Sport

FCSB – Anderlecht, primul amical al verii pentru roş-albaştri. Coman și Compagno au marcat în prima repriză, coșmar în partea a doua

FCSB joacă împotriva lui Anderlecht primul meci amical al verii. Confruntarea va începe la ora 14:00 şi se va disputa în Ţările de Jos. Accesul fanilor nu va fi permis.
01.07.2023 | 12:40
FCSB  Anderlecht primul amical al verii pentru rosalbastri Coman si Compagno au marcat in prima repriza cosmar in partea a doua
Secvenţă din meciul FCSB - Rapid. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
01-07-2023
11:01

FCSB - Anderlecht 2-5 (Coman 13, Compagno 40 / B. Raman 16, 59, Dryer 107, Arnstad 118, Sardella 12)

Se joacă două reprize de câte 60 de minute, așa cum au stabilit oficialii celor două echipe. În partea a doua, în care a fost dominată copios, FCSB a folosit mulți juniori.

FCSB dispută primul amical al verii împotriva lui Anderlecht, sâmbătă, de la ora 14:00. Confruntarea va avea loc în Ţările de Jos, nu va fi transmisă la TV, dar poate fi urmărită pe FANATIK în format LIVETEXT.

FCSB – Anderlecht, primul amical al verii pentru roş-albaştri! Fanii sunt furioşi că nu au acces la meci

Confruntarea va avea două reprize a câte 60 de minute. Ambele formaţii au hotărât de comun acord acest lucru, pentru a putea rula întregul lot pe parcursul partidei. Accesul fanilor nu va fi permis la meci.

ADVERTISEMENT

Cei de la FCSB au explicat într-o postare pe reţelele de socializare că organizatorii le-au transmis că în Ţările de Jos trebuie îndeplinite mai multe condiţii pentru a organiza cu spectatori meciuri amicale.

În plus, oficialii roş-albaştrilor ar fi trebuit să ia aprobări de la autorităţile locale. Fanii nu au fost mulţumiţi de acest lucru şi unii dintre ei i-au blamat pe oficialii clubului pentru că nu au făcut eforturi ca suporterii din diaspora să poată să vadă la lucru echipa favorită.

ADVERTISEMENT

FCSB şi Anderlecht s-au întâlnit în grupele Conference League

FCSB şi Anderlecht s-au întâlnit în grupele Conference League, în stagiunea trecută. Au fost singurele puncte obţinute de roş-albaştrii care au remizat pe Arena Naţională (0-0) şi la Bruxelles, 2-2.

Roş-albaştrii au amicale tari în Ţările de Jos. Pe data de 5 iulie, FCSB va juca împotriva lui PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi care va evolua la rându-i în preliminariile Conference League.

ADVERTISEMENT

FCSB va fi în perioada următoare fără Ştefan Târnovanu, Alexandru Pantea şi Octavian Popescu. Ei au fost în lotul României U21, care a participat la Campionatul European 2023, găzduit de România şi Georgia.

Miculescu s-a dus de la tineret direct în cantonament!

David Miculescu a fost şi el la lotul de tineret, dar a renunţat la vacanţă şi a mers direct în Ţările de Jos, în cantonamentul FCSB-ului. Atacantul se pregăteşte normal sub comanda lui Pintilii şi Charalambous.

ADVERTISEMENT

FCSB va avea un început tare în SuperLiga. În prima etapă, roş-albaştrii joacă pe terenul celor de la FC U Craiova. Apoi, este programat derby-ul împotriva lui Dinamo, care nu se va putea disputa pe Arena Naţională.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru pronosticul „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: