui Elek, înscrie golul doi pentru CSA Steaua, care câștigă meciul, deși militarii au jucat aproximativ 30 de minute în 10 oameni!

ADVERTISEMENT

FC Fcsb II 1-2 STEAUA______⚽ Au marcat: Chipirliu 65', Antohi 90'. STEAUA: 1. Ștefan MUȘAT, 13. Adrian ILIE, 18….

Geplaatst door AS47 op Zaterdag 19 september 2020

 

UPDATE, ora 18:39. Min. 80: CSA Steaua domină jocul, chiar dacă este în 10 oameni, iar la FCSB II este prezentat tot staff-ul primei echipe, în frunte cu patronul Gigi Becali, deși au refuzat ca meciul să fie transmis în direct.

Gigi Becali la meciul dintre FCSB II si CSA Steaua
Gigi Becali la meciul dintre FCSB II si CSA Steaua

UPDATE, ora 18:25 Min. 65: Chipirliu înscrie din centrarea lui Zaharia, iar scorul este 1-1, după ce CSA Steaua joacă din minutul 62 în 10 oameni, după eliminarea lui Morariu pentru un gest nesportiv în careu.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18:20. Min. 58: Dublă ocazie pentru CSA Steaua, prin Chipirliu și Antohi, care ratează cu capul din 6 metri!

UPDATE, ora 18:10. A început repriza a doua, iar CSA Steaua a avut o bară prin Chipirliu. Se pare că Gigi Becali a venit să vadă echipa a doua a clubului!

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 17:57: Min.45+2: FCSB înscrie din penalty și conduce cu 1-0

UPDATE, ora 17:43: Min. 33: Ocazie din lovitură liberă, șutul lui Zaharia trece puțin pe lângă bară

UPDATE, ora 17:27: Min. 23: Meciul s-a echilibrat, dar CSA Steaua a avut o nouă ocazie prin Zaharia.

UPDATE, ora 17:20. Min 13: Ocazie mare Steaua prin Pacionel, fostul jucător al FCSB-ului.

UPDATE, ora 17:01. Min.1: FCSB 2 a început meciul cu: Udrea, Timiş, Trif, Popescu, Botezatu, Tand, Ardelean, David, Chiriţoiu, Moldovan şi Coza.

Rezerve: Andrei, Musi, Halep, Mitrache, Cireşoiu, Dănilă, Istrate, Ciuciulete.

🔴 LIVESCORE 🔵FC Fcsb 2 0-0 STEAUA00 – Începe meciul __________Echipa de start: 1. Ștefan MUȘAT, 13. Adrian ILIE,…

Geplaatst door AS47 op Zaterdag 19 september 2020

 

Rezerve: 22. Bălbărău, 5. Bactăr, 16. Vlad, 99. Niţu, 10. Enceanu, 30. Băjenaru, 11. Antohi, 18. Călinţaru, 7. Răsdan

UPDATE, ora 16:34. Fanii Stelei au oprit autocarul fotbaliștilor lui Oprița și i-au întâmpinat cu un show pirotehnic și scandări de încurajare:

💪 Steliștii nu au putut sta departe de echipa nici azi. Aici e Steaua! #aicieSteaua#spiritdeluptă

Geplaatst door AS47 op Zaterdag 19 september 2020

UPDATE, ora 15:00. Războiul dintre FCSB II și CSA Steaua a început înainte de meci. Confruntarea nu se va putea vedea online pentru că gazdele de la FCSB nu permit să se filmeze în interiorul bazei din Berceni:

“De la ora 17, cel mai galonat club din România întâlnește echipa a doua a celui mai mediatizat și protejat club din România. FC Gazde / SC Fotbal Club Fcsb / Fotbal Club Sporting București / Fotbal Club Sporting Becali / Fotbal Club Sportiv București nu și-a dat acordul de a se putea filma în baza sportivă din Berceni”, se scrie în postarea pe Facebook a celor de la AS47.


Este pentru prima dată când pe teren se va afla o formaţie din cadrul clubului deţinut de Gigi Becali şi nou înfiinţata echipă a Armatei, pe care justiţia în 2017 a desemnat-o ca fiind urmaşa legală a Stelei, obligându-l pe latifundiarul din Pipera să schimbe denumirea grupării sale în FCSB.

În timp ce echipa a doua a FCSB este doar un loc unde să crească tinerele talente care pot apărea în cadrul Academiei clubului sau unde să evolueze unii dintre fotbaliştii primei echipe care revin după perioade de indisponibilitate la CSA Steaua obiectivul e accederea cât mai repede posibil în Liga 2.

FCSB II – CSA Steaua Live stream Steaua TV

Partida FCSB II – CSA Steaua se joacă sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 17:00, la Baza Arcom, în etapa a doua din seria 4 a Ligii a 3-a. Jocul poate fi urmărit în direct pe canalul Steaua TV, dar îl puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

În prima rundă FCSB II a pierdut cu 3-2 meciul disputat pe terenul lui Dinamo II, o formaţie renăscută în această vară şi admisă în eşalonul trei, după ce clubul din Ştefan cel Mare a fost preluat de către investitorii spanioli.

În prima etapă a fost galop de sănătate pentru militari cu Baloteşti

În schimb CSA Steaua a defilat în jocul cu CS Baloteşti, pe care a măcelărit-o cu scorul de 5-1. Echipa lui Daniel Opriţa a dominat categoric şi a arătat că are deja trasee de joc foarte bine lucrate, beneficiind şi de aportul unor fotbalişti care au evoluat chiar şi în prima ligă, cum ese cazul fundaşului central Deian Beţa.

După ce a reuşit, în sfârşit, să urce din Liga 4 în al treilea eşalon în această vară, având două precedente ratate, care au însemnat însă şi aproape două milioane de euro aruncate în vânt, CSA Steaua nu vrea să mai piardă timpul multă vreme în divizia a treia. Şi dacă totul va merge normal va câştiga seria, pentru că principala contracandidată, cu care va juca în a treia etapă, Progresul Spartac, a pierdut mulţi jucători şi are o situaţie financiară precară.

Mulţi jucători cu experienţă sub comanda lui Daniel Opriţa

Meciul cu FCSB II ar trebui să fie doar un galop de sănătate pentru echipa lui Daniel Opriţa, la care prezenţele fostului rapidist Wallace, ale lui Deian Beţa, Liviu Băjenaru, Rareş Enceanu, Bogdan Chipirliu, George Călinţaru pot face lejer diferenţa în raport cu puştii din academia lui Gigi Becali, intraţi acum pe mâna lui Bogdan Argeş Vintilă.

Şi casele de pariuri din România care au în program meciurile din Liga 3 nu acordă nici cea mai mică şansă echipei lui Bogdan Vintilă. CSA Steaua a primit cotă 1,10 pentru a se impune pe terenul lui FCSB II, iar gazdele au cotă 13,00 pentru a da marea lovitură. Sunt aşteptate şi o droaie de goluri, pentru că pentru minim trei goluri în meci cota este incredibil de joasă: 1,20.

ADVERTISEMENT