Sport

Veste excelentă pentru Toni Petrea: gripații și accidentații și-au revenit! Șapte jucători recuperați pentru FCSB – FC Voluntari. Exclusiv

La 14 puncte în spatele liderului CFR Cluj, FCSB mai primește si vești bune. FANATIK a aflat că toți fotbaliștii care sufereau de gripă și cei accidentați s-au vindecat înaintea meciului cu FC Voluntari.
06.03.2022 | 12:51
Veste excelenta pentru Toni Petrea gripatii si accidentatii siau revenit Sapte jucatori recuperati pentru FCSB  FC Voluntari Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB  nu își mai permite niciun pas greșit. La 14 puncte în spatele liderului CFR Cluj, roș-albaștrii joacă în ultima etapă din sezonul regulat din Casa Pariurilor Liga 1 cu FC Voluntari. FANATIK a aflat în exclusivitate că, pentru partida de pe Național Arena, care va începe la ora 20:30, Toni Petrea îi va avea le dispoziție pe fotbaliștii care au lipsit la ultimele meciuri din cauza gripei sau a accidentărilor.

Gripații și accidentații de la FCSB revin pentru meciul cu FC Voluntari

Din informațiile noastre, toți cei cinci jucători care au fost bolnavi de gripă s-au vindecat și vor fi apți să dea piept cu ilfovenii. Este vorba despre Florin Tănase, Valentin Crețu, Darius Olaru, Răzvan Oaidă și Sorin Șerban.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Toni Petrea îi va avea la dispoziție și pe Adrian Șut și Risto Radunovic, recuperați după accidentările pe care le-au suferit. Fundașul stânga muntenegrean, despre care FANATIK a anunțat în exclusivitate că a avut parte de o ruptură musculară, a mers în Serbia pentru a se trata la celebrul vraci Marijana Kovacevic.

Astfel, singurul jucător de la FCSB rămas la infirmerie este Ionuț Panțîru (25 de ani). Fostul fotbalist al lui Poli Iași încă se recuperează după accidentarea gravă pe care a suferit-o anul trecut.

ADVERTISEMENT

Vicecampioana României traversează o formă slabă într-un moment cum nu se poate mai prost. Deși la un moment dat se apropiase la șase puncte de lider, roș-albaștrii sunt acum în spatele lui CFR Cluj la o distanță ce pare insurmontabilă. De vină sunt rezultatele proaste din ultima vreme.

Mihai Stoica crede că FCSB va pierde titlu din cauza ultimelor probleme medicale

Roș-albaștrii au o serie de trei meciuri la rând fără victorie, dintre care două înfrângeri și un rezultat de egalitate. Mai mult, în această perioadă, FCSB nu a marcat decât un gol, în remiza cu CS Mioveni, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

„Atunci am realizat că s-a mai dus un an. Sunt șapte puncte diferență în play-off. Îl vezi pe Petrescu să piardă atât? E periculos și pentru locul 2. Sigur, suntem la opt puncte de Craiova, la patru după înjumătățire. Avem cu Voluntariul în ultima etapă, în condițiile în care nu știm cu cine jucăm.

Sperăm să poată juca Radunovic, el a revenit la echipă, a fost la Marijana Kovacevic. Vali Crețu a trecut pe lângă mine, nu l-am recunoscut. A slăbit mult. Din opt fundași, noi am avut doar trei disponibili meciul trecut. Ce poți să faci în condițiile astea”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport, după FC Argeș – FCSB 1-0.

ADVERTISEMENT
  • 17 victorii, 8 remize și 4 înfrângeri are FCSB în acest sezon de Liga 1
  • 2015 este ultimul an în care roș-albaștrii au luat titlul de campioană a României

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 1,70 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT