Sport

FCSB și-a prezentat noul echipament și noul sponsor! „Contract de șapte cifre, cel mai mare din România”. Surpriză imensă pentru fani. Video

FCSB n-a mai câștigat titlul de șapte ani, dar roș-albaștrii speră să spargă gheața în acest sezon de SuperLiga. Până atunci, vicecampioana le-a pregătit o altă surpriză fanilor: echipament și sponsor noi.
08.07.2022 | 12:08
FCSB și-a prezentat noul echipament și noul sponsor! „Contract de șapte cifre, cel mai mare din România”. Surpriză imensă pentru fani. FOTO: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
08-07-2022
10:23

Sigla Peluzei Nord, inscripționată pe noile echipamente

Pentru prima dată în istorie, pe echipamentul celor de la FCSB va fi imprimată sigla Peluzei Nord, nucleul dur al galeriei roș-albaștrilor. Vicecampioana României vrea să le mulțumească astfel fanilor pentru susținerea acordată în sezonul trecut, în care titlul a fost pierdut la mustață.

„Pentru prima dată în istorie, pe tricourile de joc va apărea sigla Peluzei Nord pentru a le mulțumi. Cum i-am simțit în campionatul recent încheiat, nu i-am simțit niciodată. Au simțit și ei că și cu ajutorul lor ne putem bate cu șanse reale să micșorăm distanța față de bugetul imens al CFR-ului. Și dacă va fi și VAR, poate o să scăpăm și de un ofsaid care ne privează de a juca finala campionatului. Sper să nu se mai întâmple așa ceva”, a declarat managerul general Mihai Stoica.

Mai mult, jucătorii de la FCSB, Florinel Coman, Florin Tănase, Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Octavian Popescu și Risto Radunovic, au fost protagoniștii unui clip emoționat în care au prezentat noile echipamente. Din video nu lipsesc nici cei mai înfocați suporteri ai roș-albaștrilor, ultrașii din Peluza Nord.

08-07-2022
09:56

FCSB își prezintă echipamentul și sponsorul pentru sezonul 2022-2023

În câteva minute, la Baza Sportivă din Berceni, FCSB își va prezenta noile echipamente pe care fotbaliștii le vor purta în sezonul 2022-2023.

Totodată, începând cu noua ediție de SuperLiga, vicecampioana României va juca și cu un nou sponsor pe piept. Evenimentul va avea loc în cadrul unei conferințe de presă, care a luat startul la ora 13:00 și care este difuzată pe rețelele de socializare ale FCSB.

Betano este noul sponsor al roș-albaștrilor. Compania de pariuri își va avea numele pe partea din față a tricourilor fotbaliștilor lui Toni Petrea. Contractul este cel mai mare din România!

„Acestea sunt documente și clauze confidențiale pentru noi, dar suntem printre principalii investitori din sportul românesc. Avem pe lângă parteneriatul cu FCSB, avem și cu Universitatea  Craiova, suntem sponsorii Cupei României. Se va numi Cupa României Betano. Avem zona de raliu, zona de olimpici.

(n.r. – E cu 7 cifre?) Putem vorbi de 7 cifre, da.

(n.r. – Cel mai mare contract din Liga 1?) Da. Putem spune ca da”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano.

FCSB va ataca noua ediție de SuperLiga în haine noi. Vineri, 8 iulie, echipa lui Toni Petrea își va prezenta echipamentul cu care va ataca sezonul 2022-2023. Evenimentul va avea loc în cadrul unei conferințe de presă, programată la ora 13:00.

FCSB atacă SuperLiga și grupele UEFA Europa Conference League în haine noi. Echipament nou și sponsor nou pentru roș-albaștri

Vineri, începând cu ora 13:00, vă așteptăm pe Facebook pentru o conferință de presă specială…, a scris FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT
Sneak peek la noile tricouri pe care le vor îmbrăca fotbaliștii de la FCSB. FOTO: Facebook FCSB

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei României, a declarat că noul echipament va fi cel mai frumos din istoria clubului. Mai mult, pe noile tricouri va fi imprimat și noul sponsor, care le va oferi roș-albaștrilor o sumă importantă de bani.

„Noul echipament e gata, vor fi surprize mari pentru suporteri, îl vom prezenta vineri la ora 13:00, vom avea un sponsor nou. Cred că e o cifră foarte bună, dar nu pot vorbi dacă nu am ok-ul lor”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Cum va arăta noul kit pe care îl vor purta roș-albaștrii. Fără sponsor pe față de aproape un an

Echipamentul de acasă va fi roșu, cu numerele scrise cu argintiu, echipamentul de deplasare va fi albastru, numerele urmând să fie scrise cu roșu. Al treilea kit va fi negru, iar numele jucătorilor și numerele vor fi scrise cu roșu și albastru.

În sezonul trecut, FCSB a început cu „City Insurance” pe partea din față a tricourilor, dar sponsorul a dispărut după ce firma de asigurări a dat faliment. Astfel, roș-albaștrii au rămas doar cu un sponsor, „Betano”, inscripționat pe spate, deasupra numărului purtat de jucători.

ADVERTISEMENT

„Nu e nicio problemă că a dispărut sponsorul de pe tricouri. E chiar foarte bine pentru noi, pentru că am găsit alt sponsor care dă mai mulţi bani. Sponsorul de pe spatele tricoului vrea să dea 1,5 milioane de euro şi să treacă pe faţa tricoului.

Mai avem unii care fac nişte cazane şi vor să intre şi ei. Fac afaceri cu imobiliare şi terenuri. Pe mine nu mă interesează cât de mare eşti tu, pe mine mă interesează să-mi dai banii că oricum semnăm un contract”, a declarat Gigi Becali, potrivit realitatea.net, în octombrie 2021.

ADVERTISEMENT

După ce își vor prezenta noile echipamente, fotbaliștii lui Toni Petrea vor juca ultimul amical înainte de startul sezonului. FCSB își va măsura forțele, la Galați, cu nou-promovata în Liga 2 Oțelul, sâmbătă, 9 iulie, de la ora 20:00.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT