Sport

FCSB – PAOK 1-1. Syabonga Ngezana a gafat și a fost căpitan la debut

FCSB a făcut 1-1 cu PAOK în al doilea și ultimul amical al verii. La roș-albaștri a debutat Syabonga Ngezana, care a comis-o decisiv la golul grecilor.
05.07.2023 | 21:18
FCSB  PAOK 11 Syabonga Ngezana a gafat si a fost capitan la debut
FCSB - PAOK, al doilea meci amical al „roș-albaștrilor”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
05-07-2023
16:31

FCSB - PAOK 1-1 (Coman 24 / Gordeziani 71)

Min. 77 –  Înlocuit de Gogescu, Șut i-a predat banderola de căpitan lui Siyabonga Ngezana.

Min. 71 – GOOOL PAOK!!! Debutantul Siyabonga Ngezana a încercat să respingă mingea, dar fundașul sud-african a alunecat în fața lui Gordeziani, care a intrat cu mingea în careu și l-a învins pe Andrei Vlad.

Min. 24 – GOOOL FCSB!!! Florinel Coman a depășit doi adversari și a șutat la colțul lung, bară-gol. 

Min 16 – David Miculescu reușește să trimită mingea în poartă dintr-o pasă a lui Darius Olaru, dar reușita atacantului e anulată pentru ofsaid.

Min 1 – A început meciul!

05-07-2023
16:28

Echipele de start în FCSB - PAOK

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic – Șut, Djokovic, Olaru (cpt.) – Al. Băluță, Miculescu, Coman. Rezerve: Al. Maxim, R. Udrea – V. Crețu, Panțîru, Ngezana, Edjouma, V. Gheorghe, Gogescu, Radaslavescu, Comapgno, Cordea. Antrenor: Elias Charalambous

PAOK: Z. Zivkovic – Sastre, Panagiotou, Michailidis, Rafa Soares, Schwab, Tsingaras, Taison, Murg, Narey, Brandon. Antrenor: Răzvan Lucescu

Partida urmează să înceapă miercuri, 5 iunie, la ora 19:30, în Țările de Jos, iar confruntarea nu va fi transmisă la TV, însă FANATIK vă pune la dispoziție urmărirea meciului în format LIVE TEXT.

FCSB – PAOK, al doilea meci amical al „roș-albaștrilor”

FCSB – PAOK este al doilea meci amical al „roș-albaștrilor” după duelul cu Anderlecht, scor 2-5, însă care a avut două reprize de câte 60 de minute, iar vicecampioana României la scorul de 2-2 a introdus mai mulți puști în teren.

ADVERTISEMENT

Partida cu PAOK reprezintă de fapt ultimul meci amical pentru FCSB, conducerea vicecampioanei României fiind de părere că două meciuri de pregătire în compania unor formații puternice sunt suficiente pentru jucători.

Chiar dacă a fost doar un meci amical cel cu Anderlecht, patronul Gigi Becali a fost debusolat și și-a criticat jucătorii: Care meci, nu știu ce meci! Nu știu, de unde să știu eu. Eu nu mai știu. Dacă mănânci bătaie de la 0-2 (n.r. – contra Farului, în SuperLiga), ce să mai…

ADVERTISEMENT

Nu e nicio ironie. Până acum, mai vorbeam că facem, că dregem. Dacă de la 0-2 am mâncat bătaie, am ajuns la concluzia că nu mai știu eu fotbal”.

„Dacă e Anderlecht ce? O să vedem, a fost meci amical. După cinci etape și după primele meciuri de calificare, puteți să mă întrebați ce părere am. Până atunci, părerea mea e nulă. Nu știu, la ora asta spun că nu avem valoare”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru a fost căpitanul FCSB-ului la meciul cu Anderlecht

Ionuț Panțîru a revenit pe teren după o accidentare dură suferită în finalul sezonului 2021-2022, iar Mihai Pintilii a decis să-i ofere banderola de căpitan fundașului lateral, care a trecut peste cea mai grea accidentare din cariera sa, la un moment dat fiind cu semnul întrebării dacă va mai putea juca fotbal vreodată:

„Din fericire pentru mine se poate spune că s-a terminat calvarul, sunt deja două săptămâni de când fac antrenamente cu echipa. Am făcut două operații și o artroscopie.

ADVERTISEMENT

Prima dată când a venit rezultatul de la RMN m-a chemat doctorul și mi-a spus că e ceva foarte grav și că e posibil să nu mia fac fotbal niciodată”.

„Nu știu câți ar fi rezistat în locul meu, dar eu tot timpul am fost un luptător. Înainte să fac ultima operație soția a rămas însărcinată și acesta a fost un motiv foarte puternic pentru care am muncit în continuare.

Nu m-am gândit niciodată să renunț, tot timpul îmi spuneam când vedeam articole că sunt terminat că voi reveni pe teren. A fost o senzație plăcută când am revenit la antrenamente după doi ani, m-am simțit ca un nou născut. Am plâns doar când am aflat diagnosticul, dar stări de supărare și de tristețe au fost foarte multe”, a mai spus Ionuț Panțîru.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „1 solist” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: